Search

Eve MotionBlinds slimme raamdecoratie op maat

De slimste en meest toekomstbestendige raamdecoratie motoren in de markt. Samen zijn Eve Home en Motionblinds erin geslaagd om de deze motoren te ontwikkelen. Kies bij de configuratie van je Smartblinds voor de Eve Motionblinds Matter motor en ervaar gebruiksgemak zoals je het nog nooit hebt ervaren.

Over Eve MotionBlinds
Slimme raamdecoratie van Smartblinds is altijd voorzien van een draadloze motor. Daarbij heb je de keuze tussen een Motionblinds Bluetooth motor en de Eve Motionblinds Matter motoren. Die laatste motoren zijn in samenwerking met smart home-specialist Eve Systems ontwikkeld om een naadloze integratie met de bekendste smart home platformen mogelijk te maken. Deze naadloze koppeling is er nu met Matter. Dit baanbrekende smart home protocol stelt jou in staat om je Smartblinds direct te verbinden met alle bekende smart home platformen!
Powered by Eve Motionblinds Powered by Eve Motionblinds
Connect met ieder smart home platform via Matter

Door de komst van Matter connect je jouw Smartblinds direct aan de bekendste smart home platformen, zonder tussenkomst van een bridge! Scan de QR-code van je Eve Motionblinds Matter motor via de app van je smart home en volg de stappen om het koppelen snel en eenvoudig te voltooien!

Let op: Om je Smartblinds via smart home aan te kunnen sturen is een smart hub vereist die voorzien is van Matter & Thread.

Matter rolgordijn Matter rolgordijn

Smartblinds x Eve Motionblinds Matter

Op dit moment kun je in de volgende categorieën kiezen voor de Eve Motionblinds Matter motor:

Slimme raamdecoratie, powered by Eve Motionblinds
De draadloze Eve Motionblinds motoren zorgen ervoor dat al onze slimme raamdecoratie zoals onze slimme rolgordijnen of duo rolgordijnen automatisch en op afstand bediend kunnen worden. Het installeren, automatiseren en bedienen van je Smartblinds is via Matter extreem eenvoudig. Wacht niet langer en kies voor de Eve Motioblinds Matter motor, de beste slimme raamdecoratie motor van de gehele markt.
Eve Motionblinds motoren Eve Motionblinds motoren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen