Search

Moderne raamdecoratie

Bij een gemoderniseerd huis hoort natuurlijk ook moderne raambekleding. Met strakke lijnen, simpele meubels en weinig poespas is de moderne woonstijl een veelvoorkomende stijl in het hedendaagse woningbeeld. Moderne raamdecoratie kan jouw interieur naar een hoger niveau tillen. Met de strakke en tijdloze uitstraling passen de Smartblinds slimme rolgordijnen bij elk modern interieur.

Kenmerken van een modern interieur

De moderne woonstijl wordt gekenmerkt door het minimalisme. In deze stijl kom je weinig accessoires tegen. De accessoires die er zijn, zijn vaak groot en opvallend. Hierbij kun je denken aan zwevende TV-meubels en wandplanken of een grote plant. Kleurgebruik in een modern interieur is vaak ook niet al te ingewikkeld. Vaak worden alleen de basiskleuren zwart, wit en grijs gebruikt. Af en toe is het mooi om een felle kleur te gebruiken, in de vorm van een kunstwerk of meubelstuk. Vaak wordt het moderne interieur gecombineerd met een andere woonstijl als landelijk of industrieel.

Moderne raambekleding
Moderne raambekleding

Smartblinds moderne raamdecoratie past perfect bij elke moderne wooninrichting. Met veel variatie in de basiskleuren, met daarbij de keuze tussen transparante, lichtdoorlatende, en verduisterende is onze collectie zeer uitgebreid. Daarbij geniet je bij de Smartblinds moderne rolgordijnen van optimaal comfort en gebruiksgemak. Onze rolgordijnen zijn voorzien van een Eve Motionblinds motor, die via de Apple HomeKit App op je telefoon te bedienen is. Zo kun je met een vingerveeg je moderne rolgordijn bedienen, in plaats van minutenlang aan het koord van je ouderwetse rolgordijn te trekken.

Moderne rolgordijnen
Welk modern rolgordijn in welke kamer?

Hoeveel licht jij door je moderne raambekleding heen wilt laten schijnen hangt natuurlijk af van welke kamer het is. Het is logisch dat jij in je woonkamer meer natuurlijk licht wilt hebben, dan in je slaapkamer. Om die reden bieden we bij Smartblinds verschillende mogelijkheden stoffen aan, die bij elke kamer passen. Een slaapkamer is een plek waar privacy en licht erg belangrijk zijn. Wij raden daarom een verduisterend smart-rolgordijn van Smartblinds aan. Deze beschermen jouw privacy en laten geen daglicht door zodat jij heerlijk kunt slapen. Wanneer je wakker wilt worden kun je simpel via de app een timer instellen, waarmee de elektrische rolgordijnen automatisch openen. Zo word jij rustig wakker van het daglicht wat in je ogen schijnt, in plaats van die piepende wekker. In je woonkamer wil je natuurlijk veel lichtinval hebben. Dan is de keuze voor een verduisterend rolgordijn niet de beste. We bieden daarom onze rolgordijnen ook in transparante en lichtdoorlatende stoffen aan. Deze rolgordijnen zorgen voor een sfeervolle lichtinval, maar voorkomen dat mensen ongegeneerd jouw woonkamer inkijken.

Modern rolgordijn

Moderne raambekleding op maat

Onze slimme moderne rolgordijnen zijn eenvoudig op maat te bestellen en thuis te installeren. Je kunt je rolgordijnen zelfstandig inmeten. Wij zorgen dat de slimme rolgordijnen op maat geproduceerd worden en perfect in jouw moderne interieur passen. 

Toch liever eerst kijken welke kleur het beste bij jouw interieur past? Vraag dan een gratis stalenwaaier aan!

Onze stoffen zien en voelen in het echt?

Vraag gratis stofstalen aan
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen