Search

Landelijke raamdecoratie

De landelijke woonstijl is niet meer weg te denken uit het hedendaagse woningbeeld. De landelijke stijl is oorspronkelijk ontstaan op het platteland, maar is in de loop van jaren steeds populairder geworden in steden en dorpen. Landelijk interieur straalt rust en kalmte en gezelligheid uit. Hierdoor kun je even ontsnappen van de dagelijkse stress en hectiek uit je leven en kom je helemaal tot rust in je eigen huis.

De kleurstijlen van een landelijk interieur straalt ook rust uit. Er wordt vaak gekozen voor kleuren die niet te fel of druk zijn, zoals wit, grijs of andere aardetinten. Ook het interieur sluit qua meubels aan op deze kleuren. Gebruik van robuust en natuurlijk materiaal als hout en katoen komt veel voor in deze stijl. Maar hoe stijl je nou de ramen van je landelijke huiskamer?

Raamdecoratie met landelijke stijl

Bij een landelijk interieur hoort natuurlijk ook landelijke raamdecoratie. Bij Smartblinds ben je voor landelijke rolgordijnen aan het juiste adres. Smartblinds beschikt over een uitgebreide collectie aan landelijke rolgordijnen met veel verschillende wit, grijs en andere tinten als beige of zandkleur. Al deze kleuren zijn perfect te combineren met de landelijke woonstijl. Benieuwd welke kleur in jouw kamer past? Vraag gratis kleurstalen aan! Zo kun je de ideale stof uitkiezen, en kun je de kleurkeuze goed aanpassen aan jouw interieur.

Daarnaast is zijn is de slimme landelijke raamdecoratie van Smartblinds beschikbaar in verduisterende, transparante en lichtdoorlatende stof. Hiermee bepaal jij zelf de hoeveelheid privacy en lichtinval en kun je genieten van een knus gevoel in huis.

Onze stoffen zien en voelen in het echt?

Vraag gratis stofstalen aan
Moderne landelijke rolgordijnen

De meest voorkomende stijlcombinatie van tegenwoordig is de combinatie tussen modern en landelijk design. In deze stijl worden alle kleine accessoires weggelaten. Dit laat de gehele uitstraling makkelijker ogen. Meer weten over de moderne stijl? Doe dan hier wat inspiratie op! Voor meer inspiratie over jouw huis en interieur kun je naar onze inspiratiepagina gaan.

Bij een landelijk modern huis hoort natuurlijke ook moderne landelijke rolgordijnen. De slimme rolgordijnen van Smartblinds zijn een echte toevoeging aan jouw landelijke huis. De landelijke rolgordijnen zijn voorzien van een strak en tijdloos design, wat perfect in iedere bad- woon- of slaapkamer past. Daarbij zorgen de beschikbare kleurtinten voor een warm en knus gevoel in huis.

landelijke rolgordijnen

Accessoires bij landelijke raambekleding

Ook is het mogelijk om je Smartblinds te combineren met een ander gordijn. Hang bijvoorbeeld een linnen gordijn aan de zijkanten van je blinds. De linnen stof combineert goed met de stof van de landelijke raamdecoratie en creëert meer diepte in je woonkamer. Een flinke plant of meerdere kleine plantjes doen het ook vaak goed in combinatie met landelijke rolgordijnen.

Houd je van een strak en tijdloos design en wil jij genieten van de voordelen van smart-home? Haal dan Smartblinds slimme raamdecoratie in huis!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen