Search

Raamdecoratie ideeën & inspiratie

Raamdecoratie heeft een erg grote bijdrage aan de sfeer in je woning. Het is dan ook erg belangrijk dat je raambekleding past bij jouw woonstijl en over de juiste eigenschappen beschikt voor de ruimte waarin je de raamdecoratie gaat plaatsen. Zo moet de raamdecoratie in slaapkamers er bijvoorbeeld voor zorgen dat het genoeg verduisterd, is het handig dat raambekleding in keukens of badkamers vochtbestendig zijn en moet de raamdecoratie in je woonkamer naast sfeer en fijne lichtinval, ook de gewenste privacy bieden. Gelukkig is er erg veel keuze op het gebied van raamdecoratie en helpen we je graag op weg de juiste raambekleding per ruimte, woonstijl of type raam te vinden. Vind raamdecoratie ideeën, inspiratie & tips bij Smartblinds. Laat je inspireren en vind de raamdecoratie die bij jouw interieur past!

Maak je raambekleding regelmatig schoon

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je raambekleding, is het belangrijk om je raamdecoratie regelmatig schoon te maken. Met de schoonmaak tips van Smartblinds weet jij hoe je iedere soort raamdecoratie kunt onderhouden!

Upgrade je woonomgeving met raamdecoratie

Het upgraden van je interieur is makkelijker dan je denkt. Het vernieuwen van de raamdecoratie in een ruimte zorgt namelijk al snel voor een compleet nieuwe look & feel. Door simpelweg je bestaande rolgordijnen, jaloezieën of gordijnen te vervangen creëer je relatief eenvoudig het gevoel van een nieuw interieur. En wat is er nu leuker dan eens in de zoveel tijd je interieur van een upgrade te voorzien? Wil je het helemaal goed doen en je interieur tot leven brengen? Dan is het vernieuwen van je raamdecoratie met slimme raambekleding een goede manier om naast een nieuwe look & feel, ook een volledig nieuwe beleving in huis te creëren.

Raamdecoratie ideeën en inspiratie opdoen

Het kiezen van raamdecoratie is niet de makkelijkste klus. Je kunt kiezen uit vele kleuren, bijvoorbeeld zwarte raamdecoratie, witte raamdecoratie of een andere mooie tint. Een goede manier om inspiratie en ideeën op te doen voor je raamdecoratie, is door bij anderen te kijken. Het is daarom aan te raden goed om je heen te kijken als je bij vrienden of familie thuis bent. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook genoeg manieren om vanuit je eigen huis bij anderen binnen te kijken en zo via je smartphone inspiratie op te doen. Zo is Pinterest bijvoorbeeld een erg populair platform om ideeën voor je interieur vinden. Bij Smartblinds proberen we dagelijks onze eigen kanalen te vullen met raamdecoratie ideeën en inspiratie. Zo vind je op onze site en op onze Social Media profielen tips, ideeën en inspiratie op het gebied van slimme raamdecoratie.

De smart home transitie

Op het gebied van wonen is de afgelopen decennia veel veranderd. Zo hebben er grote ontwikkelingen plaatsgevonden op het gebied van smart home. Het automatiseren van huishoudelijke processen biedt enorm veel voordelen, zoals verduurzaming. In de wereld van raambekleding is slimme raamdecoratie in het leven geroepen. Slimme raamdecoratie bestaat uit elektrische rolgordijnen, elektrische jaloezieën, elektrische plisségordijnen of zelfs elektrische gordijnrails die je kunt aansturen via de home app op je smartphone. Integreer je dit type raambekleding in je smart home? Dan gaat er een wereld van mogelijkheden voor je open en breng je je interieur tot leven. Ontdek alle voordelen bij Smartblinds en upgrade jouw interieur met slimme raamdecoratie.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen