Search

Hoe werkt onze slimme raamdecoratie

Zoals te zien is in de bovenstaande video, zijn Smartblinds ontzettend eenvoudig te installeren en te gebruiken. Lees hoe onze slimme raamdecoratie werkt en hoe jij ze in een handomdraai onderdeel maakt van jouw interieur.

Technologie achter Smartblinds

Smartblinds slimme raamdecoratie bevatten Eve Motionblinds motoren met Apple HomeKit certificering. Deze motoren maken het mogelijk onze slimme raambekleding naadloos te integreren met het populaire smart home platform van Apple: HomeKit. Apple-gebruikers hoeven enkel een QR-code te scannen om onze slimme raambekleding automatisch en veilig te koppelen met de Apple woning-app. De motoren van Smartblinds zijn ontworpen om de privacy van de gebruiker bij elke stap te beschermen. Gegevens worden niet in een Cloud, maar lokaal op de motor opgeslagen. Dit betekent dat alle gegevens die thuis worden uitgewisseld, ook thuis blijven! Een volle accu van de motoren gaat ongeveer een jaar mee. Daarna laad je deze eenvoudig op via een USB-C kabel.

Naast de samenwerking met Apple HomeKit is Smartblinds ook te integreren in andere smart home platformen zoals bijvoorbeeld Alexa, Homey of Google Assistant. Om perfecte connectiviteit met deze platformen tot stand te brengen is hiervoor een Motionblinds WiFi Bridge nodig. Deze is eenvoudig toe te voegen aan je winkelwagen. Wil je weten hoe je je Bridge kunt aansluiten? Kijk dan de instructievideo!

Toekomstbestendig met THREAD

Het assortiment van Smartblinds bevat als eerste op de markt de nieuwe thuisconnectiviteitsstandaard ‘Thread’. Thread is een energiezuinig draadloos radioprotocol voor het slimme huis waarmee apparaten rechtstreeks met elkaar kunnen ‘communiceren’. Thread zorgt ervoor dat niet elk afzonderlijk apparaat één hub toegangspunt nodig heeft. Door thread wordt de verantwoordelijkheid gedeeld, waardoor je niet meer te maken hebt met hubs van andere partijen. Thread wordt ongetwijfeld de nieuwe standaard in thuisnetwerken en dat betekent dat de slimme raamdecoratie van Smartblinds toekomstbestendig is. Bovendien zijn Smartblinds in de toekomst ook klaar voor 'Matter'!

Samenwerking met andere slimme apparaten

Smartblinds werken naadloos en veilig samen met andere smart home accessoires, zoals slimme verlichting, thermostaten, bewegingsmelders en andere slimme apparaten. Eenmaal verbonden, wordt onze slimme raamdecoratie onmiddellijk onderdeel van je smart home ecosysteem.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen