Search

Eenvoudig te bedienen

Smartblinds zijn op verschillende manieren te bedienen. Zo bestuur jij je raamdecoratie altijd de wijze waarop dat jou uitkomt. Hieronder leggen we de bedieningsmogelijkheden uit.

Slimme bediening

Door je Smartblinds te verbinden met een smart home platform als Apple HomeKit, Google Assistant of Amazon Alexa ontgrendel je verschillende slimme bedieningsmogelijkheden, zoals app en voice control. Via de woning-app van het smart home platform, bedien je overal ter wereld je Smartblinds raambekleding en maak je eenvoudig gebruik van automatische scènes en timers. Bovendien is spraakbesturing en interactie met andere slimme apparaten mogelijk. Hierdoor kun je verschillende slimme apparaten van verschillende fabrikanten in harmonie laten samenwerken.

Spraakbediening

Via je slimme assistent bedien je de slimme apparaten in je huis met spraakopdrachten. Zo kun je je raambekleding met je stem omlaag en omhoog laten gaan. Ook kun je je Smartblinds onderdeel maken van je slimme scènes, waardoor je bijvoorbeeld met de spraakopdracht ‘Hey Siri, goedemorgen’ de verlichting in je huis aan laat gaan, het koffiezetapparaat laat opwarmen en je rolgordijnen automatisch omhoog laat gaan.

App-bediening

De woning-app werkt met alle Smartblinds producten. Download de app, verbind je Smartblinds en je bent direct klaar om de rolgordijnen of duo rolgordijnen te bedienen. Klik op één van je Smartblinds en veeg met je vinger naar een bepaald hang-percentage of klik op één van je scènes. De ingestelde acties worden direct uitgevoerd. Voeg timers toe om vervolgens je slimme raamdecoratie te automatiseren. Vanaf dat moment is er geen inspanning meer nodig om je raamdecoratie te bedienen, maar gaat het volledig automatisch.

Pull-bediening

Tot slot beschikken Smartblinds ook over een pull-functie, waardoor handmatige trekbediening mogelijk is. Installeren, programmeren en bedienen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Een korte ruk aan het koord brengt de raambekleding als één geheel in beweging. Dat betekent dat een smartphone met de woning-app of smart home kennis niet persé vereist is om je raamdecoratie te bedienen. Ontzettend handig voor de schoonmaakhulp, oppas of andere niet-thuiswonenden.

Compatibel met de bekendste smart home platformen

Naast de snelle connectie die Smartblinds met Apple heeft, is het ook mogelijk om je Smartblinds te koppelen en te bedienen met een Android toestel. Smartblinds zijn dus niet alleen compatibel met Apple HomeKit, maar ook Alexa, Google Assistant en Homey zijn voorbeelden van smart home-platformen waarmee Smartblinds te integreren zijn. Het enige wat je hiervoor nodig hebt om je Smartblinds met een Android systeem te koppelen is de MotionBlinds Wi-fi Bridge. Door deze toe te voegen aan je bestelling kun je Smartblinds ook eenvoudig in jouw Android smart home installeren. Wil je weten hoe de MotionBlinds Wi-Fi bridge werkt? Kijk dan even naar de instructievideo. Heb je een Apple toestel? Dan heb jij geen bridge nodig en kun jij door het Thread-protocol direct jouw Smartblinds koppelen.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen