Search

MotionBlinds Wi-Fi Bridge voor Smartblinds

Voeg een MotionBlinds Wi-Fi bridge toe aan je bestelling en bedien jouw Smartblinds met Android en Google Assistant.
59,99 €

Je kunt kiezen om je rolgordijnen in het venster of op het venster te monteren:

 1. In het venster
  Als je het rolgordijn in het venster hangt, is het gemonteerd tussen de muren van je raamvenster.
 2. Op het venster
  Als je het rolgordijn op het venster hangt, is het gemonteerd op de muur en komt het over het venster te hangen met overlap aan beide zijdes

Je kunt kiezen om je gordijnrails in het venster of op het venster te monteren:

 1. In het venster
  Als je de gordijnrails in het venster hangt, is het gemonteerd tussen de muren van je raamvenster.
 2. Op het venster
  Als je de gordijnrails op het venster hangt, is het gemonteerd op de muur en komt het over het venster te hangen met overlap aan beide zijdes

Het bepalen van de juiste breedte voor jouw gordijnrail is erg eenvoudig. Wil je jouw gordijnrail in het venster monteren? Meet de breedte aan de bovenkant van het venster. Let op! Wij leveren de gordijnrail met een reductie van 1 cm aan beide kanten. Geef de exacte maat van je venster aan en wij zorgen ervoor dat de gordijnrail daar precies tussen valt. Doe dus geen reducties! Wil je jouw gordijnrail op het venster monteren? Meet dan de breedte van het venster en tel daar de gewenste overlap bij op.

Kies het type gordijnrails die je nodig hebt. Zo kun je kiezen voor:

 • Gordijnrail met middensluiting, waarbij je twee gordijnen kunt ophangen.

 • Gordijnrail met enkele sluiting, waarbij je één gordijn kunt ophangen.

Door een motorzijde te kiezen bepaal je aan welke kant je je gordijnen wilt opladen. Kies je voor links, dan bevindt de motor en de oplaadport zich aan de linkerzijde van het product. Wil je dat dit aan de rechterzijde zit? Kies dan voor rechts.

Wil je je gordijnrails op de wand of aan het plafond monteren? Kies de gewenste montage, zodat wij de juiste montagesteunen mee kunnen leveren.

Wil je je elektrische gordijnen kunnen koppelen met je smart home? Dan is daar een MotionBlinds Wi-Fi bridge voor nodig. Door je gordijnrails te koppelen met je smart home ben je in staat om je gordijnen onderdeel uit te laten maken van slimme scènes.

Wil je je gordijnen ook kunnen bedienen met een afstandsbediening? Voeg dan deze dan toe aan je bestelling! Met één afstandsbediening kun je tot wel 5 verschillende gordijnen bedienen.

Gratis oplaadkabel bij je bestelling
Gratis verzending van alle bestellingen
Eenvoudig & snel te installeren
Gratis meetverzekering
Onze klanten beoordelen ons met een 4.5/5
Android & Google Assistant
Bij Smartblinds streven we naar eenvoud. Apple heeft met Apple HomeKit grote stappen gemaakt om, zonder gebruik van een aparte Wi-Fi bridge, direct slimme raamdecoratie te kunnen bedienen. Daarom promoten wij voornamelijk Apple HomeKit op onze website. Toch is het ook mogelijk om met jouw Android toestel onze slimme raamdecoratie te bedienen. Dit kan met deze MotionBlinds Wi-Fi Bridge. De bridge heeft een bereik van maximaal 20 meter en werkt met al onze producten.
Google Assistant