Search

Slimme lichtdoorlatende rolgordijnen

Met Smartblinds lichtdoorlatende slimme raamdecoratie zorg je voor de gewenste privacy en een sfeervolle lichtinval in huis. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig jouw lichtdoorlatende elektrische rolgordijnen op maat!

44 Artikelen

Getoond Product Stof
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

44 Artikelen

Getoond Product Stof
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Smartblinds lichtdoorlatende slimme rolgordijnen

Creëer een sfeervolle lichtinval en een fijn sfeer in huis met de lichtdoorlatende slimme rolgordijnen van Smartblinds. Perfect voor in de woonkamer. Met onze lichtdoorlatende elektrische rolgordijnen realiseer je meer sfeer én comfort in je interieur, waardoor je je beter voelt in je eigen huis. De mogelijkheden van onze slimme rolgordijnen zijn eindeloos.

Draadloze motoren & eenvoudige installatie

De motoren van Smartblinds zijn zeer vooruitstrevend en gebruiksvriendelijk. Onze lichtdoorlatende rolgordijnen zijn draadloos en de installatie is zo gepiept. Je verbindt je slimme lichtdoorlatende rolgordijnen simpel met je favoriete smart home platform. Per smart home platform kan de installatie wat verschillen voor jouw elektrische lichtdoorlatende rolgordijnen. Om te kijken hoe je je Smartblinds installeert per smart home platform, kun je naar de compatibiliteitspagina toe gaan. Bij de levering van je Smartblinds zit een installatiegids en ook op YouTube zijn handige instructies te vinden voor de installatie van jouw slimme lichtdoorlatende rolgordijnen.

Waarom lichtdoorlatende rolgordijnen van Smartblinds

Privacy

Onze lichtdoorlatende slimme rolgordijnen zorgen voor een beperkte doorkijk en een prettige lichtdoorlating. Deze stofsoort is erg populair voor onder andere woonkamers, keukens en (thuis)kantoren. Deze slimme lichtdoorlatende rolgordijnen zorgen voor de perfecte combinatie tussen privacy en natuurlijke lichtinval. Benieuwd hoeveel licht onze lichtdoorlatende stoffen doorlaten, en of je beter voor een transparante stof en misschien wel verduisterende stof moet gaan? Vraag dan gratis stofstalen aan en vergelijk de stoffen bij je eigen raam thuis.

Op zoek naar elektrische rolgordijnen voor in de slaapkamer? Dan raden we onze verduisterende slimme rolgordijnen aan!

Lichtinval

In ieder interieur speelt de hoeveelheid licht in de ruimte een rol. Met de elektrische lichtdoorlatende rolgordijnen van Smartblinds kun je het meest variëren met de hoeveelheid licht die je huis in komt. Wil je nog meer variatie? Bekijk dan eens onze slimme duo rolgordijnen!

 

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS kleurstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis kleurstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!