Search

Elektrische bedieningsmogelijkheden

Soms houd je het liever simpel. Het gebruik van smart home en het koppelen van apparaten met elkaar valt niet binnen je wensen, maar je wilt wel je Smartblinds met je telefoon of automatisch kunnen bedienen. Dan zit je goed met de Motionblinds Bluetooth motor.

Bediening via de Motionblinds Bluetooth app

De Motionblinds Bluetooth motor kun je gemakkelijk koppelen aan de bijbehorende Motionblinds Bluetooth app. Via deze app kun je de QR-code van je Smartblind scannen, die zich aan het einde van het koord bevindt. Nadat je de code hebt gescand en je de posities van je Smartblind hebt ingesteld, kun je binnen Bluetooth bereik met 1 vingerveeg op je telefoon je Smartblinds bedienen.

Motionblinds Bluetooth app Motionblinds Bluetooth app
Stel timers in op je motor

Naast het live bedienen van je motor via de app, kun je in de app ook timers instellen. Deze sla je op de motor op, waardoor ze dus ook werken wanneer je niet binnen bluetooth bereik bent met je telefoon. Zo kun je dus op vakantie gaan, maar blijven je Smartblinds iedere dag bewegen!

motionblinds app timer motionblinds app timer

Een handig trekkoord en een afstandsbediening als accessoire

Naast de bediening via de app heb je ook nog de optie om je Smartblinds te bedienen via het handige trekkoord. Daarmee bedien je jouw Smartblinds super handig. Trek eenmaal kort aan het koord en je Smartblinds beweegt automatisch naar de ingestelde begin of eindpositie. Trek nog een keer kort aan het koord om je Smartblinds te laten stoppen.

Naast het trekkoord heb je ook nog de optie om een afstandsbediening aan je Smartblinds toe te voegen. Deze kun je eenvoudig aan je Smartblinds koppelen, waardoor je nog een extra bedieningsoptie creëert.

Motionblinds afstandsbediening Motionblinds afstandsbediening
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen