Elektrische rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen

De wereld verandert. En jij verandert mee. Je kunt zelfs in een smart home wonen, waar ook je rolgordijnen onderdeel van zijn. Daar helpt Smartblinds je bij. Welke stijlvolle variant je ook zoekt. Als geen ander begrijpen we dat jij houdt van simpele producten van topkwaliteit. Met onze elektrische rolgordijnen spelen we daar naadloos op in. De revolutie voor je ramen is aangebroken. Binnenkort kun je heel eenvoudig je automatische rolgordijnen bedienen via een app op je smartphone. Welkom in de toekomst.

Welke slimme rolgordijnen zoek je?

Uiteraard wil je graag iets te kiezen hebben. Smartblinds biedt je daarom een productaanbod dat bestaat uit verschillende elektrische rolgordijnen. Stuk voor stuk zijn ze slim en dus op afstand en automatisch te bedienen. Vertrouw op hoogstaande kwaliteit en design, want daar staat Smartblinds voor. Een elektrisch rolgordijn op maat waar je jarenlang plezier van hebt, dat is wat we je bieden. Naast rolgordijnen bestaat ons assortiment ook uit slimme jaloezieën, plisségordijnen en duo rolgordijnen.

Een smart rolgordijn maakt je leven makkelijker

Wonen in een smart home betekent dat je elektrische rolgordijnen met app-bediening hebt. Dit zijn de voordelen die een smart rolgordijn je te bieden hebben:

 • Zeer simpel te gebruiken
  Elk elektrisch rolgordijn bedien je automatisch, dus je hoeft dit niet meer handmatig te doen, ook al is het nog steeds mogelijk.
 • Biedt extra veiligheid
  Inbrekers blijven wel weg als ze beweging zien in huis. Daardoor maken automatische rolgordijnen je woning direct een stuk veiliger.
 • Veilig voor kinderen
  Er zit geen koord aan slimme rolgordijnen, waardoor ze veilig zijn voor kinderen;
 • Zuinig met energie
  Een smart rolgordijn heeft alleen energie nodig wanneer je hem gebruikt en dus woon je energiebesparend.

Super eenvoudig te installeren

De nieuwe reeks Smartblinds elektrische rolgordijnen zijn zeer geavanceerd en tegelijkertijd heel gebruiksvriendelijk. De motoren maken een super eenvoudige installatie, programmering en bediening van het rolgordijn met je smartphone mogelijk. Omdat de rolgordijnen automatisch via Bluetooth verbinding maken, is er voor de set-up met een Apple-systeem geen gateway of bridge nodig. Voor andere aanbieders wel. Door simpelweg een QR-code te scannen, worden de rolgordijnen automatisch en veilig ingesteld, klaar om te worden bediend via app of stem. In slechts een paar seconden ben je klaar. Software-updates voor activering van de nieuwste features en user-experience verbeteringen verschijnen automatisch in de app. Hierdoor is er na installatie weinig tot geen service of support nodig.

De voordelen van Smartblinds zijn duidelijk:

 • Eenvoudig te installeren, zelfs als je geen technische ervaring hebt;
 • Draadloze installatie, dus geen elektriciteitskabels nodig. Gewoon ophangen en klaar;
 • Meerdere bedieningsmogelijkheden, via de app, een pull-bediening of afstandsbediening;
 • Geschikt voor elk smart homesysteem: Apple HomeKit, Google Home of Amazon Alexa.

Kies voor comfortabel

Een beter en comfortabeler gevoel in je eigen huis. Dat is waar de slimme rolgordijnen van Smartblinds voor staan. Op een natuurlijke wijze altijd de perfecte daglichtinval, duisternis, temperatuur en privacy in huis. Op elk moment van de dag. Een oplossing die bijdraagt aan verduurzaming, veiligheid en natuurlijk sfeer. De elektrische rolgordijnen van Smartblinds: for smart living.

Jouw smart home ecosysteem: veilig en verbonden

Elk slim rolgordijn van Smartblinds werkt probleemloos en veilig samen met andere gecertificeerde HomeKit-accessoires. Denk hierbij aan je verlichting, bewegingsdetectors en thermostaat. Verbind ze heel eenvoudig en Smartblinds zijn direct een integraal onderdeel van je smart home ecosysteem. Alle slimme apparaten werken moeiteloos samen voor jouw comfort!

Een ander voordeel van onze elektrische rolgordijnen is dat ze zeer privacy-vriendelijk zijn. De meeste applicaties werken samen met de cloud. Smartblinds slaat alle data en instellingen lokaal op. De gegevens verlaten het huis dus nooit. Zo waarborgen we jouw veiligheid en privacy.

Elektrische rolgordijnen bestel je online met deze voordelen:

 • Gratis bezorgd
  Je hoeft geen rekening te houden met verzendkosten als je in onze webshop bestelt. We verzenden je bestelling namelijk gratis naar je.
 • Gratis persoonlijke stalenwaaier
  Even kijken of een kleur, dessin of materiaal wel past in de kamer? Dat doe je heel eenvoudig met de persoonlijke stalenwaaier die je gratis kunt aanvragen bij ons. Laat ons weten welke stalen je graag wilt testen en wij sturen ze naar je toe.
 • Bestellen zonder risico op meetfouten
  Ben je bang dat je een millimeter te veel of te weinig doorgeeft wanneer je bestelt? Dat hoeft écht niet, want het inmeten gaat vrijwel altijd goed. En mocht het helaas fout gaan en je elektrische rolgordijnen passen niet, dan krijg je bij ons gratis een nieuw rolgordijn dat wél past.
 • Vrijblijvend adviesgesprek
  We begrijpen best dat je nog met allerlei vragen kunt zitten over de beste invulling van onze elektrische rolgordijnen voor jouw situatie. Daarom bieden we je graag een vrijblijvend virtueel adviesgesprek aan, zodat we je vragen kunnen beantwoorden en tips kunnen geven.

Meer weten over elektrische rolgordijnen van Smartblinds?

Slimme rolgordijnen zijn er in diverse soorten en maten. Houd onze site in de gaten of schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden. Dan ben jij de eerste die elektrische rolgordijnen op maat gemaakt voor jouw slimme woning kunt bestellen.

Schrijf je onderaan de website in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.