Search

Over Smartblinds

Slimme raamdecoratie is de toekomst en bij Smartblinds vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van meer persoonlijk comfort, gemak, plezier, veiligheid, sfeer en duurzaamheid in huis. Kies je voor Smartblinds dan kies je voor dat feel-good gevoel op ieder moment van iedere dag. Van het eerste contact met ons en onze mensen tot het vestellen, ontvangen, installeren en gebruiken van onze producten. Geen gedoe, maar alles snel, eenvoudig, mooi en betrouwbaar. Klaar om van te genieten en je ieder moment nog beter te voelen.

Een optimale klantervaring
Less is more, dat is ons motto. Daarom stralen we eenvoud uit in alles wat we doen. Dat zie je terug in het tijdloze, functionele ontwerp van onze producten, de compacte op- bouw van ons assortiment, de eenvoudige inrichting van onze webshop en onze frisse communicatie. Alles is erop ingericht om het onze klanten op iedere touchpoint in de klantreis zo gemakkelijk mogelijk te maken, complexiteit weg te nemen en een fijne, lichte ervaring te bieden. Die eenvoud passen we ook toe aan de achterkant. Door onszelf slim en compact te organiseren houden we het overzichtelijk en kunnen we snel en gemakkelijk schakelen.
raamdecoratie raamdecoratie
Voor ieder interieur
Bij Smartblinds geloven we in de kracht van een goed ontwerp. Onze producten zijn met zorg gemaakt om mooi, functioneel en geschikt voor ieder interieur te zijn. Of je nu een praktische koper bent die op zoek is naar functionaliteit of een designliefhebber met oog voor esthetiek, ons assortiment is geschikt voor alle stijlen. Met Smartblinds kun je je ruimte opwaarderen met tijdloze raambekleding die naadloos aansluit bij je inrichting. Bekijk ons assortiment en ontdek de perfecte oplossing voor jouw huis.
Smart living Smart living

Het team achter Smartblinds

Corné Bouwmeester Corné Bouwmeester
Customer Service
Casper van der Veen Casper van der Veen
Digital Marketeer
Smartblinds vacature Kom ons team versterken!
Een fijne werkomgeving
Bij Smartblinds vinden we het belangrijk om een goede werkomgeving te creëren. Zo vinden wij het belangrijk dat ons kantoor voorzien is van alle gemakken die een werknemer nodig heeft. Samen met onze collega's zorgen wij voor een goede werksfeer waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. Iedereen in ons team is even belangrijk en draagt op hun eigen manier bij aan de gezamenlijke doelen. Om de sfeer op de werkvloer positief te beïnvloeden organiseren wij regelmatig leuke team uitjes. Wil jij onderdeel uitmaken van ons mega gezellige team? Scroll dan naar onder en solliciteer!
Smart living Smart living

Bedrijfsgegevens

Smartblinds B.V.

Vonderweg 48

7468 DC Enter

The Netherlands

BTW NL856697011B01

KVK 66787126

service@smartblinds.com

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen