Zwarte jaloezieën

Je hebt vast wel eens stijlvolle zwarte jaloezieën gezien in je favoriete interieurmagazine of in het laatste woonprogramma op tv. Dat komt omdat jaloezieën de laatste tijd populairder dan populair zijn. Lees verder om erachter te komen waarom.

Maak een statement met zwarte jaloezieën

Zwarte jaloezieën zijn een stijlvolle en luxueuze manier om je huis er moderner uit te laten zien. Jaloezieën in het zwart zijn perfect om een gevoel van klasse en stijl uit te stralen. Door hun veelzijdigheid kun je ze in iedere kamer en ruimte gebruiken. Door zowel lichtdoorlatende als verduisterende mogelijkheden, kun je een zwarte jaloezie zowel in de woonkamer als slaapkamer perfect tot hun recht laten komen.
Een aantal jaren geleden rukte de trend op waarin witte jaloezieën erg populair waren. De laatste jaren worden de lichte tinten waaronder wit steeds vaker vervangen door donkere en robuuste kleuren, zoals antraciet en dus ook zwart. Dit zijn geweldige opvallende kleuren waarmee je een statement kunt maken in je interieur.

Meer diepte met een zwarte jaloezie

De donkere tint van de zwarte jaloezie helpt mee om een kamer donkerder te maken. Minder licht in een ruimte zorgt voor meer diepte en verfijning. De zwarte jaloezie is een geweldige manier om naast een donker interieur ook veel natuurlijk licht mee in huis te halen. Door de latten van je jaloezie open te zetten komt er tussen de latten van je zwarte jaloezieën ontzettend veel natuurlijk licht van buiten naar binnen. Wil je iets meer privacy? Dan kun je de latten half open zetten, waardoor licht nog wel naar binnen komt, maar je niet zomaar meer naar binnen kunt kijken.

Natuurlijke en duurzame materialen

Naast een standaard houten jaloezie collectie, hebben we ook een duurzame bamboe collectie. Bamboe is een ontzettend snel groeiende en duurzaam te kweken gras/houtsoort, waardoor het een erg duurzame grondstof is. Al onze jaloeziekleuren, waaronder ook de zwarte jaloezie zijn ook beschikbaar in de bamboe collectie. Wil je de bamboe collectie vergelijken met de normale houtcollectie? Door op onze website stalen aan te vragen van onze slimme jaloezieën kun je al onze materialen en kleuren bij jou thuis vergelijken. Hoe fijn en gemakkelijk is dat?

Jaloezieën van Eve MotionBlinds

Onze slimme jaloezieën zijn voorzien van een slimme Eve MotionBlinds motor. Deze motor kun je eenvoudig koppelen aan je smart home, waardoor je jouw zwarte raambekleding kunt koppelen met de rest van jouw smart home devices in huis. Voeg je zwarte jaloezieën toe aan de app van jouw smart home platform en ga direct aan de slag met het instellen van timers, scènes en automatiseringen.

Advies over zwarte jaloezieën

Ons Smartblinds team staat voor je klaar. We hebben een compleet assortiment slimme en mooie zwarte jaloezieën die zowel stijlvol zijn als uitstekende functionele kwaliteiten hebben. Praat met een van onze collega's tijdens een gratis online adviesgesprek en krijg een advies op maat.