Creëer je eigen smart home

De slimme raamdecoratie van Smartblinds is compatibel met de bekendste smart home platformen. Of je nu gebruik maakt van Apple HomeKit, Google Assistent of een andere software, je Smartblinds werken naadloos samen met je smart home! We beschrijven kort de verschillende platforms en leggen uit hoe je onze slimme raamdecoratie integreert.

Smartblinds & Apple HomeKit

Apple HomeKit is het smart home system van Apple. Via je iPhone, iPad, Apple Watch en de HomePod Mini koppel je al je slimme apparaten aan elkaar en creëer je een smart home. Via de HomeKit app bedien je al deze apparaten op één plek en maak je je eigen slimme scènes aan. De slimme raambekleding van Smartblinds verbind je extreem eenvoudig met je Apple HomeKit. In de app van Apple scan je simpelweg de QR-code op onze producten en je bent connected.

Bekijk hoe je Smartblinds koppelt met Apple HomeKit >

Smartblinds & Google Assistant

Google Assistant is het smart home platform van Google. De Google Assistant is in erg veel apparaten te vinden. Denk hierbij aan Android telefoons, tablets, smartwatches, maar ook diverse slimme speakers zoals die van Sonos. Je laat alle slimme apparaten in je huis met elkaar samenwerken via een smart home hub zoals de Google Home of Google Nest. In de Google Home-app bedien je al je domotica op één plek. Om je Smartblinds te integreren in je Google smart home heb je de MOTION Wi-Fi bridge nodig.

Bekijk hoe je Smartblinds koppelt met Google Assistant >

Amazon Alexa

Smartblinds slimme raambekleding is ook compitabel met het smart home systeem Amazon Alexa. Ook voor dit platform is de MOTION Wi-Fi bridge nodig om je elektrische raamdecoratie slim te kunnen bedienen. Dankzij de bridge laat je je smart home optimaal samenwerken en creëer je enorme gemak in huis.

IFTTT

IFTTT staat voor ‘If This Then That’. Met deze online dienst koppel je smart home apparaten aan elkaar en laat je ze op elkaar reageren. Zo stel je bijvoorbeeld in dat als je thermometer op 20 graden of hoger staat, dat je raamdecoratie automatisch omlaag gaat. Maak je Smartblinds onderdeel van je IFTTT smart home en upgrade je slimme woning.

Home Assistant

Home Assistant is een domotica software waarmee je slimme apparaten in je huis verbindt en laat samenwerken. Maak je gebruik van Home Assistant? Ook dan maak je de elektrische raamdecoratie van Smartblinds eenvoudig onderdeel van je slimme woning.

Bekijk het assortiment slimme rolgordijnen, duo rolgordijnen, jaloezieën & plisségordijnen op Smartblinds.nl.