Search
Vind de perfecte blinds voor jouw interieur
Ontdek onze stoffen bij je thuis en vind de perfecte Smartblinds voor jou via onze stalen service. Kies de kleurstalen die jij mooi vindt en ontvang ze eenvoudig in je brievenbus!

Ultiem comfort met Smartblinds

Breng je interieur tot leven en maak je dagelijks leven makkelijker, veiliger en duurzamer met Smartblinds. Dankzij onze draadloze motoren profiteer je snel en eenvoudig van de voordelen van slimme raamdecoratie en bedien jij je rolgordijnen op afstand. Door middel van automatisering is het vergeten van het bedienen of het stuntelen met de juiste hoogtes van je raamdecoratie verleden tijd. Ontdek meer voordelen en de mogelijkheden van Smartblinds!

Compatibel met de bekendste smart home platformen
Eve
Apple_kopie
THREAD
Bluetooth

Smartblinds bedien je eenvoudig via de bekendste smart home platformen, zoals Apple HomeKit, Google Assistant of Homey. Onze slimme raamdecoratie bevat een motor met Apple HomeKit technology. Deze draadloze motor maakt het mogelijk dat Smartblinds optimaal samenwerken met het smart home platform van Apple, waardoor een dure bridge niet nodig is. Voor het bedienen van Smartblinds met een ander platform dan HomeKit, is wel een bridge vereist. Deze vind je hier!

Volop mogelijkheden
Bedien je raamdecoratie precies zoals jij dat wilt via je smartphone, spraakopdrachten of automatische scènes. Soms toch handmatig een snelle handeling doen? Ook dat is nog altijd mogelijk dankzij de pull-functie.
Smartify Smartify
banner
Eenvoudig te bedienen
Het installeren van Smartblinds is binnen no time geregeld en het bedienen is enorm eenvoudig. Zelfs door je eventuele oppas, schoonmaakhulp of andere niet thuiswonenden.
banner
Alledaags gemak
Meer comfort en alledaags gebruiksgemak in huis dankzij de slimme raamdecoratie van Smartblinds. Maak het jezelf makkelijker door dagelijkse routines te automatiseren en zo meer tijd over te houden voor de dingen die je echt leuk vindt.
banner
Veilig & Duurzaam
Minder zorgen door kind- en diervriendelijke raambekleding. Daarbij een woning die altijd bewoond lijkt. Door middel van automatisering zorg je voor extra veiligheid en duurzaamheid. Ook als je niet thuis bent.
 
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen