Search

Elektrische raamdecoratie

Voorzie jouw woning van de beste technologie en haal Smartblinds in huis. Met de elektrisch bedienbare raamdecoratie van Smartblinds geniet je van veiligheid, duurzaamheid en maximaal comfort. Bekijk de collectie en bestel vandaag nog jouw elektrische raamdecoratie, volledig op maat!

voor iedere ruimte en smaak

Elektrische raambekleding voor smart homes

Het afgelopen decennia vonden er vele ontwikkelingen plaats op het gebied van technologie en functionaliteit. Ook binnens- en buitenshuis hebben er verschillende producten, meubels en accessoires ontwikkelingen doorgemaakt. Hierbij kun je denken aan elektrische banken met uitschuifbare ligsteunen, robotgrasmaaiers of op afstand bedienbare zonneschermen. Ook in de wereld van raamdecoratie is deze ontwikkeling te zien. Zo wordt de traditionele raambekleding steeds vaker vervangen voor elektrische raamdecoratie. Smartblinds doet hier nog een schepje bovenop. De elektrische raambekleding van Smartblinds beschikt namelijk over smart home integratie. En dat brengt oneindig veel mogelijkheden en voordelen met zich mee!

Dankzij smart home is het mogelijk om jouw elektrische raamdecoratie op meerdere revolutionaire manieren te bedienen. Waar veel elektrisch bedienbare raamdecoratie producten enkel op afstand kunnen worden aangestuurd door middel van een afstandsbediening, is met Smartblinds slimme raamdecoratie veel meer mogelijk.

Bedieningsmogelijkheden van onze elektrische raamdecoratie

De elektrische raamdecoratie van Smartblinds kent dankzij de smart home integratie enorm veel handige manieren om de raambekleding in jouw woning te bedienen:

App-bediening

Via de woning app van je smart home platform, bijvoorbeeld Apple HomeKit of Google Assistant, kun jij je raamdecoratie door middel van een simpele swipe op het gewenste hangpercentage zetten. Je favoriete posities kun je vervolgens opslaan, waardoor er in combinatie met smart home ontzettend veel mogelijkheden ontstaan. Zo kun je je elektrische rolgordijnen automatisch omhoog en omlaag laten bewegen op bepaalde tijdstippen door middel van timers en kun je zelfs hele scènes en routines vormgeven waardoor meerdere slimme apparaten met elkaar samenwerken en alles automatisch gaat. Door een scène aan te maken kun jij door bijvoorbeeld "Hey Siri, goedemorgen" te zeggen je verlichting in huis aan laten gaan, je koffiezetapparaat laten opwarmen en jouw elektrische raamdecoratie automatisch openen.

Spraakbediening

Door je Smartblinds te koppelen met je smart home, kun je zelfs je elektrische raambekleding aansturen door middel van spraakopdrachten. Door simpele spraakopdrachten als ‘’Hey Siri, gordijnen omlaag’’ kun jij je gordijnen sluiten vanuit je bed.

Pull-bediening

Met Smartblinds raamdecoratie heb je altijd zelf de touwtjes in handen, ook letterlijk, zo beschikken al onze producten namelijk over een pull-bediening. Hierdoor kun je de elektrische raambekleding in je woning ook altijd met een handmatige trekbediening in beweging zetten. Geef een korte ruk aan het koord en de slimme raambekleding komt als één geheel in beweging. Dit is ontzettend handig voor de schoonmaakhulp, de oppas of andere niet-thuiswonenden.

Voordelen van elektrische raambekleding

Met Smartblinds elektrische raamdecoratie geniet je van maximaal gebruiksgemak en comfort. Dit begint al bij de installatie. Ontdek de rest van de voordelen:

Comfort

Bedien je Smartblinds waar en wanneer je wilt of laat alles automatisch gebeuren. Installeren is eenvoudig en dankzij de draadloze motoren is de aanleg van stroomtoevoer niet nodig.

Veiligheid

Smartblinds elektrische raamdecoratie is kind- en diervriendelijk. Wij maken geen gebruik van lange koorden en lussen waardoor kids veilig kunnen rondspelen. Ook leef je veiliger met Smartblinds in je interieur. Door middel van automatisering breng je je huis tot leven en is er altijd beweging in huis. Ook als je zelf niet thuis bent. Zo kun je zorgeloos op vakantie zonder dat inbrekers het doorhebben.

Privacy

Voorkom dat mensen ongegeneerd jouw woning inkijken en creëer zelf de gewenste privacy met Smartblinds. Zorg voor de juiste mix van privacy en daglichtinval met onze lichtdoorlatende of transparante stoffen.

Duurzaam

Niet alleen de mens profiteert van Smartblinds, maar ook de natuur. De elektrische raambekleding van Smartblinds wordt gemaakt van gerecyclede en duurzame materialen. Daarnaast stelt smart home je in staat de energieverbruik van je woning drastisch te verlagen. De accu van onze motor gaat erg lang mee en hoeft slechts 1 à 2 keer in het jaar opgeladen te worden. Simpelweg met een USB-C oplader.

Draadloos en eenvoudig te installeren

De slimme raamdecoratie van Smartblinds is niet alleen in gebruik gemakkelijk. Ook de installatie van jouw Smartblinds is een peulenschil. De draadloze slimme motor van onze elektrische raambekleding maakt automatisch verbinding met Bluetooth. Scan de HomeKit Setup Code aan het trekkoord en je elektrische raamdecoratie wordt automatisch en veilig ingesteld in je HomeKit app. Wanneer je gebruik maakt van Google Assistant, Amazon Alexa of een ander smart home platform ontdek je hier hoe de installatie bij deze platformen werkt.

Elektrische raamdecoratie op maat bij Smartblinds

Bij Smartblinds staan we voor kwaliteit en maatwerk. Bestel eenvoudig je slimme rolgordijnen of duo rolgordijnen helemaal op maat via onze shop. Voordat je het weet geniet je van extra woonplezier en -comfort met jouw eigen Smartblinds. Doe inspiratie op op onze site of beoordeel onze stoffen bij je thuis door gratis stofstalen aan te vragen!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen