Search

Slimme lichtdoorlatende plisségordijnen

Verrijk jouw interieur met slimme lichtdoorlatende plisségordijnen van Smartblinds. De lichtdoorlatendheid van de plisségordijnen zorgen ervoor dat jij altijd genoeg natuurlijke lichtinval in huis hebt. Wanneer je wat tijd voor jezelf wilt, geniet je van ultieme privacy. Onze lichtdoorlatende plisségordijnen zijn namelijk kijkdicht. Gun jezelf een veilig, duurzaam en comfortabel interieur en stel jouw lichtdoorlatende plisségordijnen op maat samen. Wil je van tevoren onze stoffen thuis ervaren? Vraag gratis stofstalen aan en ervaar onze stoffen in het echt.

20 Artikelen

Getoond Product Stof
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 Artikelen

Getoond Product Stof
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Lichtdoorlatende plisségordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen zijn gemaakt voor ieder moment en voor iedere ruimte. Je hebt alle zelf in de hand. De lichtdoorlatende plisségordijnen zorgen altijd voor een aangename lichtinval in huis, maar toch kun je genieten van een heerlijk privacy gevoel. De stoffen van onze lichtdoorlatende plisségordijnen zijn namelijk wel lichtdoorlatend, maar niet transparant. Dat wil zeggen dat licht in zekere mate wel door de stof heen schijnt, maar dat je niet zomaar door de plisségordijnen heen kunt kijken. Je hebt dus geen last van pottenkijkers. Naast een fijne lichtinval in huis zorgen onze plisségordijnen ook voor een knusse sfeer in huis. Het honingraat patroon in de plisségordijnen geeft diepte aan de ruimte, waardoor het ruimtelijk maar ook knus aanvoelt.

Top Down

Er zijn 2 opties als het gaat om de bediening van je elektrische plisségordijn. Zo kun je als eerste optie kiezen voor Top Down bediening. Dat wil zeggen: De motor kan je lichtdoorlatende plisségordijn vanaf boven naar beneden laten zakken. Het principe werkt hetzelfde als bij een normaal rolgordijn. De slimme draadloze motor is te bedienen via verschillende mogelijkheden.

Top Down plissegordijnen

Top Down Bottom Up

Lichtdoorlatende plisségordijnen zijn er uiteraard ook in de Top Down Bottom Up variant. De naam zegt het al een beetje: De bovenkant naar onder bedienen en de onderkant naar boven. Je kunt je lichtdoorlatende plisségordijnen dus aan beide zijden van het plisségordijn bedienen. Op die manier kun je licht doorlaten aan beide zijden van je plisségordijn. Zo kun je genieten van nog meer lichtinval in huis.

Top Down Bottom Up plissegordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen in harmonie met jouw smart home

Voeg je lichtdoorlatende plisségordijnen eenvoudig toe aan je smart home door de QR-code die aan het tassel hangt te scannen. Maak je gebruik van een ander smart home platform dan Apple HomeKit zoals bijvoorbeeld Google Home of Amazon Alexa, dan kun je op onze compatibiliteitspagina kijken hoe je je Smartblinds toevoegt aan jouw smart home! Ben je benieuwd welke kleur lichtdoorlatende plisségordijnen het beste bij jouw interieur passen. Door van tevoren gratis kleurstalen te bestellen verzeker jij je van de juiste keus!

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS kleurstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis kleurstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!