Search

Elektrische Duo Rolgordijnen

Smartblinds slimme duo rolgordijnen onderdeel maken van jouw woning? Bekijk hier onze duo rolgordijn stoffen en stel eenvoudig jouw optimale product samen!

5 producten

Tonen als Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
 1. Smartblinds_SB20_W_IKARIA-0100_FV-MW Balance White Sand
  vanaf 260,95 €
 2. Smartblinds_SB20_W_IKARIA-0200_FV-MW Balance White Grey
  vanaf 260,95 €
 3. Smartblinds_SB20_W_IKARIA-0700_FV-MW Balance Dark Grey
  vanaf 260,95 €
 4. Smartblinds_SB20_W_IKARIA-0800_FV-MW Balance Light Grey
  vanaf 260,95 €
 5. Smartblinds_SB20_W_PARGA-0300_FV-MW Pure Dark Grey
  vanaf 263,95 €

5 producten

Tonen als Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Smartblinds slimme duo rolgordijnen op maat

Hou jij van zorgeloos wonen én van comfort? Dan past een smart home goed bij jou. Met de draadloze elektrische duo rolgordijnen van Smartblinds combineer je het beste van twee werelden. Onze slimme duo rolgordijnen zijn namelijk niet alleen stijlvol en van topkwaliteit, maar zorgen ook voor enorme comfort in huis.

DRAADLOOS & MAKKELIJK TE INSTALLEREN

Smartblinds elektrische duo rolgordijnen staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. Dat geldt zodra ze werkend zijn, maar ook wanneer ze nog geïnstalleerd moeten worden. Je kunt rekenen op een super eenvoudige installatie, programmering en bediening. Welk slim duo rolgordijn je ook kiest, je bedient hem in no-time met je smartphone. Onze producten maken via Bluetooth verbinding met Apple HomeKit, waardoor er geen dure bridge of gateway nodig is voor de set-up. Scan de QR-code en je elektrische duo rolgordijnen worden automatisch en veilig geïnstalleerd, waarna je ze kunt bedienen via je Apple woning-app of stem. Het is maar een paar seconden werk. 

ELEKTRISCHE DUO ROLGORDIJNEN DIE SLIM ZIJN

Het ideale aan onze duo rolgordijnen is dat je hiermee de handige werking van jaloezieën combineert met de stijlvolle uitstraling van gordijnen. En dan ook nog eens helemaal geautomatiseerd. Jij bepaalt de lichtinval in huis doordat er verschillende stofbanen in het slimme duo rolgordijn verwerkt zitten. Vind je het fijn om even lekker al het licht van buiten naar binnen te halen? Dat kan. Wil je graag de kamer verduisteren? Zo gebeurd. Bedien onze automatische duo rolgordijnen met je smartphone en klaar!

WAAROM EEN ELEKTRISCH DUO ROLGORDIJN?

Misschien ben je benieuwd hoe fijn het wonen is in een smart home. Dan zijn er allerlei onderdelen waar je aan kunt denken. Nu is de volgende stap aangebroken op dat gebied: volledig draadloze elektrische duo rolgordijnen die je eenvoudig integreert binnen je smart home. Dat biedt je vele voordelen:

 • Handig in gebruik
  Doordat onze elektrische duo rolgordijnen automatisch te bedienen zijn met je app, hoef je dit niet meer handmatig te doen, ook al is het nog steeds mogelijk.
 • Zorgt voor meer veiligheid
  Denk je dat inbrekers nog risico gaan lopen als ze beweging zien in huis? Nee dus. Zo maken automatische duo rolgordijnen je woning een stuk veiliger door hun aanwezigheid.
 • Koordloos, dus veilig
  Slimme duo rolgordijnen hebben geen koord nodig om ze te bedienen. Daardoor zijn ze veilig voor kinderen.
 • Energiezuinig
  Doordat je slimmer omgaat met de warmte die van de zon komt, bespaar je energie met een smart duo rolgordijn.

BREID JOUW SMART HOME ECOSYSTEEM UIT

Kies je voor Smartblinds, dan kies je voor producten die moeiteloos en veilig samenwerken met andere gecertificeerde HomeKit-accessoires. Jouw verlichting, bewegingsdetectors en thermostaat staan allemaal met je nieuwe slimme rolgordijnen of duo rolgordijnen in verbinding. Dat regel je heel eenvoudig en zo worden ze meteen een integraal onderdeel van je smart home ecosysteem. Bovendien zijn onze elektrische duo rolgordijnen zeer privacy-vriendelijk. Applicaties van andere aanbieders werken meestal samen met de cloud. Smartblinds slaat alle data en instellingen lokaal op. De gegevens verlaten het huis dus nooit. Zo waarborgen we jouw veiligheid en privacy.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS stalenwaaier aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een stalenwaaier aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Gratis SMARTBLINDS meetverzekering
Verkeerd gemeten? Dan krijg je gratis een nieuw product thuisgestuurd.