Search

Ontdek alles over smart home

Een smart home is een huishouden waarin gebruik wordt gemaakt van slimme apparaten die op elkaar reageren en met elkaar samenwerken. Deze slimme apparaten, ook wel “domotica” genoemd, functioneren automatisch en/of kunnen op afstand worden bediend. Door de koppeling met een smart home platform als Apple HomeKit of Google Assistant wordt het mogelijk processen in huis te automatiseren en een ultieme slimme woning te creëeren. Weten hoe je een smart home begint? Of welke producten enorm van toegevoegde waarde zijn in een slimme woning? Je leest het hier!

De smart home basis
de smart home basis
Als je begint over smart home dan denk men al snel dat dit iets complex is. Echter is dat verre van waar. Het gebruikmaken van smart home is eigenlijk ontzettend eenvoudig. We leggen je de basis uit.
Smart home platformen
smart home platformen
Ieder smart home platform heeft zijn eigen functies en voordelen. Wij leggen uit welke smart home systemen er zijn en hoe jij jouw favoriete smart home platform het best kunt bedienen.
Smart home protocollen
smart home protocollen
Om smart home apparaten met elkaar te kunnen laten samenwerken, maken smart home platformen gebruik van een smart home protocol. Maar welke protocollen zijn ze, en hoe gaan deze protocollen te werk? Wij leggen het je uit.
Smart home producten
smart home producten
Er zijn ontzettend veel verschillende slimme producten beschikbaar voor smart homes. Ontdek hoe ze werken en met elkaar samenwerken.
Energie besparen met smart home
energie besparen met smart home
Een van de grote voordelen van smart home, is dat je door slim gebruik je huis duurzamer kunt maken. Dat betekent dat je door middel van automatisering in huis kunt besparen op je energieverbruik.
Smart home raamdecoratie
smart home raamdecoratie
Wat veel mensen niet weten, is dat het ook mogelijk is om raamdecoratie te integreren binnen je smart home. Zo zijn Smartblinds een enorm waardevolle toevoeging aan jouw slimme woning.
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen