Search

Slimme duo rolgordijnen op maat

Upgrade je interieur met Smartblinds slimme duo rolgordijnen. Bekijk hier onze duo rolgordijn stoffen en stel eenvoudig jouw elektrische duo rolgordijnen op maat samen! Eerst onze stoffen in het echt bekijken? Dat kan door gratis stofstalen aan te vragen!

2 Items

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
 1. -20%
  Smartblinds_SB20_W_DRF-IKARIA-0500_FV-MW Balance Sand Brown
  Balance Sand Brown
  vanaf 247,36 309,20
 2. -20%
  Smartblinds_SB20_W_DRF-IKARIA-0600_FV-MW Balance Brown Grey
  Balance Brown Grey
  vanaf 247,36 309,20

2 Items

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Smartblinds slimme duo rolgordijnen op maat

Hou jij van zorgeloos wonen én van comfort? Dan past een smart home goed bij jou. Met de draadloze elektrische duo rolgordijnen van Smartblinds combineer je het beste van twee werelden. Onze slimme duo rolgordijnen zijn namelijk niet alleen stijlvol en van topkwaliteit, maar zorgen ook voor enorme comfort in huis.

DRAADLOOS & MAKKELIJK TE INSTALLEREN

Smartblinds elektrische duo rolgordijnen staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. Dat geldt zodra ze werkend zijn, maar ook wanneer ze nog geïnstalleerd moeten worden. Je kunt rekenen op een super eenvoudige installatie, programmering en bediening. Welk slim duo rolgordijn je ook kiest, je bedient hem in no-time met je smartphone. Onze producten maken via Bluetooth verbinding met Apple HomeKit, waardoor er geen dure bridge of gateway nodig is voor de set-up. Scan de HomeKit Setup Code en je elektrische duo rolgordijnen worden automatisch en veilig geïnstalleerd, waarna je ze kunt bedienen via je Apple woning-app of stem. Het is maar een paar seconden werk. 

ELEKTRISCHE DUO ROLGORDIJNEN DIE SLIM ZIJN

Het ideale aan duo rolgordijnen, ook wel roljaloezieën genoemd, is dat je hiermee de handige werking van jaloezieën combineert met de stijlvolle uitstraling van gordijnen. En dan ook nog eens helemaal geautomatiseerd. Jij bepaalt de lichtinval in huis doordat er verschillende stofbanen in het slimme duo rolgordijn verwerkt zitten. Vind je het fijn om even lekker al het licht van buiten naar binnen te halen? Dat kan. Wil je graag de kamer verduisteren? Zo gebeurd. Bedien onze automatische duo rolgordijnen met je smartphone en klaar!

WAAROM EEN ELEKTRISCH DUO ROLGORDIJN?

Misschien ben je benieuwd hoe fijn het wonen is in een smart home. Dan zijn er allerlei onderdelen waar je aan kunt denken. Nu is de volgende stap aangebroken op dat gebied: volledig draadloze elektrische duo rolgordijnen die je eenvoudig integreert binnen je smart home. Dat biedt je vele voordelen:

 • Handig in gebruik
  Doordat onze elektrische duo rolgordijnen automatisch te bedienen zijn met je app, hoef je dit niet meer handmatig te doen, ook al is het nog steeds mogelijk.
 • Zorgt voor meer veiligheid
  Denk je dat inbrekers nog risico gaan lopen als ze beweging zien in huis? Nee dus. Zo maken automatische duo rolgordijnen je woning een stuk veiliger door hun aanwezigheid.
 • Koordloos, dus veilig
  Slimme duo rolgordijnen hebben geen koord nodig om ze te bedienen. Daardoor zijn ze veilig voor kinderen.
 • Energiezuinig
  Doordat je slimmer omgaat met de warmte die van de zon komt, bespaar je energie met een smart duo rolgordijn.

Volledige controle met slimme duo rolgordijnen op maat

Met een duo rolgordijn op maat heb jij de volledige controle over de privacy en lichtinval per raam. Wil je lekker naar buiten kunnen staren? Dan doe je simpelweg je elektrische rolgordijnen naar boven. Heb je behoefte aan wat privacy? Beweeg ze dan tot aan je vensterbank. Het absolute voordeel van een duo rolgordijn is dat, zelfs wanneer deze naar beneden is gerold, je toch nog kunt genieten van daglicht. Hiervoor plaats je de duo rolgordijn stofbanen dusdanig dat daglicht niet volledig geblokkeerd wordt.

BREID JOUW SMART HOME ECOSYSTEEM UIT

Kies je voor Smartblinds, dan kies je voor producten die moeiteloos en veilig samenwerken met andere gecertificeerde HomeKit-accessoires. Jouw verlichting, bewegingsdetectors en thermostaat staan allemaal met je nieuwe slimme rolgordijnen, slimme plisségordijnen of duo rolgordijnen in verbinding. Dat regel je heel eenvoudig en zo worden ze meteen een integraal onderdeel van je smart home ecosysteem. Bovendien zijn onze elektrische duo rolgordijnen zeer privacy-vriendelijk. Applicaties van andere aanbieders werken meestal samen met de cloud. Smartblinds slaat alle data en instellingen lokaal op. De gegevens verlaten het huis dus nooit. Zo waarborgen we jouw veiligheid en privacy.

Bij Smartblinds stel je jouw eigen slimme duo rolgordijnen helemaal op maat samen of vraag je eenvoudig en gratis stofstalen aan. Eerst nog inspiratie opdoen of graag advies van onze adviseurs? Ook dat is mogelijk!

VRAGEN OVER DUO ROLGORDIJNEN

Wat zijn duo rolgordijnen?

Duo rolgordijnen zijn rolgordijnen bestaande uit een stof met twee verschillende stofbanen, namelijk een transparante stofbaan en een gekleurde stofbaan. Deze stofbanen bewegen bij het veranderen van positie subtiel over elkaar heen, waardoor je zelf de hoeveelheid inkijk én lichtinval bepaald.

Hoe werken slimme duo rolgordijnen?

Smartblinds slimme duo rolgordijnen zijn te bedienen via de bekendste smart home platformen, zoals Apple HomeKit, Google Assistant en Amazon Alexa. Dit betekent dat onze elektrische duo rolgordijnen via je telefoon automatisch en op afstand bediend kunnen worden.

Hoevaak moet ik mijn slimme duo rolgordijnen opladen?

De elektrische duo rolgordijnen van Smartblinds hoeven bij normaal gebruik maar 1 à 2 keer per jaar opgeladen te worden. Dit doe je eenvoudig met een USB-C kabel.

Hoe maak je elektrische duo rolgordijnen schoon?

Onze elektrische duo rolgordijnen zijn eenvoudig schoon te maken met een licht vochtige microvezeldoek.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS stofstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis stofstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!