Elektrische plisségordijnen

Elektrische plisségordijnen

Hoe kun je zo comfortabel, veilig en duurzaam wonen? Door te kiezen voor slimme plisségordijnen van Smartblinds. Het geplooide doek in combinatie met de geautomatiseerde besturing zorgt altijd voor de juiste lichtinval, verduistering en temperatuur in huis. Installatie is heel simpel, je hebt altijd volop keuze in uitvoering en we bieden je bovendien altijd maatwerk. Reken op elektrische plisségordijnen van topkwaliteit waar je nog jaren plezier van zult hebben.

Welk smart home platform je ook gebruikt

De bekendste smart home platformen zijn natuurlijk Apple HomeKit, Google Assistant en Amazon Alexa. Onze slimme plisségordijnen werken daar moeiteloos mee samen. Bedien ze automatisch en op afstand via je smartphone of spraakopdrachten. Wil je soms toch handmatig de stand aanpassen? Ook dat kan gewoon dankzij de geïntegreerde pull-fuctie.

Laat je overtuigen door deze voordelen:

 • Elektrische plisségordijnen houden de zon tegen en bieden je meer privacy;
 • Pas de stand eenvoudig aan naar jouw wensen en je krijg het licht en de warmte die je wilt;
 • Je kunt onze slimme plisségordijnen bedienen met je smartphone of voice;
 • Slechts enkele seconden installatietijd en je bent klaar.

Maak je gordijn elektrisch

Elektrische plisségordijnen zijn een uitkomst. Kies eenvoudigweg de ideale variant uit ons assortiment en bedien ze automatisch. Daar staat Smartblinds voor: hoogstaande kwaliteit en design, inclusief optimale gebruiksvriendelijkheid. Kies op je gemak jouw slimme plisségordijnen op maat. Dan bezorgen wij ze gratis bij je thuis. Op zoek naar andere slimme raambekleding? Bekijk dan onze slimme duo rolgordijnen, jaloezieën of rolgordijnen.

Zo slim zijn slimme plisségordijnen:

 • Ze maken het leven eenvoudiger voor je
  Doordat je onze elektrische plisségordijnen automatisch kunt bedienen met je app of met spraakbediening, maak je het jezelf wel erg gemakkelijk. Bespaar jezelf wel 30 minuten per dag door te kiezen voor deze smart raamdecoratie.
 • Ze zorgen dat inbrekers niet zomaar jouw huis kiezen
  Ook al ben je niet thuis, je kunt onze smart plisségordijnen ook op afstand bedienen via je app of programmeren op een bepaalde tijd. Dat schrikt inbrekers af. Die zullen veel eerder je woning overslaan, omdat ze beweging zien in huis. Extra veilig dus!
 • Geen koord, dus geen gevaar
  Kinderen kunnen verstrikt raken in een koord waarmee je gordijnen bedient. Dat koord is niet nodig bij Smartblinds, dus ze zijn veilig voor kinderen.
 • Bespaar jezelf energiekosten
  Ga ook slimmer om met de warmte die de zon gratis levert en bespaar energie om je woning te verwarmen. Allemaal door slimme plisségordijnen.

Gebruiksvriendelijke installatie

Alle Smartblinds elektrische plisségordijnen zijn heel eenvoudig te installeren. Ook de programmering en bediening wijst zich vanzelf. Doordat de verbinding via Bluetooth verloopt, is er geen bridge of gateway nodig voor de set-up in een Apple-platform. Voor andere aanbieders heb je dit wel nodig.

Even de QR-code scannen en je elektrische plisségordijnen worden automatisch en veilig geïnstalleerd. Daarna ben je klaar om ze te bedienen via app of stem. Het installeren duurt echt maar een paar seconden. Software-updates voor activering van de nieuwste features en user-experience verbeteringen verschijnen automatisch in de app. Hierdoor is er na installatie weinig tot geen service of support nodig.

Extra voordelen van Smartblinds:

 • Wij bieden je stijlvolle plisségordijnen die je eenvoudig kunt installeren, zelfs als je geen technische ervaring hebt;
 • Alles verloopt draadloos, dus je hebt geen kabels nodig. Gewoon ophangen en klaar;
 • Kies zelf hoe je ze wilt bedienen: via de app, voice, pull-bediening of afstandsbediening;
 • Simpele koppeling aan elk bekende smart homesysteem: Apple HomeKit, Google Home of Amazon Alexa.

Altijd op maat geleverd

Wij maken jouw slimme plisségordijnen geheel naar wens. Jij kiest de stof, de kleur en andere kenmerken en wij leveren deze op maat en gratis aan huis. Vooraf kun je met de gratis stalenwaaier proefdraaien én we bieden meetgarantie, dus wees niet bang dat ze niet bij jouw interieur passen.

Perfecte samenwerking in je smart home ecosysteem

Moeiteloos en veilig werken onze slimme plisségordijnen samen met je andere gecertificeerde HomeKit-accessoires. Denk bijvoorbeeld aan je verlichting, bewegingsdetectors of thermostaat. Voor je het weet, zijn je Smartblinds een integraal onderdeel van je smart home ecosysteem.

Nog een groot voordeel van onze producten: ze zijn extra privacy-vriendelijk. Meestal werken de applicaties op dit vlak samen met de cloud. Smartblinds slaat alle data en instellingen lokaal op. De gegevens verlaten het huis dus nooit. Zo waarborgen we jouw veiligheid en privacy.

De voordelen van online elektrische plisségordijnen bestellen

 • Gratis verzending naar jouw huis
  Je betaalt geen verzendkosten voor je slimme plisségordijnen.
 • Gratis persoonlijke stalenwaaier om te testen
  Voordat je bestelt, kun je thuis uitproberen of een kleur, dessin of materiaal past in de kamer. We sturen je graag een gratis persoonlijke stalenwaaier. Laat ons gewoon weten welke stalen je wilt testen en wij sturen ze gratis op naar je.
 • Inclusief meetgarantie
  Je hoeft echt niet bang te zijn voor een millimeter te veel of te weinig. Wij weten uit ervaring dat het inmeten vrijwel altijd goed gaat. Toch een foutje gemaakt waardoor je elektrische plisségordijnen niet passen? Dan krijg je bij ons gratis een nieuw exemplaar dat wél past.
 • Virtueel adviesgesprek
  Heb je nog vragen over de beste invulling van onze elektrische plisségordijnen voor jouw situatie? Vraag dan een vrijblijvend virtueel adviesgesprek aan, zodat we je vragen kunnen beantwoorden en tips kunnen geven.

Meer weten over elektrische plisségordijnen van Smartblinds?

Onze slimme plisségordijnen zijn er in diverse soorten en maten. Houd onze website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van ons aanbod. Dan beschik jij als eerste over elektrische plisségordijnen in huis en ben je klaar voor de toekomst!