Search

Alles over onze gordijnrails

Het inmeten en monteren van onze gordijnrails is heel simpel! Op deze pagina vind je onze meetinstructies en/of download je de installatiehandleiding. Graag extra hulp? Plan dan gratis een adviesgesprek met één van onze adviseurs of stel je vragen in de chat!

Systeem

Onze gordijnrails zijn geschikt voor plooigordijnen en op maat te bestellen tot een lengte van maar liefst 580 centimeter. De kleur van de rails is wit.

Voor welk type gordijnen is jullie gordijnrail geschikt?

Onze gordijnrails bevatten 12 runners per meter en zijn geschikt voor enkele en dubbele plooi vouwgordijnen. De stof van je gordijnen haken je om de motor, waardoor deze mooi uit het zicht is.

Voeding & connectiviteit

Onze gordijnrails worden aangedreven door draadloze MotionBlinds motoren. De accu van deze motoren laad je eenvoudig op via een meegeleverde USB-C kabel, wat betekent dat er geen vaste stroomvoorziening aangelegd hoeft te worden. Daarnaast verbind je onze gordijnrails eenvoudig met de bekendste smart home platformen via de MotionBlinds Wi-Fi bridge, waardoor er een wereld aan bedieningsmogelijkheden opengaat!

Monteren

Het monteren van je Smartblinds is een fluitje van een cent. Bekijk de montagehandleidingen van onze gordijnrails hieronder.

Meten

Het inmeten van Smartblinds gordijnrails is heel simpel! Bekijk onze meetinstructie hieronder. Graag extra hulp bij het inmeten? Plan dan gratis een adviesgesprek met één van onze adviseurs of stel je vragen in de chat!

Veelgestelde vragen over Smartblinds gordijnrails

Wat is de maximale breedte van jullie gordijnrails?

De minimale breedte voor gordijnrails is 50 centimeter. De maximale breedte is 580 centimeter.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen