Search

Raambekleding badkamer

Ramen in je badkamer zorgen voor een licht, schoon en hygiënisch gevoel. Echter wil je niet dat iedereen de hele dag door in jouw badkamer kan gluren. Daarom is raambekleding in de badkamer essentieel. Maar hoe weet je welke raambekleding het beste is voor jouw badkamer? Raamdecoratie voor de badkamer uitkiezen is een van de lastigste keuzes als het gaat om raambekleding in je huis. Je badkamer is namelijk een vochtige plek met meestal een eentonig kleurenpatroon. Je raambekleding in de badkamer moet dus vochtbestendig zijn en in het kleurenpatroon van jouw badkamer passen. Bij Smartblinds hebben we hieraan gedacht.

Smartblinds slimme raamdecoratie in de badkamer

De slimme raambekleding in de badkamer van Smartblinds is vochtafstotend. Dat wil zeggen dat al de vochtigheid die op het doek van je Smartblinds terechtkomt, niet wordt opgenomen. Daardoor komen er dus geen vieze vochtvlekken in jouw raambekleding van je badkamer.

Ook beschikken we bij Smartblinds over een uitgebreide collectie met vele verschillende tinten. Met het tijdloze design van Smartblinds en de uitgebreide kleurkeuze, kies je eenvoudig het slimme rolgordijn wat bij jouw badkamer past. Twijfel over de kleurkeuze en het type stof? Vraag dan eenvoudig stalen aan op onze website! De stalen worden binnen 1-2 werkdag bij je thuisbezorgd. Thuis kun je de stalen naast je meubels, muren en accessoires houden om te kijken welke stof en kleur raamdecoratie het beste bij jouw badkamer past.

Voordelen van slimme raamdecoratie in de badkamer

De slimme rolgordijnen van Smartblinds bieden optimale privacy. De rolgordijnen zijn beschikbaar in verduisterende, lichtdoorlatende en transparante stof. Hierdoor bepaal jij de hoeveelheid lichtinval, maar geniet je wel van de juiste mate privacy in je badkamer. Ook kun je met de app- en spraakbediening de rolgordijnen bedienen zonder dat je over je badkuip moet klimmen, of over de natte vloer moet lopen met je droge sokken.

De slimme raamdecoratie van Smartblinds is erg onderhoudsarm en makkelijk vuil en stofvrij te maken met een vochtige doek. Daarnaast houdt de raambekleding van Smartblinds warmte tegen, wat er voorkomt dat jouw badkamer in een broeikas verandert.

Kleurkeuze van je raambekleding in de badkamer

De badkamer is over het algemeen een kamer die veel lichte tinten bevat, zowel op de muren als het interieur en design. Daarom is het van groot belang dat jouw raambekleding van je badkamer ook in deze stijl gekleurd is, of juist een mooi contrast biedt. Wanneer je veel zachte tinten als beige-, zand- en crèmekleuren gebruikt, is het mooi als je hier ook gelijkkleurige badkamer raambekleding bij kiest. Maar als je veel houd van spierwitte en strakke kleuren is het ook mooi om met raambekleding contrast te creëren, door bijvoorbeeld zwarte rolgordijnen te gebruiken. Je kunt heel erg variëren in de kleurkeuze qua raambekleding in je badkamer. Vraag stalen aan via onze website en vergelijk thuis welke kleur raambekleding het beste in jouw badkamer past.

Draai kiepraam

Onze rolgordijnen zijn ook te gebruiken in combinatie met een draai kiepraam. Door de elektrische raamdecoratie van Smartblinds op het raam te plaatsen, draait en kiept de raamdecoratie mee met jouw raam. Ideaal als je jouw badkamer even wil ventileren na een heerlijke baddersessie of douchebeurt.

 

Benieuwd welke Smartblinds raamdecoratie het best in jouw badkamer past? Kijk dan even naar onze slimme rolgordijnen!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen