Search

Elektrische jaloezieën

Coming in 2022
Volgend jaar vind je hier ons assortiment slimme jaloezieën. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe producten, exclusieve acties en meer. Geen zin om te wachten? Onze slimme rolgordijnen staan al wel online!
De hele maand mei profiteer je van 10% korting op Smartblinds rolgordijnen en duo rolgordijnen!
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Smartblinds slimme jaloezieën

Jij wilt een comfortabele, gebruiksvriendelijke, veilige en duurzame woning. Daar horen slimme jaloezieën van Smartblinds zeker bij. Daarmee zorg je altijd voor de juiste lichtinval, verduistering en temperatuur in huis. Heel eenvoudig te installeren, volop keuze in uitvoering en altijd maatwerk. Bovendien kies je altijd voor topkwaliteit. Daar kun je op vertrouwen.

INTEGRATIE MET JE APPLE SMART HOME

Ons gehele assortiment elektrische jaloezieën werkt naadloos samen met de het smart home platform van Apple, HomeKit. Bedien je slimme jaloezieën automatisch en op afstand via je smartphone of spraakopdrachten. Af en toe toch de positie van je elektrische jaloezieën handmatig wijzigen? Ook dat kan gewoon dankzij de geïntegreerde pull-fuctie.

ZO WERKEN SLIMME JALOEZIEËN

 • Door middel van elektrische jaloezieën houd je de zon tegen en zorg je voor meer privacy;
 • Dat doe je door de stand van de horizontale lamellen te veranderen naar jouw wensen;
 • Bedien onze automatische jaloezieën met je smartphone of voice;
 • Het enige wat je hoeft te doen is ze in enkele seconden te installeren en je bent klaar.

HET ASSORTIMENT VAN SMARTBLINDS

Welk type elektrische jaloezieën je ook zoekt, wij hebben ze voor je. Uiteraard altijd smart en automatisch te bedienen. Dat zit niet voor niets in onze naam verweven. Hoogstaande kwaliteit en design, maar ook optimale gebruiksvriendelijkheid: daar staan we voor. Kies op je gemak jouw elektrische jaloezieën op maat zodra we deze productgroep aan ons assortiment hebben toegevoegd. Naast jaloezieën bestaat ons aanbod ook uit slimme rolgordijnenduo rolgordijnen en plisségordijnen.

WAAROM ZOU JE JALOEZIEËN ELEKTRISCH MAKEN?

Goede vraag. Daar hebben we zeker ook goede antwoorden op. Maar als bewoner van een smart home weet je eigenlijk al wel wat de voordelen zijn. De app- en voicebediening bieden je vele voordelen:

 • Je maakt het jezelf gemakkelijk
  Al onze elektrische jaloezieën kun je automatisch bedienen met je app. Hoe makkelijk wil je het hebben?
 • Ze schrikken inbrekers af
  Doordat je zelfs de smart jaloezieën kunt bedienen als je niet thuis bent, zullen inbrekers veel eerder je woning overslaan, omdat ze beweging zien in huis. Dat maakt het een stuk veiliger.
 • Kindveilig door het ontbrekende koord
  Automatische jaloezieën kun je zonder koord bedienen. Daardoor zijn ze veilig voor kinderen.
 • Energiebesparend
  Ga ook slimmer om met de warmte die de zon gratis levert en bespaar energie om je woning te verwarmen.

ZO EENVOUDIG IS HET INSTALLEREN

Zie je op tegen het installeren van je Smartblinds elektrische jaloezieën? Niet nodig! Ze staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. De super eenvoudige installatie is zo gebeurd en de programmering en bediening wijst zich vanzelf. De verbinding verloopt via Bluetooth, waardoor er geen dure bridge of gateway nodig is voor de set-up in je Apple HomeKit-systeem.

Het werkt écht heel simpel: je scant gewoon de QR-code en je elektrische jaloezieën worden automatisch en veilig geïnstalleerd. Bedienen via app of stem is daarna een koud kunstje. Installeren is maar een paar seconden werk. Software-updates voor activering van de nieuwste features en user-experience verbeteringen verschijnen automatisch in de app. Hierdoor is er na installatie weinig tot geen service of support nodig.

DE STERKE PUNTEN VAN SMARTBLINDS:

 • Stijlvolle jaloezieën die eenvoudig te installeren zijn, zelfs als je geen technische ervaring hebt;
 • Je installeert alles draadloos. Gewoon ophangen en klaar;
 • De bediening kan op vele manieren: via de app, voice of pull-bediening.
 • Koppel je nieuwe jaloezieën heel eenvoudig met Apple HomeKit

ZO PAS JE ALLES IN JOUW SMART HOME ECOSYSTEEM

Je nieuwe smart jaloezieën moeten moeiteloos en veilig samenwerken met je andere gecertificeerde HomeKit-accessoires. Of het nu gaat om je verlichting, bewegingsdetectors, thermostaat of iets anders. Alles staat met elkaar in verbinding. Maak van je Smartblinds een integraal onderdeel van je smart home ecosysteem. Zó comfortabel hoort het te zijn!

Wist je al dat onze producten extra privacy-vriendelijk zijn? Applicaties van andere aanbieders werken meestal samen met de cloud. Smartblinds slaat alle data en instellingen lokaal op. De gegevens verlaten het huis dus nooit. Zo waarborgen we jouw veiligheid en privacy.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS stofstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis stofstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Gratis SMARTBLINDS meetverzekering
Verkeerd gemeten? Dan krijg je gratis een nieuw product thuisgestuurd.