Search

Raambekleding badkamer

Ramen in je badkamer zorgen voor een licht, schoon en hygiënisch gevoel. Echter wil je niet dat iedereen de hele dag door in jouw badkamer kan gluren. Daarom is badkamer raambekleding essentieel. Maar hoe weet je welke raamdecoratie het beste past bij jouw badkamer? Raambekleding voor de badkamer uitkiezen is een van de lastigste keuzes als het gaat om raambekleding in je huis. Je badkamer is namelijk een vochtige plek met meestal een eentonig kleurenpatroon. Je badkamer raambekleding moet dus vochtbestendig zijn en in het kleurenpatroon van jouw badkamer passen. Bij Smartblinds hebben we hieraan gedacht.

Smartblinds slimme raambekleding in de badkamer
De slimme badkamer raambekleding van Smartblinds is vochtafstotend. Dat wil zeggen dat al de vochtigheid die op de stof van je Smartblinds terechtkomt, niet door de stof wordt opgenomen. Daardoor komen er dus geen vieze vochtvlekken in de raamdecoratie van je badkamer. Daarnaast beschikken we bij Smartblinds over een uitgebreide collectie met vele verschillende tinten. Met het tijdloze design van Smartblinds en de uitgebreide kleurkeuze, kies je eenvoudig het slimme rolgordijn wat bij jouw badkamer past. Twijfel over de kleurkeuze en het type stof? Vraag dan eenvoudig stofstalen aan op onze website! De stofstalen worden binnen 1-2 werkdag bij je thuisbezorgd. Thuis kun je de kleuren van de stofstalen vergelijken en kijken welke kleur het beste bij jouw badkamer past.
badkamer raambekleding

Voordelen van slimme badkamer raambekleding

De slimme rolgordijnen van Smartblinds bieden optimale privacy. De rolgordijnen zijn beschikbaar in verduisterende, lichtdoorlatende en transparante stof. Hierdoor bepaal jij de hoeveelheid lichtinval, maar geniet je wel van de juiste mate privacy in je badkamer. Ook kun je met de app- en spraakbediening de rolgordijnen bedienen zonder dat je over je badkuip moet klimmen, of over de vochtige vloer moet lopen met je droge en schone sokken. De slimme raamdecoratie van Smartblinds is erg onderhoudsarm en makkelijk vuil en stofvrij te maken met een vochtige doek. Daarnaast is de badkamer raambekleding van Smartblinds warmtewerend. Dat wil zeggen dat de slimme rolgordijnen van Smartblinds voorkomen dat jouw badkamer in een broeikas verandert.

Kleurkeuze van je badkamer raambekleding
De badkamer is over het algemeen een kamer die veel lichte tinten bevat, zowel op de muren als het interieur en design. Daarom is het van groot belang dat de raambekleding van je badkamer ook in deze stijl gekleurd is, of juist een mooi contrast biedt. Wanneer je veel zachte tinten als beige-, zand- en crèmekleuren gebruikt, is het mooi als je hier ook gelijkkleurige badkamer raambekleding bij kiest. Maar als je veel houd van spierwitte en strakke kleuren is het ook mooi om met badkamer raamdecoratie contrast te creëren, door bijvoorbeeld zwarte rolgordijnen te gebruiken. Je kunt heel erg variëren in de kleurkeuze qua raambekleding in je badkamer. Vraag stofstalen aan via onze website en vergelijk thuis welke kleur raambekleding het beste in jouw badkamer past.
badkamer raambekleding

Draai kiepraam

Onze rolgordijnen zijn ook te gebruiken in combinatie met een draai kiepraam. Door de slimme raamdecoratie van Smartblinds op het raam te plaatsen, draait en kiept de raamdecoratie mee met jouw raam. Ideaal als je jouw badkamer even wil laten luchten na een douchebeurt!

 

Benieuwd welke Smartblinds raamdecoratie het best in jouw badkamer past? Kijk dan even naar onze slimme rolgordijnen!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen