Search

Alles over onze accessoires

Naast ons assortiment slimme raamdecoratie hebben wij ook bijpassende accessoires. Vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen over onze accessoires hieronder.

MotionBlinds Wi-Fi bridge

Met de MotionBlinds Wi-Fi bridge koppel je Smartblinds met andere smart home platformen dan Apple HomeKit, zoals bijvoorbeeld Google Assistant of Amazon Alexa. Ontdek de meest gestelde vragen over deze accessoire hieronder.

Hoe kan het dat mijn Smartblinds niet reageren?

Reageren je Smartblinds niet? Dan kan het liggen aan de volgende factoren:

  • De batterij van de motor is leeg > Laad de motor op (zie handleiding van de motor)
  • RF-storing > Zorg ervoor dat de bridge/antenne van de motor niet in de buurt staat van metalen voorwerpen.
  • De afstand tussen de bridge en de motor is te groot > Plaats de bridge dichterbij het rolgordijn.
  • De bridge staat uit > Zet de bridge aan.

Ik krijg de melding 'can not pair your bridge', wat moet ik doen?

Als je de melding 'can not pair your bridge' krijgt, kun je de volgende handelingen proberen:

  • Onjuist wachtwoord > Start de installatie wizard opnieuw op en gebruik het juiste wachtwoord. Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig.
  • De router geeft geen IP-adres aan de bridge > Houd de resetknop 10 seconden ingedrukt. Het middelste ledlampje wordt rood. Probeer de bridge opnieuw toe te voegen.

De MotionBlinds Wi-Fi Bridge maakt geen verbinding met mijn netwerk (foutcode 20003)

De MotionBlinds Wi-Fi bridge werkt met 2.4GHz Wi-Fi. Veel Wi-Fi netwerken hebben ook 5GHz Wi-Fi. Schakel het 5GHz Wi-Fi-netwerk tijdelijk uit. Probeer vervolgens opnieuw om de MotionBlinds bridge te verbinden met het Wi-Fi netwerk. Na het succesvol verbinden van de MotionBlinds bridge met het Wi-Fi netwerk kan 5GHz weer worden ingeschakeld.

MotionBlinds 5-kanaals afstandsbediening

In sommige gevallen kan het naast de eindeloze smart home bedieningsmogelijkheden ook handig zijn je Smartblinds te bedienen met een afstandsbediening. Dat is mogelijk met de MotionBlinds afstandsbediening.

Hoe koppel ik de afstandsbediening?

Selecteer een kanaal op de afstandsbediening en druk op de programmaknop op de motor om de programmamodus te activeren. Je Smartblind begint dan op en neer te bewegen. Druk vervolgens op de pair toets op de achterkant van de afstandsbediening om de blind aan het geselecteerde kanaal te koppelen. Zodra deze koppeling is ontstaan, stopt je Smartblind even met bewegen. Druk nu kort op de programmaknop om de programmamodus weer uit te schakelen. Je blind stopt met heen en weer bewegen en kan vanaf nu worden bediend met de afstandsbediening.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen