Search

De MotionBlinds Bluetooth motor

Bij Smartblinds heb je als klant de optie om je raambekleding te configureren naar jouw wensen. Ook de motor van onze raamdecoratie is er in verschillende varianten. De Motionblinds Bluetooth motor is de meest toegankelijke variant van de motoren. Op deze pagina lees je alles over de Motionblinds Bluetooth motor.

De Motionblinds Bluetooth motor in het kort
De MotionBlinds motor is in feite een soort 'basis' variant van de Eve MotionBlinds Matter motor. De motor is bedoeld voor mensen die wel de behoefte hebben aan het elektrisch bedienen van hun raambekleding, maar niet de behoefte hebben om hun elektrische raambekleding te verbinden met een smart home. Om te zorgen dat klanten met deze behoeften niet meer betalen voor functies die ze niet willen of gaan gebruiken, is voor hen de Motionblinds Bluetooth motor de beste keus. De Motionblinds Bluetooth motor heeft 3 mogelijkheden waarop je deze motor kunt bedienen. We lichten ze hieronder allemaal voor je toe.
Motionblinds Bluetooth motor Motionblinds Bluetooth motor
Bediening via de Motionblinds Bluetooth App
Ook al heb je geen Eve Motionblinds Matter motor, het is nog steeds mogelijk om je raambekleding aan te sturen via een app. Bestel je jouw Smartblinds met een Motionblinds Bluetooth motor, dan kun je op je telefoon de bijbehorende MotionBlinds Bluetooth app downloaden. Aan het koord van je plisségordijn, jaloezie of elektrische rolgordijn zit een QR-code. Wanneer je deze scant via de geïnstalleerde MotionBlinds Bluetooth app, hoef je simpelweg alleen nog de stappen te volgen die in de app gegeven worden. Daarna kun je direct starten met het aansturen en bedienen van je raambekleding via je smartphone. Naast direct bedienen kun je via de app ook timers op de motor opslaan. Deze werken ook wanneer je niet in verbinding staat met je rolgordijn, als je bijvoorbeeld niet thuis bent of op vakantie.

Let op: De verbinding van de Motionblinds Bluetooth motor loopt via Bluetooth. Om je Smartblinds direct aan te kunnen sturen moet je dus binnen Bluetooth bereik zijn (ongeveer binnen 10 meter).
MotionBlinds Bluetooth app MotionBlinds Bluetooth app
Bediening via het trekkoord
Het traditionele trekkoord is verleden tijd. Smartblinds heeft namelijk een nieuwe functie voor jouw koord. De pull-functie is een nieuwe technologie waarbij je met een kort rukje aan het koord je Smartblind in beweging zet. Staat je Smartblind op de gewenste hoogte? Door weer een kort rukje aan het koord te geven zet je jouw blind stil. Door een begin- en eindpositie in te stellen op je Smartblinds, beweegt je elektrische raambekleding bij 1 rukje automatisch naar de andere positie toe. De pull-functie is een ideale vervanging voor handmatige bediening, waarbij je niet langer minutenlang aan koorden staat te trekken om je raambekleding te openen of te sluiten.
Pull functie Pull functie
Bediening via een afstandsbediening
Naast bovengenoemde bedieningsmogelijkheden is het ook nog mogelijk om bij je Smartblinds een MotionBlinds afstandsbediening toe te voegen. Deze afstandsbediening heeft 5 kanalen. Aan elk kanaal kunnen rolgordijnen, jaloezieën of elektrisch plisségordijnen gekoppeld worden. Tip: Koppel al je blinds per ruimte aan een kanaal! Zo kun je per kamer je blinds tegelijk bedienen. De afstandsbediening is eenvoudig toe te voegen aan je bestelling tijdens het configureren van één van je Smartblinds! Daarnaast kun je de afstandsbediening ook later toevoegen door naar de categorie accessoires te gaan.
MotionBlinds Bluetooth app MotionBlinds Bluetooth app

Ben je overtuigd door bovenstaande bedieningsmogelijkheden? Dan weet je zeker dat de MotionBlinds motor de beste keus voor jou is. Ben je op zoek naar meer mogelijkheden, waaronder de verbinding van jouw Smartblinds met je smart home platform? Dan is de andere optie, de Eve Motionblinds Matter motor waarschijnlijk meer jouw favoriet. Als je benieuwd bent kun je ook alles lezen over de Eve Motionblinds Matter motor.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen