Elektrische jaloezieën

Elektrische jaloezieën

Jij wilt een comfortabele, gebruiksvriendelijke, veilige en duurzame woning. Daar horen slimme jaloezieën van Smartblinds zeker bij. Daarmee zorg je altijd voor de juiste lichtinval, verduistering en temperatuur in huis. Heel eenvoudig te installeren, volop keuze in uitvoering en altijd maatwerk. Bovendien kies je altijd voor topkwaliteit. Daar kun je op vertrouwen.

Integratie met alle bekende smart home platformen

Ons gehele assortiment elektrische jaloezieën werkt naadloos samen met de bekendste smart home platformen zoals Apple HomeKit, Google Assistant en Amazon Alexa. Bedien je slimme jaloezieën automatisch en op afstand via je smartphone of spraakopdrachten. Af en toe toch de positie van je elektrische jaloezieën handmatig wijzigen? Ook dat kan gewoon dankzij de geïntegreerde pull-fuctie.

Zo werken slimme jaloezieën

 • Door middel van elektrische jaloezieën houd je de zon tegen en zorg je voor meer privacy;
 • Dat doe je door de stand van de horizontale lamellen te veranderen naar jouw wensen;
 • Bedien onze automatische jaloezieën met je smartphone of voice;
 • Het enige wat je hoeft te doen is ze in enkele seconden te installeren en je bent klaar.

Het assortiment van Smartblinds

Welk type elektrische jaloezieën je ook zoekt, wij hebben ze voor je. Uiteraard altijd smart en automatisch te bedienen. Dat zit niet voor niets in onze naam verweven. Hoogstaande kwaliteit en design, maar ook optimale gebruiksvriendelijkheid: daar staan we voor. Kies op je gemak jouw elektrische jaloezieën op maat. Naast jaloezieën bestaat ons aanbod ook uit slimme rolgordijnen, duo rolgordijnen en plisségordijnen.

Waarom zou je jaloezieën elektrisch maken?

Goede vraag. Daar hebben we zeker ook goede antwoorden op. Maar als bewoner van een smart home weet je eigenlijk al wel wat de voordelen zijn. De app- en voicebediening bieden je vele voordelen:

 • Je maakt het jezelf gemakkelijk
  Al onze elektrische jaloezieën kun je automatisch bedienen met je app. Hoe makkelijk wil je het hebben?
 • Ze schrikken inbrekers af
  Doordat je zelfs de smart jaloezieën kunt bedienen als je niet thuis bent, zullen inbrekers veel eerder je woning overslaan, omdat ze beweging zien in huis. Dat maakt het een stuk veiliger.
 • Kindveilig door het ontbrekende koord
  Automatische jaloezieën kun je zonder koord bedienen. Daardoor zijn ze veilig voor kinderen.
 • Energiebesparend
  Ga ook slimmer om met de warmte die de zon gratis levert en bespaar energie om je woning te verwarmen.

Zo eenvoudig is het installeren

Zie je op tegen het installeren van je Smartblinds elektrische jaloezieën? Niet nodig! Ze staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. De super eenvoudige installatie is zo gebeurd en de programmering en bediening wijst zich vanzelf. De verbinding verloopt via Bluetooth, waardoor er geen bridge of gateway nodig is voor de set-up in een Apple HomeKit-systeem. Bij andere aanbieders is dit wel nodig.

Het werkt écht heel simpel: je scant gewoon de QR-code en je elektrische jaloezieën worden automatisch en veilig geïnstalleerd. Bedienen via app of stem is daarna een koud kunstje. Installeren is maar een paar seconden werk. Software-updates voor activering van de nieuwste features en user-experience verbeteringen verschijnen automatisch in de app. Hierdoor is er na installatie weinig tot geen service of support nodig.

De sterke punten van Smartblinds:

 • Stijlvolle jaloezieën die eenvoudig te installeren zijn, zelfs als je geen technische ervaring hebt;
 • Je installeert alles draadloos. Gewoon ophangen en klaar;
 • De bediening kan op vele manieren: via de app, voice, pull-bediening of afstandsbediening;
 • Koppel je nieuwe jaloezieën heel eenvoudig aan elk smart homesysteem: Apple HomeKit, Google Home of Amazon Alexa.

Jouw slimme jaloezieën op maat

Houten elektrische jaloezieën van Smartblinds maak je geheel naar wens. Kies de stof, de kleur en andere kenmerken van je jaloezieën en wij leveren deze op maat en gratis aan huis. Je hoeft dus niet bang te zijn dat automatische jaloezieën niet bij jouw interieur passen.

Zo pas je alles in jouw smart home ecosysteem

Je nieuwe smart jaloezieën moeten moeiteloos en veilig samenwerken met je andere gecertificeerde HomeKit-accessoires. Of het nu gaat om je verlichting, bewegingsdetectors, thermostaat of iets anders. Alles staat met elkaar in verbinding. Maak van je Smartblinds een integraal onderdeel van je smart home ecosysteem. Zó comfortabel hoort het te zijn!

Wist je al dat onze producten extra privacy-vriendelijk zijn? Applicaties van andere aanbieders werken meestal samen met de cloud. Smartblinds slaat alle data en instellingen lokaal op. De gegevens verlaten het huis dus nooit. Zo waarborgen we jouw veiligheid en privacy.

Online elektrische jaloezieën bestellen met deze voordelen

 • Gratis verzending
  Je betaalt geen verzendkosten voor je elektrische jaloezieën.
 • Gratis persoonlijke stalenwaaier
  Check op je gemak thuis of een kleur, dessin of materiaal past in de kamer voor je bestelt. Dat kan met onze persoonlijke stalenwaaier. Laat ons weten welke stalen je graag wilt testen en wij sturen ze gratis op naar je.
 • Garantie tegen meetfouten
  Een millimeter te veel of te weinig doorgeven bij je bestelling is geen ramp. Uit ervaring weten wij namelijk dat het inmeten vrijwel altijd goed gaat. Toch een foutje gemaakt waardoor je elektrische jaloezieën niet passen? Dan krijg je bij ons gratis een nieuw exemplaar dat wél past.
 • Virtueel adviesgesprek
  Heb je nog vragen over de beste invulling van onze elektrische jaloezieën voor jouw situatie? Vraag dan een vrijblijvend virtueel adviesgesprek aan, zodat we je vragen kunnen beantwoorden en tips kunnen geven.

Meer weten over elektrische jaloezieën van Smartblinds?

Slimme jaloezieën zijn er in diverse soorten en maten. Houd onze website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van ons aanbod. Dan beschik jij als eerste over elektrische jaloezieën in huis en ben je klaar voor de toekomst!