Search

Voor ieder interieur

Bij Smartblinds geloven we in de duurzame kracht van goed design. Geen poespas, maar mooie, verantwoorde producten die doen wat ze moeten doen en een tijdloze uitstraling hebben. Door het positieve effect dat ze hebben op hoe je je voelt, wil je ze langer houden, koesteren en er keer op keer van genieten. Daarmee hebben ze een duurzame kwaliteit die niet alleen goed is voor de mens, maar ook voor het milieu. Ons aanbod staat voor tijdloos design, gemak, eigenheid, connectiviteit, kwaliteit en duurzaamheid. Het assortiment biedt met producten van verschillende stijlen, functionaliteit en prijsniveaus de ideale keuze voor zowel de functionele koper als de echte designliefhebber. Daarmee is het aanbod van Smartblinds smart in every way. Wil jij meer weten over onze stoffen, systemen en producten, lees dan snel verder!

Onze motoren

Bijna alle producten van Smartblinds zijn met verschillende motoren samen te stellen. De motorkeuze die je maakt, hangt af van een aantal factoren. Houd je van makkelijke elektrische bediening, waarmee je met één druk op de knop jouw Smartblinds bedient, dan is de goedkopere MotionBlinds motor ideaal voor jou. Maar ben je groot smart home fan, en wil jij je Smartblinds koppelen aan de rest van je smart home en scènes en automatiseringen instellen? Dan is de Eve MotionBlinds motor de beste optie voor jouw Smartblinds. Kies bij het configureren van je Smartblinds welke soort bediening je wilt en leest via onderstaande artikelen meer over onze motoren!

Een motor met draadloze accu
Al onze producten beschikken over een draadloze motor voorzien van een oplaadbare accu. De motor en accu zitten verborgen in de buis of de bak van je Smartblind, waardoor je niet eens ziet kunt zien dat het een elektrisch product is.

Een accu gaat niet eeuwig mee, en daarom is het dus nodig om je motor afhankelijk van het product en gebruik een aantal keer per jaar (2-4 keer) op te laden. Dit kan middels een USB-C kabel, die gratis wordt meegeleverd bij het bestellen van je Smartblinds. Binnen 8 uur zijn jouw Smartblinds weer volledig opgeladen en kunnen ze weer een lange tijd mee!
draadloze motor draadloze motor
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen