Search

Alles over rolgordijnen

De rolgordijnen van Smartblinds kun je in iedere ruimte en iedere stijl plaatsen. Het design van onze stijlvolle rolgordijnen is tijdloos. Daardoor kun je ze perfect kwijt in zowel moderne interieurs als in een klassiek interieur. Op deze pagina lees je alles over onze rolgordijnen. We leggen je alle extra opties uit en nemen je mee door het proces, vanaf het inmeten van je raam tot aan het installeren van je rolgordijnen.

Inhoudsopgave

Hoe meet je jouw rolgordijn in?

Hoe installeer je het rolgordijn?

Hoe laad je het rolgordijn op?

Zijsteunen of een cassette?

Meet jouw ramen zelfstandig op
Met de eenvoudige inmeet handleidingen wordt het zelfstandig inmeten van je ramen een peulenschil! In de handleiding en in bijbehorend filmpje nemen we je stap voor stap mee door het inmeet proces. Naderhand kun je via de website jouw afmetingen invullen. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw rolgordijnen perfect op maat geproduceerd worden. Via onderstaande button kun je de inmeet instructies bekijken. Wanneer je kleurstalen hebt besteld, krijg je deze instructies op papier meegeleverd.
inmeten

Hoe installeer je rolgordijnen van Smartblinds?

Rolgordijnen met zijsteunen

Ook bij het installeren van je Smartblinds rolgordijnen hoeft er geen installateur aan te pas te komen. Met de installatie instructies die worden meegeleverd bij je bestelling en bovenstaand filmpje helpen wij je stap voor stap met het installeren van je rolgordijn.

Rolgordijnen met cassette

Net als bij rolgordijnen met zijsteunen is ook het installeren van je Smartblinds met een cassette eenvoudig. Ook hiervoor hebben we een handig instructiefilmpje gemaakt en krijg je bij je rolgordijn onderstaande installatiehandleiding meegeleverd.

Hoe laad je een Smartblinds rolgordijn op?
De elektrische rolgordijnen van Smartblinds zijn allemaal voorzien van een draadloze motor. Hierdoor heb je dus geen toevoer van netstroom nodig om jouw rolgordijn te kunnen bedienen. De motor zit in de buis van je rolgordijn. Een aantal keer per jaar, afhankelijk van het gebruik van je rolgordijn moet je jouw rolgordijn motor opladen. Meestal ligt dit tussen de 1 en 4 keer per jaar. Het opladen van je rolgordijn doe je middels een USB-C kabel. Deze krijg je gratis van ons meegeleverd bij het bestellen van je rolgordijn. Aan de kant waar je de motor van je rolgordijn kiest, bevindt zich ook de USB-C oplaad poort.
Smart living Smart living
Normale zijsteunen of een 'luxe' cassette?
De rolgordijnen van Smartblinds zijn volledig naar wens te configureren. In de configuratie van je rolgordijn krijg je ook de mogelijkheid om je rolgordijn te voorzien van een cassettesysteem. Een cassette is een systeem waarbij de rol van het rolgordijn zit weggewerkt in een stijlvolle aluminium behuizing. Dit zorg voor optimale bescherming van jouw rolgordijn stof. Daarnaast is een cassettesysteem makkelijk te monteren. De cassette van je rolgordijn kun je in één van de 4 beschikbare kleuren toevoegen aan je rolgordijn.
cassette rolgordijn cassette rolgordijn

Kies slim, kies Smartblinds

Ga voor de perfecte combinatie van eenvoud, stijl, luxe en comfort, gecombineerd met de slimme technieken van elektrische/smart home bediening. Configureer jouw favoriete slimme rolgordijnen volledig naar jouw wensen en behoeften. Wij zorgen ervoor dat je binnen de kortste keren geniet van een stijlvol, slim rolgordijn wat 100% op maat is gemaakt voor jouw raam.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen