Search

Hotel Chique gordijnen

Hotel Chique is een interieurstijl die luxe, elegantie en verfijning uitstraalt. Het is een stijl die vaak wordt toegepast in duurdere hotels en biedt gasten een weelderige en exclusieve ervaring. De interieurs van een hotel dat deze stijl omarmt, zijn doordrenkt van glamour en worden gekenmerkt door verfijnde details en hoogwaardige materialen.

Niet alleen in hotels is deze interieurstijl erg populair. Veel mensen proberen deze woonstijl ook zorgvuldig te verwerken in hun eigen huis en interieur. Wij leggen je uit wat je in ieder geval in huis moet hebben als je gaat voor een hotel chique interieur!

Het Hotel Chique kleurenpalet

In de woonstijl van "hotel chique" worden kleuren gebruikt die luxe, elegantie en verfijning uitstralen. Neutrale tinten zoals crème, beige en grijstinten dienen als basiskleuren en creëren een tijdloze achtergrond. Luxueuze metallics zoals goud, zilver en brons worden gebruikt voor een vleugje glamour in details en accessoires. Diepe, intense kleuren zoals diepblauw, bordeauxrood en smaragdgroen voegen accenten en contrast toe. Subtiele pasteltinten zoals zachtroze en lichtblauw zorgen voor zachtheid en verfijning. Door het gebruik van deze kleurencombinaties ontstaat een harmonieuze en luxueuze omgeving waar gasten kunnen genieten van comfort en een gevoel van grandeur ervaren.

Hotel Chique

Hotel Chique gordijnen

De raambekleding van Smartblinds dient als de perfecte Hotel Chique gordijnen. Alle raamdecoratie van Smartblinds is te bestellen in neutrale tinten zoals grijs, beige en zwart/wit. Zo is er altijd een tint die bij jouw Hotel Chique interieur past. De slimme bediening van jouw Hotel Chique gordijnen, zorgt voor een nog luxere uitstraling. De raambekleding van Smartblinds is strak afgewerkt en geheel op maat samen te stellen, waardoor jouw raampartijen er erg elegant uit zullen zien.

hotel chique rolgordijnen

Meubels voor jouw hotel chique interieur

In de hotel chique woonstijl worden meubels gebruikt die een combinatie van luxe, elegantie en comfort uitstralen. Denk aan meubelstukken zoals fluwelen banken en fauteuils met sierlijke vormen en hoogwaardige stoffering. Houten meubels met een donkere afwerking en verfijnde details zoals kroonlijsten en sierlijke poten passen goed bij deze stijl. Ook kunnen er marmeren tafels, elegante vitrinekasten en opvallende kaptafels aanwezig zijn. Accessoires zoals kristallen kroonluchters, spiegels met sierlijke lijsten en decoratieve vazen kunnen de chique uitstraling versterken. Het gebruik van hoogwaardige materialen en aandacht voor detail dragen bij aan het gevoel van luxe en verfijning in de hotel chique woonstijl.

hotel chique gordijnen

De donkere en opvallende meubelstukken tegenover de lichtere muren met mooie Hotel Chique gordijnen, geven je dat echte hotel gevoel. Haal elegante en slimme raamdecoratie in huis en vraag snel kleurstalen aan van onze collecties.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen