Search

Over Smartblinds

Slimme raamdecoratie is de toekomst en bij Smartblinds vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van meer persoonlijk comfort, gemak, plezier, veiligheid, sfeer en duurzaamheid in huis. Kies je voor Smartblinds dan kies je voor dat feel-good gevoel op ieder moment van iedere dag. Van het eerste contact met ons en onze mensen tot het bestellen, ontvangen, installeren en gebruiken van onze producten. Geen gedoe, maar alles snel, eenvoudig, mooi en betrouwbaar. Klaar om van te genieten en je ieder moment nog beter te voelen.

Focus on service

Less is more, dat is ons motto. Daarom stralen we eenvoud uit in alles wat we doen. Dat zie je terug in het tijdloze, functionele ontwerp van onze producten, de compacte op- bouw van ons assortiment, de eenvoudige inrichting van onze webshop en onze frisse communicatie. Alles is erop ingericht om het onze klanten op iedere touchpoint in de klantreis zo gemakkelijk mogelijk te maken, complexiteit weg te nemen en een fijne, lichte ervaring te bieden. Die eenvoud passen we ook toe aan de achterkant. Door onszelf slim en compact te organiseren houden we het overzichtelijk en kunnen we snel en gemakkelijk schakelen.

Bekijk onze slimme rolgordijnen, slimme duo rolgordijnen, slimme jaloezieën, slimme plisségordijnen en elektrische gordijnrails nu in de shop of laat je inspireren!

Bedrijfsgegevens

Smartblinds B.V.
Vonderweg 48
7468 DC Enter
The Netherlands
BTW NL856697011B01
KVK 66786126
service@smartblinds.com

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen