Search

Slimme gordijnrails voor wave gordijnen en plooi gordijnen

Met de gordijnrails van Smartblinds tover je jouw wave gordijnen of plooi gordijnen om in slimme gordijnen! Stel jouw gordijnrails op maat samen en transformeer je plooi- of wave gordijnen in automatische gordijnen met deze gordijnrail!

1 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen
Een slimme rails voor wave gordijnen en plooi gordijnen

Verrijk je interieur met wave gordijnen of plooi gordijnen die automatisch in beweging worden gezet door een smart home rail! De gordijnen rail van Smartblinds, die je voor zowel wave gordijnen als plooi gordijnen kunt configureren, is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van slimme raambekleding. Bekijk de elektrische gordijnrail direct, of bekijk hier hoe jij je plooi gordijnen of wave gordijnen slim kunt maken.

rails voor gordijnen
De juiste rails voor jouw gordijnen

De gordijnrails van Smartblinds kun je op maat samenstellen voor 2 soorten gordijnen: wave gordijnen of plooi gordijnen. In essentie is voor beide soorten gordijnen de rails zelf hetzelfde, maar het gaat hem vooral om welke runners er worden meegeleverd bij de rails. Bij de rails voor wave gordijnen worden er runners meegeleverd waar je jouw wave gordijn in kunt haken. Bij plooigordijnen werkt dit in essentie hetzelfde, maar hier hang je de gordijnen niet zoals op het plaatje zijwaarts op, maar haak je jouw gordijn van voren in de runners van je rails. Doordat je plooi gordijnen hoger op de rails hangt, vallen de gordijnen over de rails heen waardoor deze onzichtbaar wordt. Plooi gordijnen zijn er in verschillende varianten. Zo heb je plooi gordijnen met een enkele plooi, of bijvoorbeeld plooi gordijnen met een dubbele plooi. Voor al deze verschillende soorten plooi gordijnen kun je gewoon de rails voor plooi gordijnen gebruiken. Bij de rails voor wave gordijnen geef je in de configurator aan de je jouw rails voor wave gordijnen configureert.

rails voor wave gordijnen

Niet langer meer slepen met zware gordijnen

Afhankelijk van de soort gordijnen en de grootte van jouw raam kunnen gordijnen ook nog eens aardig oplopen in gewicht. Met name de verduisterende stoffen zijn dikker en dus zwaarder, waardoor je moe wordt van het dagelijks sleuren aan deze zware stoffen. Met de gordijnen rails van Smartblinds is dit niet langer aan de orde. Deze bestuur je namelijk met je telefoon, afstandsbediening of als je een smart home hebt zelfs met je stem! Hierdoor is het handmatig bedienen van je gordijnen verleden tijd! Je kunt nog wel altijd je gordijnen handmatig bedienen. Dit doe je door je een kort rukje aan het gordijn te geven in de richting waar het gordijn heen moet bewegen. De rail herkent het rukje en beweegt automatisch de goede kant op.

Verstop de motor van je gordijnrail achter je gordijn.

Om je wave- of plooigordijnen automatisch te bewegen is natuurlijk wel een energiebron nodig. Gelukkig werkt de slimme gordijnrail op een draadloze motor, waardoor je dus geen netstroomtoevoer naar je gordijn nodig hebt. Je kunt het hele jaar door van je gemotoriseerde rail genieten, waarbij je ongeveer 2 keer per jaar je motor moet opladen. Dit doe je met een USB-C kabel die je bij je bestelling krijgt. Binnen 8 uur is jouw motor weer vol en kun jij weer genieten van slimme bediening van je gordijnen!

De motor van je gordijnen rails kun je verstoppen achter je gordijn. De motor heeft aan de achterkant een haakje waar je jouw gordijn aan vast kunt haken. Hierdoor zit de motor van je rail als het ware ingewikkeld in jouw gordijnstof, waardoor je de motor van je gordijnen niet eens kunt zien!

motor gordijnen rails

Veelgestelde vragen over elektrische gordijnrails

Hoe werkt een elektrische gordijnrail?

Een elektrische gordijnrail is een automatische gordijnrail die wordt aangedreven door een elektrische motor. De elektrische gordijnrails van Smartblinds bevatten motor met draadloze accu, die eenvoudig is op te laden met een USB-C kabel. Bovendien zijn onze automatische gordijnrails te koppelen met je smart home platform, waardoor je jouw gordijnen omtovert tot slimme gordijnen.

Hoe vind ik de juiste afmeting voor mijn elektrische gordijnrail?

Het inmeten van jouw gordijnrails is erg eenvoudig. Je hoeft hiervoor enkel de breedte van je raamvenster op te meten en deze aan ons door te geven. Indien gewenst, tel je een bepaalde overlap bij de breedte van je venter op. Volg onze meetinstructies om snel en eenvoudig de juiste afmetingen voor jouw elektrische gordijnrail(s) te vinden.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS kleurstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis kleurstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!