Elektrische duo rolgordijnen

Elektrische duo rolgordijnen

Jij houdt van zorgeloos wonen én van comfort. Daarom past een smart home goed bij jou. Maar je bent er nog niet helemaal over uit wat je voor je ramen wilt. Kies in dat geval voor onze elektrische duo rolgordijnen. Daarmee combineer je het beste van twee werelden. Bovendien kies je voor simpel te installeren en bedienen producten van topkwaliteit. Gewoon je automatische duo rolgordijnen bedienen via een app op je smartphone. De toekomst is eindelijk aangebroken.

Slimme duo rolgordijnen zijn om meerdere redenen slim

Het ideale aan duo rolgordijnen is dat je hiermee de handige werking van jaloezieën combineert met de stijlvolle uitstraling van gordijnen. En dan ook nog eens helemaal geautomatiseerd. Jij bepaalt de lichtinval in huis doordat er verschillende stofbanen in het smart duo rolgordijn verwerkt zitten. Vind je het fijn om even lekker al het licht van buiten naar binnen te halen? Dat kan. Wil je graag de kamer verduisteren? Zo gebeurd. Bedien onze automatische duo rolgordijnen met je smartphone en klaar!

Volop keuze bij Smartblinds

In ons productaanbod hebben we verschillende soorten elektrische duo rolgordijnen. Je vindt dus altijd precies wat je zoekt. Allemaal zijn ze smart en automatisch te bedienen, want we heten niet voor niets zo. Je kunt altijd rekenen op hoogstaande kwaliteit en design. Bereid je voor op jarenlang plezier met je elektrische duo rolgordijnen op maat. Naast duo rolgordijnen bieden wij ook slimme plisségordijnen, jaloezieën en rolgordijnen aan.

Waarom een smart duo rolgordijn?

Misschien ben je benieuwd hoe fijn het wonen is in een smart home. Dan zijn er allerlei onderdelen waar je aan kunt denken. Nu is de volgende stap aangebroken op dat gebied: elektrische duo rolgordijnen met app-bediening. Dat biedt je vele voordelen:

 • Handig in gebruik
  Doordat onze elektrische duo rolgordijnen automatisch te bedienen zijn met je app, hoef je dit niet meer handmatig te doen, ook al is het nog steeds mogelijk.
 • Zorgt voor meer veiligheid
  Denk je dat inbrekers nog risico gaan lopen als ze beweging zien in huis? Nee dus. Zo maken automatische duo rolgordijnen je woning een stuk veiliger door hun aanwezigheid.
 • Koordloos, dus veilig
  Slimme duo rolgordijnen hebben geen koord nodig om ze te bedienen. Daardoor zijn ze veilig voor kinderen.
 • Energiezuinig
  Doordat je slimmer omgaat met de warmte die van de zon komt, bespaar je energie met een smart duo rolgordijn.

Installatie is zo gebeurd

Smartblinds elektrische duo rolgordijnen staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. Dat geldt zodra ze werkend zijn, maar ook wanneer ze nog geïnstalleerd moeten worden. Je kunt rekenen op een super eenvoudige installatie, programmering en bediening. Welk smart duo rolgordijn je ook kiest, je bedient hem in no-time met je smartphone. Onze producten maken via Bluetooth verbinding, waardoor er voor Apple HomeKit-gebruikers geen bridge of gateway nodig is voor de set-up. Voor gebruikers van andere smart home platforms wel.

Scan de QR-code en je elektrische duo rolgordijnen worden automatisch en veilig geïnstalleerd, waarna je ze kunt bedienen via app of stem. Het is echt maar een paar seconden werk. Software-updates voor activering van de nieuwste features en user-experience verbeteringen verschijnen automatisch in de app. Hierdoor is er na installatie weinig tot geen service of support nodig.

Smartblinds in een notendop:

 • Stijlvolle duo rolgordijnen die je simpel installeert, zelfs als je geen technische ervaring hebt;
 • Alles is draadloos, dus weg met die elektriciteitskabels. Gewoon ophangen en klaar;
 • Kies zelf hoe je wilt bedienen: via de app, voice, pull-bediening of afstandsbediening;
 • Ze kunnen gekoppeld worden aan elk smart homesysteem: Apple HomeKit, Google Home of Amazon Alexa.

Altijd de perfecte daglichtinval

Elektrische duo rolgordijnen van Smartblinds geven jou de complete regie in handen. Wil je zo natuurlijk mogelijk daglicht? Dat regel je heel eenvoudig. Hiermee heb je altijd de perfecte daglichtinval, duisternis, temperatuur en privacy in huis. Daardoor is een smart duo rolgordijn ook nog eens heel duurzaam en sfeervol tegelijk. Live smart!

Breid jouw smart home ecosysteem uit

Kies je voor Smartblinds, dan kies je voor een slim duo rolgordijn dat moeiteloos en veilig samenwerkt met andere gecertificeerde HomeKit-accessoires. Jouw verlichting, bewegingsdetectors en thermostaat staan allemaal met je nieuwe raamdecoratie in verbinding. Dat regel je heel eenvoudig en zo worden ze meteen een integraal onderdeel van je smart home ecosysteem. Had je ooit verwacht dat het zó comfortabel zou kunnen zijn?

Onder comfortabel valt ook het voordeel dat onze elektrische duo rolgordijnen zeer privacy-vriendelijk zijn. Applicaties van andere aanbieders werken meestal samen met de cloud. Smartblinds slaat alle data en instellingen lokaal op. De gegevens verlaten het huis dus nooit. Zo waarborgen we jouw veiligheid en privacy.

Elektrische duo rolgordijnen online bestellen? Slim!

 • Geen verzendkosten
  Je elektrische duo rolgordijnen worden gratis bezorgd als je in onze webshop bestelt. Dat scheelt je weer verzendkosten.
 • Gratis persoonlijke stalenwaaier
  Je wilt uiteraard wel eerst weten of een kleur, dessin of materiaal past in de kamer voor je bestelt. Check dat heel eenvoudig met de persoonlijke stalenwaaier die je gratis kunt aanvragen bij ons. Laat ons weten welke stalen je graag wilt testen en wij sturen ze op.
 • Geen risico op meetfouten
  Je hoeft niet bang te zijn dat je een millimeter te veel of te weinig doorgeeft wanneer je bestelt. Het inmeten gaat vrijwel altijd goed. En mocht het helaas fout gaan en je elektrische duo rolgordijnen passen niet, dan krijg je bij ons gratis een nieuw rolgordijn dat wél past.
 • Virtueel adviesgesprek
  We begrijpen best dat je nog met allerlei vragen kunt zitten over de beste invulling van onze elektrische duo rolgordijnen voor jouw situatie. Daarom bieden we je graag een vrijblijvend virtueel adviesgesprek aan, zodat we je vragen kunnen beantwoorden en tips kunnen geven.

Meer weten over elektrische duo rolgordijnen van Smartblinds?

Slimme duo rolgordijnen zijn er in diverse soorten en maten. Houd onze site in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden. Dan bij jij de eerste die elektrische duo rolgordijnen op maat gemaakt voor jouw slimme woning kunt bestellen.