Search

Raamdecoratie voor brede ramen

Brede ramen komen vaak voor in de hedendaagse woningbouw. Veel woningen beschikken tegenwoordig over een uitbouw in de vorm van een serre, buitenkeuken of veranda die beschikt over èèn of meerdere glazen wanden. Om diefstal te voorkomen, privacy te beschermen en jouw glazen wand/raam in te voorzien van een strak design, is er de Smartblinds slimme raamdecoratie voor brede ramen.

Elektrische bediening van raamdecoratie van brede ramen

Hoe groter en breder het raam, hoe zwaarder de raamdecoratie weegt. Het handmatig bedienen van een breed rolgordijn zal daardoor ook een stuk zwaarder zijn. Dat is geen probleem met de elektrische smart-rolgordijnen van Smartblinds. Die worden met een Eve Motionblinds motor aangedreven, waardoor jij geen last hebt van zware trekkoorden.

Lichtinval

Er zijn verschillende mogelijkheden en keuzes waarbij je rekening moet houden bij het kiezen voor raambekleding bij brede ramen. Met jouw raamdecoratie kan je namelijk de hoeveelheid natuurlijke lichtinval en je mate van privacy zelf bepalen. Onze transparante slimme rolgordijnen zijn de ideale raambekleding voor brede ramen. Door de transparante stof komt er nog wel een grote hoeveelheid natuurlijk licht je kamer binnen, maar geniet je toch van optimale privacy doordat het niet langer mogelijk is om zomaar naar binnen te kijken.

Raamdecoratie breed raam

Goede nachtrust

Niets is lekkerder dan wakker worden met een breed uitzicht over je tuin, stad of omgeving. Wel is het van belang dat je brede rolgordijnen ’s nachts het licht goed tegenhouden, zodat jij geen last hebt van invallend licht wanneer je wilt slapen. Smartblinds heeft verduisterende smart rolgordijnen. Deze zijn zonwerend, voor hete zomers en kunnen ’s nachts jouw nachtrust bevorderen doordat licht niet langer jouw kamer binnen kan dringen.

De voordelen van slimme raamdecoratie van Smartblinds

Naast een goede nachtrust is fijn wakker worden natuurlijk ook zeer gewenst. Hiervoor is raamdecoratie bij een breed raam van essentieel belang. Daarom maken we bij Smartblinds slimme raamdecoratie gebruik van een Eve MotionBlinds motor die te koppelen is met vele smart home-platformen zoals Alexa, Apple Home, Google Assistant en Homey. Door de motor te koppelen aan jouw smarthome-app, kun je bijvoorbeeld een alarm instellen waarmee jouw elektrische rolgordijnen automatisch openen op de tijd wanneer jij gewekt wilt worden. Zo wordt fijn wakker van het daglicht wat in je ogen schijnt en kun jij beter van start met je dag.

Slimme gordijnrails

Heb je al gordijnen voor jouw brede ramen hangen maar wil je deze voorzien van een slimme motor? Dan heeft Smartblinds de slimme gordijnrails. Met deze slimme gordijnrails kun je jouw huidige gordijnen voorzien van een slimme motor, waardoor je ze toe kan voegen aan jouw smart home en slimme scènes.

Smartblinds biedt vele mogelijkheden voor brede rolgordijnen. Onze rolgordijnen, plisségordijnen en jaloezieën zijn verkrijgbaar in meerdere kleur- en stofcombinaties, die bij elk type huis passen. Benieuwd welke brede rolgordijnen het best in jouw interieur passen? Doe hier inspiratie op! Heb je vragen over de afmetingen en kom je er zelf niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice, of plan een adviesgesprek in!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen