Search

Raambekleding schuifpui

Ben jij op zoek naar raambekleding voor je schuifpui? Dan ben je bij Smartblinds aan het goede adres! Onze slimme rolgordijnen en duo rolgordijnen zijn op maat gemaakt en zijn zeer geschikt voor een schuifpui. We leggen je graag de mogelijkheden uit en geven tips waar je op moet letten bij het kopen van raamdecoratie voor een schuifpui! Graag een advies op maat? Plan dan eenvoudig een gratis adviesgesprek met onze adviseur!

Raambekleding mogelijkheden voor een schuifpui

Er zijn meerdere mogelijkheden om jouw schuifpui te voorzien van raamdecoratie. Voor een erg praktische oplossing raden we het aans eens te kijken naar onze slimme rolgordijnen. De elektrische rolgordijnen die ideaal zijn voor jouw schuifpui, omdat je ze automatisch omhoog en omlaag kunt laten gaan op basis van scènes of timers via je smartphone. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de raambekleding van je schuifpui altijd omhoog is als het buiten mooi weer is en de kans dus het grootst is dat je via je schuifpui van binnen naar buiten wilt lopen. Of andersom natuurlijk. Zit jouw schuifpui aan de voorkant van het huis waar veel mensen langs lopen en wil jij graag je privacy behouden? Dat kan! Wij hebben meerdere stoffen in ons assortiment die wel voor lichtinval zorgen, maar waarmee je toch de gewenste privacy behoudt. 

Smartblinds voor jouw schuifpui

Bij Smartblinds hebben wij twee soorten raamdecoratie; duo rolgordijnen en ‘gewone’ rolgordijnen. Beide slimme raamoplossingen kunnen voor een schuifpui worden geïnstalleerd! De Smartblinds monteer je eenvoudig in of op het venster van de schuifpui en kunnen helemaal omhoog worden gerold. Zo krijg je voldoende lichtinval in huis!

Schuifpui onderdeel van het interieur

Raambekleding schuifpui

Een schuifpui zit vaak in de woonkamer en is een groot onderdeel van het interieur. Voor velen is het belangrijk dat een schuifpui past bij het interieur van de woonkamer. Daarnaast is een schuifpui vaak groot en zorgt voor veel lichtinval. Met onze (duo) rolgordijnen kan je jouw schuifpui laten samenkomen tot één geheel met jouw interieur. Door ons brede assortiment aan stoffen en kleuren is er voldoende keus en zit er vast iets tussen dat bij jouw interieur past! Naast ons brede assortiment aan stoffen en kleuren kan ook de kleur van de onderlat en het systeem aangepast worden naar één van de vier kleuren: wit, grijs, antraciet en zwart. Zo kan jij je raambekleding voor jouw schuifpui helemaal samenstellen en laten samenkomen met je interieur.

Duo rolgordijn of rolgordijn

Zowel onze slimme duo rolgordijnen als onze slimme rolgordijnen zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en stoffen! Ga naar het assortiment om het aanbod (duo) rolgordijnen te zien die bij jouw schuifpui passen.
Creëer met de rolgordijnen lichtinval en privacy met jouw schuifpui. Omdat onze (duo) rolgordijnen er in veel verschillende kleuren en stoffen zijn kan jij met gemak je eigen lichtinval regelen en daarnaast voor privacy zorgen. Kies voor bijvoorbeeld onze lichtdoorlatende stof op jouw schuifpui en zorg voor voldoende licht in huis. Wil jij liever optimaal genieten van privacy in huis? Kies dan voor onze verduisterende stof op jouw schuifpui. De verduisterende stof zorgt ervoor dat niemand naar binnen kan kijken en jij geniet van privacy. Doe de rolgordijnen omhoog en omlaag wanneer jij dat wilt!

Raamdecoratie schuifpui inmeten

Meet jouw schuifpui op aan de hand van onze inmeet video. Bekijk de video, meet het venster van jouw schuifpui en vul de afmetingen in tijdens het samenstellen van jouw ideale product! Lukt het niet om je schuifpui goed op te meten? Neem dan gerust contact op, want wij helpen je graag verder.

Raambekleding voor je schuifpui op maat

Een schuifpui is meestal wat groter dan een normaal raam, maar maak je niet druk, ook daar hebben wij raamdecoratie voor! Onze raamdecoratie kan je al bestellen vanaf 61.5 centimeter breed en 30 centimeter hoog. Stel de Smartblinds voor jouw schuifpui geheel naar wens samen op onze website. Kies voor bijvoorbeeld een beige stof en een zwarte onderlat! Zodra je Smartblinds voor je schuifpui hebt besteld wordt het proces bij ons in gang gezet. De Smartblinds worden op maat gemaakt en bij jouw thuis bezorgd.

Smartblinds raambekleding installeren bij een schuifpui

Wanneer je de Smartblinds ontvangen hebt, kun je ze eenvoudig installeren in het venster van jouw schuifpui. Lees voor het installeren goed de meegeleverde handleiding. Zodra je Smartblinds zijn geïnstalleerd koppel en bedien je jouw schuifpui raambekleding makkelijk met je smartphone!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen