Search

Elektrische gordijnrail

Tover je bestaande of nieuwe plooigordijnen om tot slimme gordijnen met onze draadloze gemotoriseerde gordijnrails! Bedien je gordijnen via je smartphone, een afstandsbediening of laat ze zelfs automatisch open- en dichtgaan door middel van smart home toepassingen. De motor werk je simpel weg achter het gordijn en laad je eenvoudig op via de meegeleverde USB-C kabel.
vanaf € 395,40
Opslaan
In het venster
Op het venster
Gordijn aan elke kant en motor rechts
Gordijn aan elke kant en motor links
Gordijn en motor rechts
Gordijn en motor links
Plafondmontage
Wandmontage
Plooigordijn
Wave gordijn
Ja
Nee
Ja
Nee
vanaf € 395,40

Het bepalen van de juiste breedte voor jouw gordijnrail is erg eenvoudig. Wil je jouw gordijnrail in het venster monteren? Meet de breedte aan de bovenkant van het venster. Let op! Wij leveren de gordijnrail met een reductie van 1 cm aan beide kanten. Geef de exacte maat van je venster aan en wij zorgen ervoor dat de gordijnrail daar precies tussen valt. Doe dus geen reducties! Wil je jouw gordijnrail op het venster monteren? Meet dan de breedte van het venster en tel daar de gewenste overlap bij op.

Je kunt kiezen om je gordijnrails in het venster of op het venster te monteren:

 1. In het venster
  Als je de gordijnrails in het venster hangt, is het gemonteerd tussen de muren van je raamvenster. Bij deze keuze, leveren wij je gordijnrail daarom met een reductie van 1 cm aan beide kanten.
 2. Op het venster
  Als je de gordijnrails op het venster hangt, is het gemonteerd op de muur en komt het over het venster te hangen met overlap aan beide zijdes

Meer weten over hoe je moet inmeten? Bekijk onze inmeetinstructies hier

Kies het type gordijnrails die je nodig hebt. Zo kun je kiezen voor:

 • Gordijnrail met middensluiting, waarbij je twee gordijnen kunt ophangen.

 • Gordijnrail met enkele sluiting, waarbij je één gordijn kunt ophangen.

Door een motorzijde te kiezen bepaal je aan welke kant je je gordijnen wilt opladen. Kies je voor links, dan bevindt de motor en de oplaadport zich aan de linkerzijde van het product. Wil je dat dit aan de rechterzijde zit? Kies dan voor rechts.

Wil je je gordijnrails op de wand of aan het plafond monteren? Kies de gewenste montage, zodat wij de juiste montagesteunen mee kunnen leveren.

Laat ons weten welk type gordijnen je aan de rails wilt bevestigen, dan zorgen wij dat de juiste runners erbij zitten om deze op te hangen!

Wil je je elektrische gordijnrails koppelen met een domotica systeem of smart home platform? Dan is daar een MotionBlinds Wi-Fi bridge voor nodig. Voeg je gordijnrail toe aan de bridge en voeg vervolgens de bridge toe aan je domotica systeem of smart home platform. Door je gordijnrails te koppelen met je smart home ben je in staat om je gordijnen onderdeel uit te laten maken van slimme scènes.

Let op: Je kunt deze gordijnrail niet koppelen met Apple HomeKit.

Wil je je gordijnen ook kunnen bedienen met een afstandsbediening? Voeg dan deze dan toe aan je bestelling! Met één afstandsbediening kun je tot wel 5 verschillende gordijnen bedienen.

Vandaag besteld, binnen 10 tot 15 werkdagen in huis!
Product met motor? Gratis oplaadkabel bij je bestelling!
Gratis verzending van alle bestellingen
Eenvoudig & snel te installeren
Beoordeeld met een 4.4/5
Eenvoudige installatie & gebruik

Slimme gordijnrails bevatten een draadloze MotionBlinds motor, die je kunt koppelen aan de MotionBlinds Wi-Fi bridge en de MotionBlinds Bridge App. De motor is zo ontworpen dat alle gegevens lokaal worden opgeslagen, waardoor de privacy van de gebruiker ten alle tijden beschermd wordt. De accu van de motor laad je eenvoudig op met een USB-C kabel. Bij normaal gebruik hoef je dit maar 1 à 2 keer per jaar te doen.

Volop voordelen

Met onze slimme gordijnrails in huis profiteer je van volop voordelen:

 • Een draadloze en stille motor, die je eenvoudig oplaadt met de meegeleverde USB-C kabel

 • Eenmaal gemonteerd, werk je de motor simpel weg achter je gordijn en is deze dus nooit in het zicht

 • In combinatie met de MotionBlinds Wi-Fi bridge kun je je gordijnrails eenvoudig bedienen via de MotionBlinds Bridge App

 • En laat je de gordijnen automatisch openen of dichtgaan op basis van timers, temperaturen of hoeveelheid licht

 • Geniet van meer comfort, veiligheid en duurzaamheid in huis

slimme gordijnrails accu
Gemotoriseerde gordijnrails met accu

Onze gordijnrails zijn voorzien van een draadloze elektrische motor met oplaadbare accu. Deze accu hoeft bij normaal gebruik van je slimme gordijnrails slechts 1 à 2 keer per jaar opgeladen te worden.

eenvoudige bediening
Compatibel met je smart home

Onze elektrische gordijnrails is in combinatie met de MotionBlinds Wi-Fi bridge eenvoudig te bedienen met de MotionBlinds Bridge App. Ook kun je de gordijnrail koppelen met de smart home platformen Google Assistant en Amazon Alexa. Let op: Koppelen met Apple HomeKit is niet mogelijk.

Slimme scènes
Slimme scènes met gemotoriseerde gordijnrails

Je gordijnrails met motor zijn ook toe te voegen aan scènes met andere slimme apparaten. Wij hebben een paar super handige scènes voor je op een rijtje gezet, om energie mee te besparen!

 

Specificaties & productinformatie

Systeemkleur: Wit
Voeding: Accu/batterij
Geschikt voor: Plooigordijnen & Wave gordijnen
Accu/batterijcapaciteit: 2600mAh-38.5Wh (14.8V)
Geluid: Onze motoren maken geluid als deze in beweging zijn. Het geluidsniveau is afhankelijk van diverse factoren en verschilt daardoor per ruimte, ondergrond, systeem, etc.
Aantal runners bij plooi: 12 per meter
Afstand tussen runners bij wave: 8 centimeter
Oplaadport: USB-C
Trekkracht: Tot 50kg
Verpakking: Bij elke bestelling wordt een extra lange USB-C kabel en een instructiehandleiding meegeleverd
Garantie systeem: 2 jaar
Garantie motor: 5 jaar

Smartblinds elektrische gordijnrails zijn eenvoudig te monteren en te koppelen met je smartphone! Dankzij de motor met draadloze accu hoeven onze gordijnrails niet niet continue aangesloten te zijn op stroom. Bij normaal gebruik hoef je de motor maar 1 a 2 keer per jaar via een USB-C kabel op te laden. In combinatie met de MotionBlinds Wi-Fi bridge koppel je de gordijnrails aan de bekendste smart home platformen, zoals Google Assistant en Amazon Alexa.

Meten

De juiste afmetingen voor je gordijnrails vinden is zo gebeurd! Gebruik hiervoor simpelweg onze meetinstructie: Meetinstructie gordijnrails.pdf

Graag persoonlijk advies ontvangen? Gebruik de chat of plan een gratis adviesgesprek met één van onze adviseurs!

Monteren

Het monteren van je Smartblinds is een fluitje van een cent. Bekijk de montagehandleidingen van onze gordijnrails hieronder.

Installatiehandleiding Smartblinds gordijnrails.pdf

Binnenkijken voor inspiratie

banner
banner
banner