Search

Voor ieder interieur

Bij Smartblinds geloven we in de duurzame kracht van goed design. Geen poespas, maar mooie, verantwoorde producten die doen wat ze moeten doen en een tijdloze uitstraling hebben. Door het positieve effect dat ze hebben op hoe je je voelt, wil je ze langer houden, koesteren en er keer op keer van genieten. Daarmee hebben ze een duurzame kwaliteit die niet alleen goed is voor de mens, maar ook voor het milieu. Ons aanbod staat voor tijdloos design, gemak, eigenheid, connectiviteit, kwaliteit en duurzaamheid. Het assortiment biedt met producten van verschillende stijlen, functionaliteit en prijsniveaus de ideale keuze voor zowel de functionele koper als de echte designliefhebber. Daarmee is het aanbod van Smartblinds smart in every way. Wil jij meer weten over onze stoffen, systemen en producten, lees dan snel verder!

Rolgordijnen

Rolgordijnen van Smartblinds zijn strak afgewerkt, waardoor ze uitstekend in moderne interieurs zouden passen. Maar naast als moderne raamdecoratie schikken de elektrische rolgordijnen van Smartblinds ook uitstekend als raamdecoratie in andere woonstijlen. Beschikbaar in maar liefst 6 verschillende stoffen en 3 verschillende transparanties, is er altijd een rolgordijn dat bij jouw interieur past!

rolgordijnen
Transparante rolgordijnen

Transparante stof

Wij hebben drie stofsoorten in ons assortiment waaronder onze transparante stofcollectie. De transparante stof is doorschijnend waardoor het je huis van prettige lichtinval voorziet. Onze transparante stoffen zorgen voor beperkte privacy, dit komt omdat de stof doorschijnend is. De stof is ideaal wanneer je veel licht in je woning wilt ontvangen.

Lichtdoorlatend rolgordijn

Lichtdoorlatende stof

De lichtdoorlatende stoffen voorzien je woning van fijne lichtinval. Daarnaast zorgt de lichtdoorlatende stof ook voor voldoende privacy in huis. Wil jij graag een stof die je huis voorziet van voldoende daglicht en privacy? Kies dan voor onze lichtdoorlatende stofcollectie.

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende stof

De verduisterende stoffen zorgen voor volledige verduistering. Daarnaast zorgen ze ook voor privacy in huis. Door middel van de volledige weerkaatsing van warmte en licht zorgt de verduisterende stof ook voor een koele woning. Hang Smartblinds met verduisterende stof in bijvoorbeeld je slaapkamer!

rolgordijn met cassette
Cassettesystemen

Het cassettesysteem is een systeem waarbij er een kap over de rol van het rolgordijn heen zit. Dit zorg voor optimale bescherming van jouw rolgordijn stof wanneer die naar binnen hangt. Daarnaast is een cassettesysteem makkelijk te monteren. Stel de cassette voor jouw rol- of duo rolgordijn samen in een van de 4 beschikbare kleuren.

Rolgordijn met zijsteunen
Zijsteunen

Zijsteunen zijn de meest gekozen optie als het gaat om rolgordijn systemen. Zijsteunen zien er subtiel uit en zijn makkelijk te monteren. Bij Smartblinds kan je kiezen uit twee zijsteun varianten, groot of klein. Daarnaast kan je aangeven welke kleur de zijsteunen moeten hebben. Hierdoor kan jij jouw Smartblinds perfect in je interieur laten passen!

Duo rolgordijnen

Onze duo rolgordijnen zijn een echte eyecatcher in het interieur. Door de twee stofbanen heb jij de mogelijkheid om de lichtinval en privacy geheel naar wens te regelen. Heb je behoefte aan wat privacy? Zet dan de verduisterende stofbanen van je duo rolgordijn dicht. Liever veel licht in huis? Dan open je jouw zebra rolgordijnen in een handomdraai! Onze duo rolgordijnen zijn standaard uitgerust met een cassette, die ervoor zorgt dat jouw raambekleding goed beschermd wordt! Stel jouw slimme duo rolgordijnen volledig op maat en naar voorkeur samen.

duo rolgordijn
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen