Search

Zwarte raamdecoratie

Zwart is een van de meest populaire kleuren in de woonwereld. In bijna elk huis vind je de kleur zwart wel in het interieur. Of het nou meubels, accessoires of zwarte muren zijn, overal is deze specifieke kleur te zien. Zwarte raambekleding is ook veelvoorkomend in verschillende interieur stijlen. Daarom bieden we bij Smartblinds zwarte raamdecoratie in veel verschillende tinten en stofsoorten aan. Dit alles natuurlijk met onze standaard elektrische motor voorzien van smart home functie, waardoor jij waar en wanneer je wilt jouw zwarte raambekleding kunt bedienen.

De kracht van zwarte raamdecoratie

Zwarte raambekleding geeft jouw interieur een boost. De donkere diepe kleur zorgt voor veel contrast en trekt snel de aandacht. Zwart wordt over het algemeen als een harde robuuste kleur gezien. Echter kan de kleur zwart in raambekleding ook een heel warm en knus gevoel geven. Door zwarte raambekleding te combineren met lichte tinten op de muren en in het interieur, gecombineerd met genoeg natuurlijk licht geeft zwarte raambekleding jouw woonkamer, slaapkamer of keuken een extra warme uitstraling. Ook wordt zwarte raambekleding vaak gebruikt in de minimalistische interieur stijl. In deze stijl wordt vaak gebruikt gemaakt van neutrale kleuren, zoals zwart en wit. Zwarte raamdecoratie is in deze stijl dus erg gepast. Ook in andere interieur stijlen zoals modern, industrieel en landelijk komt zwarte raambekleding goed tot zijn recht.

zwarte raambekleding
Zwarte raambekleding in jouw interieur

Vaak is het mooi als de kleur van je gordijnen terug te zien is in de rest van het interieur. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld stoelen, een tafel of een ander meubelstuk in dezelfde kleur, of misschien een kunstwerk aan de muur of een vloerkleed. Wanneer je zwarte raambekleding hebt in je woonkamer, is het dus mooi om dit te combineren met een mooi zwart vloerkleed, of antraciet/zwarte banken. Door dit te doen zorgt je voor eenheid in je interieur. Ook is het mogelijk om zwarte raambekleding te combineren met het gebruik van andere kleuren raamdecoratie. Kies bijvoorbeeld voor een zwart rolgordijn, en combineer dit met een kleurvol plooigordijn wat hier overheen kan hangen. Smartblinds maakt het ook mogelijk om jouw hanggordijnen om te toveren in smart home gordijnen. Dit kan met de slimme gordijnrails!

Zwarte raambekleding
Zwarte raamdecoratie met smart home functies

De zwarte raambekleding van Smartblinds is vanzelfsprekend uitgerust met de Eve Motionblinds motor. Hierdoor kun jij je rolgordijnen bedienen via onder andere jouw smartphone en spraakbediening via jouw smart home assistent. Daarnaast is het mogelijk om via de Apple HomeKit App timers en scènes in te stellen, waardoor jouw zwarte raamdecoratie uit zichzelf beweegt. Hierdoor hoef jij niet meer naar je raamdecoratie om te kijken, maar doen de gordijnen zelf het werk. Wil je weten hoe Smartblinds werkt met andere smart home platformen. Ontdek de compatibiliteit van Smartblinds!

Zwarte raambekleding

Zwarte raambekleding bestellen

Voordat je definitief overgaat op het bestellen van je zwarte raambekleding, kun je jezelf altijd nog verzekeren van de juiste keuze. Door gratis stofstalen aan te vragen kun je de stoffen eerst thuis zelf bekijken en beoordelen en op basis daarvan jouw favoriete stof op maat bestellen.

Onze stoffen zien en voelen in het echt?

Vraag gratis stofstalen aan
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen