Search

Zwarte raamdecoratie

Zwart is een van de meest populaire kleuren in de woonwereld. In bijna elk huis vind je de kleur zwart wel in het interieur. Of het nou meubels, accessoires of zwarte muren zijn, overal is deze specifieke kleur te zien. Ook in raamdecoratie is zwart een veel gekozen kleur. Daarom bieden we bij Smartblinds zwarte rolgordijnen in verschillende tinten en stofsoorten aan. Dit alles natuurlijk met onze standaard elektrische motor voorzien van smart home functie, waardoor jij waar en wanneer je wilt de zwarte rolgordijnen in beweging kunt zetten.

Zwarte raamdecoratie

Rolgordijnen zijn van alle raamdecoratie het meest voordelig, praktisch en erg sfeervol. Rolgordijnen zijn makkelijk in gebruik en tijdens het gebruik erg onderhoudsarm. De elektrische rolgordijnen van Smartblinds zijn nog makkelijker in gebruik dan normale rolgordijnen. Bij Smartblinds hoef je niet langer aan je koord te trekken. De zwarte rolgordijnen van Smartblinds beschikken over een Eve MotionBlinds motor, die een smart home functie heeft. Hiermee kun jij jouw zwarte rolgordijnen op het gewenste hangpercentage instellen met één simpele vingerveeg op je beeldscherm, of geef je je rolgordijnen met je stem de opdracht om op een bepaald hangpercentage te hangen.

Zoals gezegd zijn rolgordijnen erg sfeervol. Vaak ogen ze minimalistisch, maar stralen ze toch klasse en design uit. De rolgordijnen van Smartblinds zijn tijdloos en passen daardoor in ieder interieur. Dit geldt ook voor onze zwarte rolgordijnen. Daarbij zijn onze zwarte rolgordijnen in verschillende stofsoorten beschikbaar. Met de classic, lichtdoorlatende of verduisterende stof, bepaal jij zelf de hoeveelheid lichtinval in jouw woning en kun je genieten van een kamer met privacy.

Zwart is warm en stoer

Zwart kan op het eerste gezicht een saaie kleur lijken, maar het tegendeel is waar. Zwarte rolgordijnen zorgen juist voor een warme uitstraling. Vooral in ruimtes waarin veel lichtinval is en gebruik wordt gemaakt van veel witte en lichte muren kunnen zwarte rolgordijnen extra contrast in huis brengen, wat voor een lekkere sfeer zorgt. Vaak komt dit fenomeen voor in moderne woningen.

Ook in industriële woningen zijn zwarte rolgordijnen veelvoorkomende raamdecoratie. De diepe zwarte kleur draagt bij aan de stoere look van het industriële interieur, wat vaak bestaat uit donkere kleuren. Wil je liever geen zwarte rolgordijnen maar wil je wel graag een andere donkere tint? Smartblinds beschikt over een ruim kleurenpallet met meerdere grijs, zwart, beige en wittinten. Ook hebben we de mogelijkheid voor een duo rolgordijn in het zwart

Zwarte rolgordijnen

Zwarte rolgordijnen op maat

De zwarte rolgordijnen van Smartblinds worden op maat voor u geproduceerd. Met de meetinstructies kunt u zelf uw rolgordijnen inmeten. Vul de gegevens in op onze website en wij zorgen ervoor dat uw zwarte rolgordijn 100% op maat wordt geproduceerd.

Bij het samenstellen van je rolgordijn heb je veel mogelijkheden. De rolgordijnen van Smartblinds zijn verkrijgbaar in meerdere stoffen. Neem bijvoorbeeld de Solar stof, die verduisterend is en een warmtewerende functie heeft met zijn zilverkleurige coating aan de achterkant. Daarnaast zijn er in de configuratie van je rolgordijn nog vele andere keuzes zoals meerdere motorzijde opties, een cassette om de rol van je zwarte rolgordijn heen en je kunt zelfs variëren in de kleur van je cassette. De mogelijkheden bij Smartblinds zijn eindeloos.

Gratis stalen aanvragen

Wil je weten of zwarte rolgordijnen ook bij jouw interieur passen? Dan kun je bij Smartblinds gratis stofstalen aanvragen. De stalen worden binnen 1 à 2 werkdagen bij je thuisbezorgd. Vervolgens kun je de stalen thuis naast jouw meubels houden, om te kijken of je interieur goed combineert met zwarte rolgordijnen.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen