Search

Automatiseringen instellen via Apple HomeKit

Benodigdheden:

Een smart device dat werkt met apple home

Om met apparaten te kunnen communiceren en automatiseren, is het belangrijk dat het apparaat waarmee je wilt automatiseren ook compatible is met Apple HomeKit. Let daarom bij het aankopen van een smart home product op het logo wat je op de foto ziet staan!

Een smart home hub, zoals de Apple HomePod Mini

Om te kunnen automatiseren, heb je een smart hub nodig die alle apparaten met elkaar verbindt. Een voorbeeld van een smart home hub is zoals links in beeld de Apple HomePod Mini. Heb je nog geen smart home hub? Bestel de Apple HomePod mini dan hier!

automatiseren automatiseren
Heb je jouw apparaten al aan Apple HomeKit toegevoegd?
Wil jij graag via de woning app slimme scenes instellen om je dagelijks leven gemakkelijker te maken? Wij leggen je in een paar stappen uit hoe je dit doet. We gaan ervan uit dat je jouw Smartblinds, of andere slimme apparaten die je wilt automatiseren al hebt geïnstalleerd, toegevoegd aan de woning app en een smart home hub in huis hebt. Heb je jouw apparaten nog niet toegevoegd aan Apple HomeKit? Bekijk dan hoe je je smart devices toevoegt aan Apple HomeKit.
Apple HomeKit Apple HomeKit

Zo stel je automatiseringen in:

 1. Ga naar de woning app van Apple.
 2. Klik onder in je scherm op 'automation'.
 3. Klik op '+' rechts bovenin je scherm.
 4. Klik op 'add scene'.
 5. Klik op 'custom'.
 6. Geef je scène een naam, bijvoorbeeld: Goedenavond.
 7. Klik op 'add accessories'.
 8. Voeg de accessoires toe waarvan jij wilt dat ze in beweging komen tijdens de scène.
 9. Klik op 'done'.
 10. Klik op je accessoire om de actie voor de scène in te stellen, klik bijvoorbeeld op je rolgordijn en zet hem op 'dicht'.
 11. Doe dit bij alle accessoires die je toevoegt en klik vervolgens op 'done'.
Breid je smart home uit
Op bovenstaande manier kun jij in allerlei verschillende scènes je apparaten toevoegen en in actie zetten. Koppel je slimme raamdecoratie bijvoorbeeld met slimme verlichting, en een speaker om gave scènes te maken!


Apple smart home Apple smart home
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen