Search

Industriële raamdecoratie

Industrieel interieur is één van de populairste huisstijlen van de afgelopen decennia. Het industriële design kenmerkt zich met robuuste en stoere materialen zoals leer, donker metaal en houttinten. De industriële woonstijl maakt gebruik van een sober kleurenpalet, waarin eyecatchers als metalen tafels en opvallende lampen worden afgewisseld met accessoires als een dierenhuid en een grote donkere plantenbak.

Raamdecoratie kan ook bijdragen aan je eigen industriële woonstijl. De Smartblinds slimme rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, die ook geschikt zijn als industriële raamdecoratie. Wanneer je aan raambekleding voor een industrieel interieur denkt, denk je al gauw aan kleuren als antraciet, grijs of bruin. Deze kleuren kunnen jouw kamer een warm en stoer uiterlijk geven.

Stoer en robuust

Als het gaat om wie het industriële interieur helemaal geweldig vinden, zijn het vaak de mannen. Mannen houden van de nieuwste gadgets en technologie. Daar horen smart homes natuurlijk ook bij. En wat is er nou beter dan jouw industriële raamdecoratie van Smartblinds koppelen aan jouw smart home? Met onze industriële smart rolgordijnen kun jij de blits maken bij jouw vrienden en familie, en geniet je zelf van optimaal comfort en gebruiksgemak!

Waarom een industrieel rolgordijn?

Rolgordijnen zijn tijdloos en zijn daardoor in elk interieur te passen. De rolgordijnen van Smartblinds zijn eenvoudig samen te stellen in de gewenste stof, kleur en maten. Ook de cassette en de onderlat van het rolgordijn zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast zijn de smart rolgordijnen van Smartblinds onderhoudsarm en eenvoudig te bedienen via de Apple HomeKit App, spraakbesturing of handmatig via een bedieningskoord. Benieuwd naar hoe het werkt? Ontdek de mogelijkheden van Smartblinds!

industrieel rolgordijn

Tips voor jouw industriële interieur

Bij het inrichten van je woning met een industrieel interieur is de kleurencombinatie erg bepalend. Kies je voor lichte muren, dan moeten de meubels en accessoires hier goed mee in contrast staan. Hetzelfde geld voor de keuze van donkere muren, waarbij je dus niet voor te donkere meubels moet kiezen om te voorkomen dat het niet één grote donkere massa wordt. Bij het creëren van een industriële uitstraling moet je zoeken naar de juiste balans tussen licht en donker.

Ook het gebruik van planten als decoratie komt veel voor en kan je woonstijl verrijken. Planten zijn goed te combineren met industriële raamdecoratie. Plaats bijvoorbeeld een kleine plant in de vensterbank voor je rolgordijnen, of zet een grote kamerplant op de grond. Op die manier krijgt jouw kamer meer diepte en zorgen de planten voor een gezonde en gezellige uitstraling. Voor meer ideëen en inspiratie voor jouw huis en inrichting, klik dan hier!

Benieuwd naar welke kleur Smartblinds het best in jouw industriële interieur past? Vraag een gratis stalenwaaier aan! Deze bezorgen we de volgende dag bij jou thuis. De stof van de waaier kun je tegen je meubels en muren aanhouden om er zeker van te zijn dat jij de juiste keuze hebt gemaakt.

Onze stoffen zien en voelen in het echt?

Vraag gratis stofstalen aan
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen