Search

Elektrische gordijnrails

Coming soon
Binnenkort vind je hier ons assortiment slimme gordijnrails. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe producten, exclusieve acties en meer. Geen zin om te wachten? Onze slimme rolgordijnen zijn al wel verkrijgbaar!
Een zomer vol voordeel! Profiteer tot en met 31 augustus van 5% korting op bestellingen van 3 Smartblinds of meer!
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Elektrische gordijnrails voor je smart home

Elektrische gordijnrails die je automatisch open en dicht kunt laten gaan via je smartphone. Dat is een enorm waardevolle toevoeging aan iedere woning! Niet alleen voor ontzettend veel gemak en comfort, maar ook voor privacy op het juiste moment en een veilige woonomgeving. Upgrade jouw interieur met onze slimme gordijnrails en ervaar de voordelen zelf.

Optimaal comfort & privacy met automatische gordijnrails

Gordijnen die dagelijks automatisch open en dichtgaan bevorderen het wooncomfort bij je thuis. Handmatig je raamdecoratie bedienen is verleden tijd en dus hoef je niet bang te zijn dat de hele dag alles potdicht zit als je het een keer vergeten bent. Fijn voor jezelf, maar ook de planten in je interieur die veel licht nodig hebben.

Meer voordelen van Smartblinds slimme gordijnrails

Naast enorm veel wooncomfort, hebben onze elektrische gordijnrails nog veel meer te bieden. Dankzij de comptabiliteit met je smart home is het namelijk mogelijk om je gordijnen onderdeel te maken van slimme routines, waardoor je slim kunt inspelen op invloeden uit directe omgeving, zoals temperatuur en de intensiteit van het daglicht. Dit resulteert in een beter binnenklimaat en draagt zelfs bij aan de duurzaamheid van je woning. Ook zorgt de automatische beweging in huis dat jij voortaan met een gerust hart op vakantie kunt, omdat het voor buitenstaanders lijkt dat er iemand thuis is.

Bedienen & automatiseren met je smartphone

Smartblinds elektrische gordijnrails kunnen op verschillende manieren bediend worden. Via je woning app stel je eenvoudig de favoriete posities van je gordijnen in en integreer je deze in slimme routines of scènes. Zo regel je dat je elektrische gordijnen dagelijks automatisch naar je favoriete posities bewegen. Bijvoorbeeld op specifieke tijdstippen, bij zonsopkomst en zonsondergang of simpelweg na een spraakopdracht via je slimme speaker!

elektrische gordijnrails op maat
Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS stofstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis stofstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Gratis SMARTBLINDS meetverzekering
Verkeerd gemeten? Dan krijg je gratis een nieuw product thuisgestuurd.