Search

Hoe werkt onze slimme raamdecoratie

Benieuwd naar hoe Smartblinds precies werken? Wij leggen het je in onderstaande stappen zo kort en duidelijk mogelijk uit. Wil je liever de video zien waarin één van onze medewerkers je precies vertelt wat Smartblinds zijn en hoe het werkt? Scroll dan door naar onder!

Wat zijn Smartblinds?

Smartblinds is slimme raamdecoratie die volledig naar maat gemaakt wordt. Slimme raamdecoratie is raambekleding die je op een slimme manier kunt bedienen. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld slimme bediening via een smart home app zoals de Apple HomeKit app. Ook is het mogelijk om je slimme raamdecoratie te bedienen met spraakopdrachten, of door via je app automatiseringen toe te voegen. Raambekleding van Smartblinds werkt middels een draadloze ingebouwde motor, vandaar de naam elektrische of automatische raamdecoratie. De motor heeft een oplaadbare accu die dus niet voorzien hoeft te worden van netstroom. Je hoeft de motor slechts 1 à 2 keer per jaar op te laden met de bijgevoegde USB-C kabel.

Slimme rolgordijnen op maat

Hoe werken Smartblinds

Slimme raamdecoratie biedt ontzettend veel mogelijkheden. Handmatige bediening is met slimme raamdecoratie verleden tijd. Vanaf nu bedien je je slimme raamdecoratie gewoon via je smartphone of zelfs met je stem. Maar dat is nog niet alles. Slimme raamdecoratie kun je namelijk ook automatisch laten functioneren. Zo kun je regelen dat bijvoorbeeld je slimme plisségordijnen altijd op een bepaald tijdstip openen of sluiten. Ook kun je gebeurtenissen gebruiken om de actie in te laten zetten. De zonsondergang is bijvoorbeeld ook een mooi moment om jouw plisségordijnen automatisch te sluiten. Iedere soort raamdecoratie heeft zijn eigen voordelen Deze kun je vinden op de categoriepagina's van de soorten raamdecoratie

slimme raamdecoratie

Hoe koppel je Smartblinds aan je smartphone?

Om je Smartblinds aan je mobiele telefoon te koppelen zal je de QR-code moeten scannen die aan het tassel (onderste stukje van je koord) van je Smartblind hangt. Via de woning app van Apple kan je deze QR-code gelijk scannen en de stappen volgen. Heb jij Google Home of Amazon Alexa? Dan zul je verbinding moeten maken via de MotionBlinds Wi-Fi Bridge. Omdat dit koppelproces iets ingewikkelder is, nemen we je stap voor stap mee in dit proces. Deze kun je vinden op onze compatibiliteitspagina.

slim plissegordijn

Wat zijn de mogelijkheden?

Zoals je kunt lezen zijn er meerdere mogelijkheden om je Smartblinds te bedienen. Daarnaast is het mogelijk om je Smartblinds te koppelen aan andere apparaten en met deze apparaten slimme scènes te maken. Wil je meer weten over de standaardbediening? Lees dan meer over de bedieningsmogelijkheden? Wil je weten hoe jij slimme scènes maakt en op die manier energie bespaart? Bekijk dan onze energiebesparende smart home scènes.

mogelijkheden smartblinds

Vraag gratis stalen aan

Bij Smartblinds vindt je raamdecoratie in alle soorten, maten en kleuren. Daardoor is er sowieso een gordijn dat perfect bij jou past. Of het nu een slim rolgordijn, duo rolgordijn, plisségordijn is of een gordijnrails voor je huidige gordijn, in alle gevallen geniet jij van comfort en optimaal gebruiksgemak. Twijfel je over je keus? Dan kun je gratis stalen aanvragen. Je krijgt de stalen binnen enkele werdagen op je deurmat. Zo kun je thuis eerst de materialen even aanvoelen en bekijken voordat je bestelt.

stofstalen

Bekijk de video

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen