Search
product mobile gallery placeholder
product mobile gallery placeholder
product mobile gallery placeholder

Timeless Jaloezie

Geniet van optimaal comfort en sfeer in huis met onze elektrische houten Jaloezieën collectie 'Timeless'! De collectie bestaat uit zes verschillende kleuren en heeft een pure uitstraling waarmee je je interieur een gevoel van intimiteit geeft.

Breedte (in cm)
Hoogte (in cm)
Bereken prijs
 
Kies Klarna bij het afrekenen en betaal later zonder rente.
Product met motor? Gratis oplaadkabel bij je bestelling!
Gratis verzending van alle bestellingen
Eenvoudig & snel te installeren
Beoordeeld met een 4.4/5
Staal Aanvragen
Gratis Staal Aanvragen

Onze producten worden volledig op maat gemaakt. Vul de gewenste breedte en hoogte van je jaloezie in en wij regelen de rest. Je hoeft hierbij geen rekening te houden met eventuele marges, die calculeren wij zelf in. Let op! Voor je begint met meten, let op eventuele obstakels zoals deur- en/of raambeslag dat uitsteekt, verwarmingsbuizen of naar binnen draaiende deuren en ramen.

Weten hoe je moet inmeten? Bekijk onze inmeetinstructies!

Door ons laten inmeten? Bekijk onze advies en meetservice.

 1. Optie A: Afmetingen bepalen voor montage in het venster
  Meet de breedte aan de bovenkant van het venster en meet de hoogte in het midden van het venster. Let op! Wij leveren de jaloezie met een reductie van 5 mm aan beide kanten. Geef de exacte maat van je venster aan en wij zorgen ervoor dat de jaloezie daar precies tussen valt. Doe dus geen reducties! Houd daarnaast rekening met de pakkethoogte i.v.m. eventuele obstakels zoals naar binnen draaiende deuren en ramen.
 2. Optie B: Afmetingen bepalen voor montage op het venster
  Meet de breedte en hoogte van het venster, met een kleine overlap. Wij adviseren een overlap van 5 cm aan beide zijkanten. Tel dus in totaal 10 cm op bij de breedtemaat. Om de hoogte te bepalen, tel je de pakkethoogte van de jaloezie (zie tabel hieronder) bij de hoogte van je venster op. Wil je dat de jaloezie aan de onderkant verder doorloopt? Bepaal dan zelf hoeveel extra centimeters je in de hoogte wilt.

Je kunt kiezen om je jaloezie in het venster of op het venster te monteren:

 1. In het venster
  Als je de jaloezie in het venster hangt, is het gemonteerd tussen de muren van je raamvenster. Bij deze keuze, leveren wij je jaloezie daarom met een reductie van 5 mm aan beide kanten.
 2. Op het venster
  Als je de jaloezie op het venster hangt, is het gemonteerd op de muur en komt het over het venster te hangen met overlap aan beide zijdes

Meer weten over hoe je moet inmeten? Bekijk onze inmeetinstructies hier

Door een motorzijde te kiezen bepaal je aan welke kant je je Smartblinds wilt bedienen en opladen. Kies je voor links, dan bevindt de motor, de pull-bediening en de oplaadpoort zich aan de linkerzijde van het product. Wil je dat dit aan de rechterzijde zit? Kies dan voor rechts.

Wil je je gordijnen ook kunnen bedienen met een afstandsbediening? Voeg dan deze dan toe aan je bestelling! Met één afstandsbediening kun je tot wel 5 verschillende gordijnen bedienen.

Hier kun je een referentie voor je samengestelde Smartblind invullen. Zo weet je straks precies welk product voor welk venster in je huis is!

Als je op zoek bent naar raambekleding is het belangrijk vooraf te bepalen welke transparantie je wilt in bepaalde ruimtes. In slaapkamers is bijvoorbeeld meer verduistering gebruikelijk dan in de woonkamer. De stoffen van Smartblinds zijn onder te verdelen in drie verschillende transparanties:

Verduisterend

Lichtdoorlatendheid: geen – Licht van buiten wordt volledig tegengehouden en krijgt niet de mogelijkheid ruimtes te verlichten.

Lichtdoorlatend

Lichtdoorlatendheid: beperkt – Licht van buiten wordt belemmerd, maar niet volledig geblokkeerd.

Transparant

Lichtdoorlatendheid: volledig – Licht van buiten vindt haar weg naar binnen, maar de stof biedt wel de gewenste privacy.

Je raambekleding moet natuurlijk passen bij je interieur. De kleur en uitstraling van stoffen en materialen kan vanaf een beeldscherm, of door verschil in lichtdoorlatendheid, soms afwijken van de realiteit. We raden het dan ook altijd aan vooraf gratis stofstalen aan te vragen, zodat je de stof(kleur) in het echt kunt beoordelen!

Onze systemen zijn in twee maten verkrijgbaar, namelijk klein en groot. Het kleine systeem is geschikt voor rolgordijnen van klein tot gemiddeld formaat. Bij grote formaten rolgordijnen is enkel een groot systeem mogelijk. Ons advies is om te beginnen met het samenstellen van het rolgordijn voor je grootste venster in huis. Als blijkt dat je voor dit rolgordijn enkel een groot systeem kunt kiezen, raden we het aan dit voor de rest van je Smartblinds ook te doen. Op deze manier voorkom je dat je meerdere Smartblinds in huis hebt hangen met afwijkende systemen. Is je grootste product ook geschikt voor een klein systeem? Kies dan zelf de systeemgrootte die jij het mooist vindt.

Hieronder vind je de systeemhoogte van de verschillende systemen, zodat je hier rekening mee kunt houden bij het bestellen. Monteer je jouw product in het venster, maar heb je een raam welke naar binnen openslaat? Dan kun je hiermee controleren of je hiervoor genoeg ruimte hebt.

Let op: Onderstaande afmetingen zijn van gemotoriseerde systemen. Klik hier op de link voor de afmetingen van onze kettingbediende systemen.

Afmetingen kettingbediende systemenAfmetingen zijsteunen systeem klein:

Afmetingen zijsteunen systeem groot:

Afmetingen cassette systeem klein:

Afmetingen cassette systeem groot:

Voor het rolsysteem van je rolgordijn heb je bij Smartblinds keuze uit twee verschillende types:

Zijsteunen

 

Cassette

 

De foto's die je hierboven ziet zijn van onze gemotoriseerde systemen. De systemen van onze kettingbediende producten zijn hetzelfde maar hebben andere systeemafmetingen!

Onze systemen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs, antraciet en zwart.

Kleurinformatie:

 • Wit = RAL 9003
 • Grijs = RAL 7004
 • Antraciet = RAL 7016
 • Zwart = RAL 9011
hoogwaardige
designproducten
Onderdeel van een veilig en verbonden smart home ecosysteem
Eve MotionBlinds
Apple
Google
Alexa
THREAD
Bluetooth
De slimme jaloezieën van Smartblinds bevatten een Eve MotionBlinds motor met Apple HomeKit technology. Deze draadloze motor maakt het mogelijk dat onze slimme raamdecoratie optimaal samenwerkt het smart home platform van Apple: Homekit. Smartblinds werken dus rechtstreeks samen met jouw HomeKit devices! Wil je je Smartblinds integreren binnen een ander smart home platform, zoals bijvoorbeeld Google Home? Dan is onze Wi-Fi bridge vereist. Ontdek alle mogelijkheden hier.

Hoe het werkt

Hoe het werkt
Smartblinds slimme raamdecoratie bevatten Eve MotionBlinds motoren. Deze motoren zijn ontworpen om de privacy van de gebruiker bij elke stap te beschermen. Gegevens worden niet in een Cloud, maar lokaal op de motor opgeslagen. De accu bevindt zich in de motor zelf en is eenvoudig op te laden via een USB-C kabel. Een volle accu gaat bij normaal gebruik ongeveer een jaar mee.

Specificaties & productinformatie

Collectie: Timeless
Materiaal: Hout
Kenmerken hout: Hout is een natuurproduct en leeft. Dat betekent dat het materiaal lichtelijk kan krimpen, uitzetten en/of verbuigen. Dit is een natuurlijke werking van hout en is dus geen klacht die verholpen kan worden. Je kunt deze werking wel minimaliseren door te zorgen voor een goede luchtvochtigheid in huis.
Kenmerken motor: Draadloos, werkend op Thread (later ook Matter), kantel & hef mogelijkheden (tilt & lift)
Grootte: 50 mm
Geluid: Onze motoren maken geluid als deze in beweging zijn. Het geluidsniveau is afhankelijk van diverse factoren en verschilt daardoor per ruimte, ondergrond, systeem, etc.
Vlamwerend: Nee
Waterproof: Nee
Schoonmaak: Ja (vochtige doek)
Duurzaam (gerecycled): Nee
Verpakking: Bij elke bestelling wordt een extra lange USB-C kabel en een instructiehandleiding meegeleverd
Garantie systeem: 2 jaar
Garantie motor: 5 jaar

Stof

De Timeless collectie bestaat uit zes verschillende kleuren. De slat is gemaakt van hout en heeft een pure uitstraling. De Timeless collectie geeft je interieur een gevoel van intimiteit. Met de mogelijkheid om je jaloezieën te kantelen, kun je makkelijk je lichtinval en privacy regelen. Maak de slats op den duur schoon met een vochtige doek en ze zien er weer als nieuw uit!

Product

Smartblinds zijn eenvoudig te monteren en je installeert ze binnen een minuut! Met de draadloze motor hoeven je Smartblinds niet continue aangesloten te zijn op stroom. Bij normaal gebruik hoef je ze maar 1 a 2 keer per jaar via een USB-C kabel op te laden. Onze producten werken op het Thread netwerk en zijn binnenkort zelfs te updaten naar Matter. Het nieuwste protocol binnen de smart home wereld, waardoor je Smartblinds eenvoudig koppelt met de bekendste smart home platformen.

Systeemafmetingen

Meten & Monteren

Het inmeten en monteren van je slimme jaloezieën is een fluitje van een cent! Bekijk onze meetinstructies en montagehandleidingen hieronder. Graag persoonlijk advies ontvangen? Gebruik de chat of plan een gratis adviesgesprek met één van onze adviseurs!

Meten

Meetinstructie: Meetinstructie jaloezie.pdf

Monteren

Installatiehandleiding: Jaloezie.pdf

Programmeren

Bij je bestelling wordt een handige gebruikershandleiding meegeleverd. Deze handleiding bekijk je hier online. In deze handleiding lees je hoe je eenvoudig je blinds activeert, indien nodig begin- en eindposities wijzigt en een eventuele afstandsbediening koppelt.

ADVIES EN MEETSERVICE

Heb je behoefte aan extra service zoals advies en inmeten aan huis? Vraag dan de advies en meetservice aan (€ 19 per adres). We nemen contact met je op voor de mogelijkheden en planning. Tijdens het uitvoeren van de advies en meetservice geven we advies over onze producten en bespreken we ook hoe de producten het best gemonteerd kunnen worden. De advies en meetservice is per adres dus hoef je maar 1x per bestelling aan te vragen.

Foto's bij klanten thuis

Heb je per ongeluk een meetfout gemaakt en dus een niet-passend product ontvangen? Geen paniek! Van ons krijg je gewoon gratis een nieuw product opgestuurd. Lees hier de bijbehorende voorwaarden.