Search

Raambekleding voor een schuifpui

Ben jij op zoek naar geschikte raambekleding voor je schuifpui? Dan ben je bij Smartblinds aan het goede adres! Onze slimme rolgordijnen en duo rolgordijnen zijn op maat gemaakt en zijn zeer geschikt voor een schuifpui. We leggen je graag de mogelijkheden uit en geven tips waar je op moet letten bij het kopen van raamdecoratie voor een schuifpui! Zo weet jij precies welke raamdecoratie geschikt is voor schuipuien en kom jij achter de soorten raamdecoratie die goed bij schuifpuien passen!

Slimme raambekleding voor een schuifpui
Er zijn meerdere mogelijkheden om jouw schuifpui te voorzien van raamdecoratie. Voor een erg praktische oplossing raden we het aan eens te kijken naar onze slimme rol- en plisségordijnen. De elektrische rol- en plisségordijnen zijn ideaal voor je schuifpui, omdat je ze automatisch omhoog en omlaag kunt laten gaan op basis van scènes of timers via je smartphone. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de rolgordijnen van je schuifpui altijd omhoog zijn als het buiten mooi weer is en de kans dus het grootst is dat je via je schuifpui van binnen naar buiten wilt lopen. Of andersom natuurlijk. Zit jouw schuifpui aan een kant van het huis waar veel mensen langs lopen en wil jij graag je privacy behouden? Dat kan! Wij hebben meerdere stoffen in ons assortiment die wel voor lichtinval zorgen, maar waarmee je toch de gewenste privacy behoudt.
Slimme raambekleding schuifpui
Smartblinds voor jouw schuifpui
Bij Smartblinds kennen we 2 manieren waarop je je raamdecoratie kunt ophangen. In of op het venster. Bij Smartblinds geven we vaak de tip om raambekleding op het venster te installeren bij het gebruik van een schuifpui. Hierdoor kun je nog steeds met gemak gebruik maken van je schuifpui en heb je geen last van rol of plisségordijnen die aan de schuifpui zelf zijn bevestigd. Het type raambekleding voor je schuifpui maakt niet uit. Alle soorten raamdecoratie van Smartblinds is geschikt voor schuifdeuren.
Raamdecoratie schuifpui
Schuifpui onderdeel van het interieur
Een schuifdeur bevindt zich vaak in de woonkamer en is een belangrijk onderdeel van het interieur. Voor velen is het belangrijk dat een schuifpui past bij het interieur van de woonkamer. Daarnaast zijn schuifpuien vaak groot en laten veel licht binnen. Met onze (duo)rolgordijnen maak je je schuifpui tot één geheel met jouw interieur. Met ons ruime assortiment aan stoffen en kleuren is er volop keuze en zit er vast wel iets bij dat bij jouw interieur past! Naast ons ruime assortiment stoffen en kleuren is ook de kleur van de onderrail en het systeem aan te passen naar één van de vier kleuren: wit, grijs, antraciet en zwart. Op deze manier kun je jouw raambekleding voor je schuifpui samenstellen en laten overvloeien in je interieur.
Rolgordijnen voor een schuifpui

Soorten raambekleding voor een schuifpui

Rolgordijnen voor een schuifpui
Rolgordijnen

Je kunt stijl en eenvoud toevoegen aan je schuifpui door rolgordijnen voor je schuifpui te hangen. Een schuifpui bestaat vaak uit minstens 2 ramen. Hierdoor is het mooi om voor elk raam een rolgordijn te monteren. Door de rolgordijnen op het raam te monteren heb je geen last van de rolgordijnen wanneer je je schuifpui wilt openen. Ideaal als je schuifpui in de zomer vaak open staat!

Plisségordijnen voor schuifpui
Plisségordijnen

De honingraat plisségordijnen van Smartblinds zijn voorzien van luchtcellen tussen de stofstroken. Hierdoor hebben de honingraat plisségordijnen een isolerende functie, waardoor het in de zomer lekker koel is in huis en in de winter de warmte binnen blijft. Perfect voor schuifpuien die vaak bestaan uit grote raampartijen waar veel warmte en koelte verloren kan gaan.

Jaloezieën voor schuifpui
Jaloezieën

Jaloezieën geven je schuifpui een luxe uitstraling. Door de eenvoudige bediening van de elektrische jaloezieën met de slimme motor, kun je jouw jaloezieën heel gemakkelijk gebruiken door ze met een vingerbeweging te openen via de woning app van jouw favoriete smart home platform. Simpeler dan dit gaat het gewoon niet worden!

 
Elektrische gordijnrails voor een schuifpui

Heb liever normale hanggordijnen of wil je de gordijnen die je nu hebt hangen voorzien van alle voordelen van smart home? Dat kan met de slimme gordijnrails van Smartblinds. De slimme gordijnrails is voorzien van een elektrische motor, die net als bij alle andere gordijnen via je smartphone te bedienen is! Ontdek alle mogelijkheden die een slimme gordijnrails te bieden heeft!

slimme gordijnrails voor een schuifpui

Onze stoffen zien en voelen in het echt?

Vraag gratis stofstalen aan
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen