Hoe werkt de slimme raamdecoratie van Smartblinds?

Smartblinds zijn ontzettend eenvoudig te installeren en te gebruiken. Lees hoe onze slimme raamdecoratie werkt en hoe jij ze in een handomdraai onderdeel maakt van jouw interieur.

Technologie achter Smartblinds

Smartblinds slimme raamdecoratie bevatten Eve Motionblinds motoren met Apple HomeKit certificering. Deze motoren maken het mogelijk onze slimme raambekleding naadloos te integreren met de populairste smart home platformen. Apple-gebruikers hoeven enkel een QR-code te scannen om onze slimme raambekleding automatisch en veilig te koppelen met Apple HomeKit. Gebruikers van andere smart home platforms, zoals Google Home en Amazon Alexa, hebben voor hetzelfde resultaat de MOTION Wi-Fi bridge nodig.

De motoren van Smartblinds zijn ontworpen om de privacy van de gebruiker bij elke stap te beschermen. Gegevens worden niet in een Cloud, maar lokaal op de motor opgeslagen. Dit betekent dat alle gegevens die thuis worden uitgewisseld, ook thuis blijven! Een volle accu van de motoren gaat ongeveer een jaar mee. Daarna laad je deze eenvoudig op via een USB-C kabel.

Toekomstbestendig met Thread

Het assortiment van Smartblinds bevat als eerste op de markt de nieuwe thuisconnectiviteitsstandaard ‘Thread’. Thread is niet alleen het native protocol dat wordt gebruikt door Apple HomeKit, als aanvulling op Bluetooth en WLAN. Het wordt ook een hoeksteen van project CHIP (Connected Home over IP), de smart home-standaard van de toekomst die momenteel wordt ontwikkeld door Google, Amazon, Apple en tal van IoT-fabrikanten. Thread wordt ongetwijfeld de nieuwe standaard in thuisnetwerken en dat betekent dat de slimme raamdecoratie van Smartblinds toekomstbestendig is!

Samenwerking met andere slimme apparaten

Smartblinds werken feilloos en veilig samen met andere smart home accessoires, zoals bijvoorbeeld slimme verlichting, thermostaten, bewegingsmelders en andere slimme apparaten. Eenmaal verbonden, maakt onze slimme raamdecoratie direct deel uit van je smart home-ecosysteem.

Smartblinds onderdeel maken van je smart home? Bekijk het aanbod en bestel eenvoudig online!