Search

Elektrische Duo Rolgordijnen

Smartblinds slimme duo rolgordijnen onderdeel maken van jouw slimme woning? Dat kan binnenkort! Bekijk over enkele weken hier onze duo rolgordijn stoffen en stel eenvoudig jouw optimale product samen! Geen zin om te wachten? Onze slimme rolgordijnen staan al wel online!

Smartblinds slimme duo rolgordijnen op maat - Coming soon!

Jij houdt van zorgeloos wonen én van comfort. Daarom past een smart home goed bij jou. Maar je bent er nog niet helemaal over uit wat je voor je ramen wilt. Kies in dat geval voor onze elektrische duo rolgordijnen. Daarmee combineer je het beste van twee werelden. Bovendien kies je voor simpel te installeren en bedienen producten van topkwaliteit. Gewoon je automatische duo rolgordijnen bedienen via je woning-app op je smartphone. De toekomst is eindelijk aangebroken.

SLIMME DUO ROLGORDIJNEN ZIJN OM MEERDERE REDENEN SLIM

Het ideale aan duo rolgordijnen is dat je hiermee de handige werking van jaloezieën combineert met de stijlvolle uitstraling van gordijnen. En dan ook nog eens helemaal geautomatiseerd. Jij bepaalt de lichtinval in huis doordat er verschillende stofbanen in het smart duo rolgordijn verwerkt zitten. Vind je het fijn om even lekker al het licht van buiten naar binnen te halen? Dat kan. Wil je graag de kamer verduisteren? Zo gebeurd. Bedien onze automatische duo rolgordijnen met je smartphone en klaar!

WAAROM EEN SMART DUO ROLGORDIJN?

Misschien ben je benieuwd hoe fijn het wonen is in een smart home. Dan zijn er allerlei onderdelen waar je aan kunt denken. Nu is de volgende stap aangebroken op dat gebied: elektrische duo rolgordijnen die je eenvoudig integreert binnen je smart home. Dat biedt je vele voordelen:

 • Handig in gebruik
  Doordat onze elektrische duo rolgordijnen automatisch te bedienen zijn met je app, hoef je dit niet meer handmatig te doen, ook al is het nog steeds mogelijk.
 • Zorgt voor meer veiligheid
  Denk je dat inbrekers nog risico gaan lopen als ze beweging zien in huis? Nee dus. Zo maken automatische duo rolgordijnen je woning een stuk veiliger door hun aanwezigheid.
 • Koordloos, dus veilig
  Slimme duo rolgordijnen hebben geen koord nodig om ze te bedienen. Daardoor zijn ze veilig voor kinderen.
 • Energiezuinig
  Doordat je slimmer omgaat met de warmte die van de zon komt, bespaar je energie met een smart duo rolgordijn.

INSTALLATIE IS ZO GEBEURD

Smartblinds elektrische duo rolgordijnen staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. Dat geldt zodra ze werkend zijn, maar ook wanneer ze nog geïnstalleerd moeten worden. Je kunt rekenen op een super eenvoudige installatie, programmering en bediening. Welk slim duo rolgordijn je ook kiest, je bedient hem in no-time met je smartphone. Onze producten maken via Bluetooth verbinding met Apple HomeKit, waardoor er geen dure bridge of gateway nodig is voor de set-up.

Scan de QR-code en je elektrische duo rolgordijnen worden automatisch en veilig geïnstalleerd, waarna je ze kunt bedienen via je Apple woning-app of stem. Het is echt maar een paar seconden werk. Software-updates voor activering van de nieuwste features en user-experience verbeteringen verschijnen automatisch in de app. Hierdoor is er na installatie weinig tot geen service of support nodig.

SMARTBLINDS IN EEN NOTENDOP:

 • Stijlvolle duo rolgordijnen die je simpel installeert, zelfs als je geen technische ervaring hebt;
 • Alles is draadloos, dus weg met die elektriciteitskabels. Gewoon ophangen en klaar;
 • Kies zelf hoe je wilt bedienen: via je woning-app, voice, pull-bediening of helemaal automatisch;
 • Ze kunnen gekoppeld worden aan elk woning met Apple HomeKit

ALTIJD DE PERFECTE DAGLICHTINVAL

Elektrische duo rolgordijnen van Smartblinds geven jou de complete regie in handen. Wil je zo natuurlijk mogelijk daglicht? Dat regel je heel eenvoudig. Hiermee heb je altijd de perfecte daglichtinval, duisternis, temperatuur en privacy in huis. Daardoor is een smart duo rolgordijn ook nog eens heel duurzaam en sfeervol tegelijk. Live smart!

BREID JOUW SMART HOME ECOSYSTEEM UIT

Kies je voor Smartblinds, dan kies je voor een slim duo rolgordijn dat moeiteloos en veilig samenwerkt met andere gecertificeerde HomeKit-accessoires. Jouw verlichting, bewegingsdetectors en thermostaat staan allemaal met je nieuwe raamdecoratie in verbinding. Dat regel je heel eenvoudig en zo worden ze meteen een integraal onderdeel van je smart home ecosysteem. Had je ooit verwacht dat het zó comfortabel zou kunnen zijn?

Onder comfortabel valt ook het voordeel dat onze elektrische duo rolgordijnen zeer privacy-vriendelijk zijn. Applicaties van andere aanbieders werken meestal samen met de cloud. Smartblinds slaat alle data en instellingen lokaal op. De gegevens verlaten het huis dus nooit. Zo waarborgen we jouw veiligheid en privacy.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS stalenwaaier aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een stalenwaaier aan om het materiaal zelf thuis ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Gratis SMARTBLINDS meetverzekering
Verkeerd gemeten? Dan krijg je gratis een nieuw product thuisgestuurd.

Meten

De juiste afmetingen voor je slimme rolgordijnen vinden is zo gebeurd! Gebruik hiervoor simpelweg onze meetinstructie: Meetinstructie rolgordijnen.pdf

Graag persoonlijk advies ontvangen? Gebruik de chat of plan een gratis adviesgesprek met één van onze adviseurs!
Bang om fouten te maken? Nergens voor nodig dankzij onze gratis Smartblinds meetverzekering!

Monteren

Het monteren van je Smartblinds is een fluitje van een cent. Onze montagehandleiding volgt binnenkort.

Veelgestelde vragen

Vragen over deze stof? Stel ze gerust via de chat! Wij helpen je graag.