Search

Elektrische duettes

Op zoek naar nieuwe raambekleding waarmee je tijd, geld en energie bespaart? Dan zoek je naar de elektrische duettes van Smartblinds. Duettes, ook wel bekend als honingraat plisségordijnen zijn de meest energiebesparende raamdecoratie die er is. Smartblinds biedt duettes, voorzien van een elektrische draadloze motor. Met deze motor kun je je duette plissé toevoegen aan je smart home, waardoor je je duette op verschillende manieren kunt bedienen:

Smartphone bediening

Door je elektrische duette te verbinden met jouw smart home, kun je jouw duettes elektrisch bedienen via je smartphone. Daarnaast kun je automatiseringen en scènes instellen, waardoor je zelf niet eens meer de bediening uit hoeft te voeren.

Spraakbediening

Heb jij een smart home met een slimme assistent, zoals Siri, Alexa of de Google Assistant? Dan kun jij jouw smart home assistent de opdracht geven om jouw duette te openen of te sluiten, of ze op een bepaald hangpercentage te hangen.

Pull-bediening

Uiteraard blijft het ook gewoon mogelijk om je elektrische duette shades handmatig te bedienen. Smartblinds heeft hiervoor de handige Pull-bediening. Hiermee kun je jouw duette openen en sluiten door 1 kort rukje aan het koord.

 

Verschil duette en plissé

Het verschil in een duette en een plisségordijn zit hem in het aantal stofbanen. Een normaal plisségordijn bestaat uit een enkele zigzaggende stofbaan. Een duette, ook wel een dubbel plisségordijn of honingraat plisségordijn genoemd, bestaat uit 2 zigzaggende stofbanen. Hierdoor ontstaan er luchtholtes tussen de 2 stofbanen, die een isolerend effect creëren. Elektrische duettes zijn dus eigenlijk de soort luxere uitvoering van een normaal plisségordijn met een enkele stofbaan. Bij Smartblinds hebben we een uitgebreid aanbod in verschillende soorten elektrische duettes. Zo hebben we lichtdoorlatende duettes en verduisterende duettes. Ook zijn er 2 verschillende systeemopties. Elektrische duettes met Top Down bediening en elektrische duettes met Top Down Bottom Up bediening. Het verschil tussen duettes en plissé is dus duidelijk, maar wat is nou het verschil tussen de 2 systeemopties?

verschil duette en plissé
duette elektrisch top down
Top Down

Met een Top Down systeem kun je je elektrische duette zit er een slimme motor in de bovenkant van je duette plissé, waarmee je hem kan laten zakken. Dit systeem werkt hetzelfde als bij een normaal rolgordijn. Je hebt gemakkelijk en snel je plissé duette op de juiste hoogte hangen.

duette elektrisch top down bottom up
Top Down Bottom Up

De naam zegt het al een beetje. Er zit een slimme motor in de bovenkant waarmee je je duette plissé omlaag kan doen. In de onderkant van je elektrische duette zit een extra slimme motor, waarmee je je plissé duette van onderen kan openen. Zo kun je dus aan beide zijden van je elektrische duette licht doorlaten.

Jouw duette elektrisch en op maat

Smartblinds duettes zijn elektrisch en worden voor jou op maat gemaakt. Kies de juiste stof, meet je raampartij in en stel eenvoudig via de website je duette plissé samen. Wil je voordat je een keuze maakt eerst de stoffen ervaren bij je thuis? Dat kan met de gratis stalenservice van Smartblinds. Vraag de stoffen aan waar je over twijfelt, en binnen enkele dagen kun je ze thuis beoordelen.

Kom je er niet uit, of heb je vragen over het product, de stalen of moeilijkheden tijdens het inmeten? Onze gratis kies- en inmeethulp staat klaar met antwoord op al je vragen. Plan een moment in om jezelf te voorzien van advies op maat!

Duette plissé op maat
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen