Search

Slimme bamboe jaloezieën

Met bamboe jaloezieën geef je jouw interieur een stoerdere look. De lamellen van de bamboe jaloezieën hebben een houtnerf, waardoor er reliëf ontstaat. Dit geeft een robuuste look, wat zeer goed past bij bijvoorbeeld een landelijk interieur. De slimme motoren waar onze bamboe jaloezieën van zijn voorzien, maken de bediening ervan ook nog eens super makkelijk! Wil je zeker weten dat je de juiste kleur uitkiest? Vraag gratis kleurstalen aan en ontvang ze binnen 2 werkdagen bij je thuis!

Houten Jaloezieën Alle Jaloezieën

4 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren

4 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Bamboe jaloezieën

Slimme bamboe jaloezieën van Smartblinds zijn de ideale raamdecoratie voor jouw huis. Bamboe jaloezieën brengen sfeer in jouw ruimte en zijn daarnaast ook nog eens super functioneel! Zo dienen onze bamboe jaloezieën als zonwering waardoor ze perfect dienen als raamdecoratie in de slaapkamer. Naast de zonwerende functie hebben bamboe jaloezieën nog een ander voordeel. Bamboe jaloezieën zijn namelijk geluiddempend. Dat wil zeggen dat geluid in huis moeilijker weerkaatst tegen de ramen, waardoor geluid in huis zachter klinkt. Het geluid wat van buiten komt wordt tegengehouden door de bamboe jaloezieën. Hierdoor heb jij minder last van omgevingsgeluid. Perfect als je bijvoorbeeld aan een drukke weg woont, of in de buurt van een speeltuin met gillende kinderen.

Bamboe jaloezieën in jouw smart home

Elektrische bamboe jaloezieën maken jouw smart home compleet. Door jouw slimme jaloezieën toe te voegen aan jouw favoriete smart home platform, kun je je bamboe jaloezieën laten samenwerken met andere slimme apparaten in huis. Zo kun je scènes aanmaken waarin je jaloezieën beginnen te bewegen op een moment of een trigger die jij heb ingesteld. Zo zet je jouw gehele smart home in beweging, inclusief jouw smart home jaloezieën.

Waarom jaloezieën van bamboe?

Jaloezieën worden gemaakt in verschillende soorten. Zo heb je naast bamboe jaloezieën bijvoorbeeld ook aluminium jaloezieën of jaloezieën van hout. Maar waarom moet je nou kiezen voor de jaloezieën van bamboe?

Bamboe is ontzettend duurzaam. Doordat bamboe snel groeit heeft het telen hiervan een stuk minder impact op het milieu. Daardoor is het verwerken van bamboe in producten ook duurzamer dan producten als hout en aluminium. Daarnaast is bamboe lichter dan hout en aluminium. Zo hoef je tijdens het installeren niet te sjouwen met zware jaloezieën. Wanneer je je jaloezieën hebt geïnstalleerd speelt het gewicht geen rol meer. Jaloezieën van Smartblinds zijn namelijk op verschillende manieren te bedienen. Welke manieren dat zijn lees je hieronder.

bamboe jaloezie
app-bediening
App-bediening

Bedien je bamboe jaloezieën slim via je smartphone. Swipe je jaloezie boven of naar onder, of ergens er tussenin. Stel daarna in of je je jaloezie open of gesloten wilt hebben.

spraakbediening
Spraakbediening

Zet je slimme assistent in om je jaloezieën te bedienen. Geef je smart home assistent de opdracht om bijvoorbeeld al je jaloezieën te sluiten en omlaag te doen.

Pull-bediening
Pull-bediening

Als laatste optie heb je het pull-koord nog aan de jaloezie zitten. Met een korte ruk aan het touw breng je je bamboe jaloezie in beweging. Geef nog een kort rukje en je jaloezie stopt met bewegen.

 

Bamboe jaloezieën maken jouw smart home compleet

Maak jouw interieur helemaal af met de elektrische bamboe jaloezieën van Smartblinds. Geef je ruimte stijl met het ruime aanbod aan jaloezieën van bamboe in verschillende kleuren, allemaal 100% voor jou op maat gemaakt. Benieuwd naar de kleuren? Vraag dan kleurstalen aan van onze bamboe jaloezieën!

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS kleurstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis kleurstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!