Search

Meten en monteren

Het inmeten en monteren van je Smartblinds is heel simpel! Download onze meetinstructies hieronder. Graag extra hulp? Plan dan gratis een adviesgesprek met één van onze adviseurs of stel je vragen in de chat!

(Duo) rolgordijnen

Meetinstructie - (Duo) rolgordijnen

Hoe kan ik de raamdecoratie monteren?

De montage van onze raamdecoratie is erg eenvoudig. Bij de ontvangst van jouw bestelling krijg je ook een montagehandleiding meegestuurd. Deze legt stap voor stap uit hoe je jouw Smartblinds kunnen monteren. Je vind onze installatiehandleidingen hieronder.

Installatiehandleiding Smartblinds (duo) rolgordijnen (zijsteunen)

Installatiehandleiding Smartblinds (duo) rolgordijnen (cassette)

Kan de raamdecoratie ook aan het plafond gemonteerd worden?

Absoluut! Onze systemen werken universeel voor montage aan de wand/muur of voor montage aan het plafond. Je hoeft dit dan ook niet aan ons door te geven, en er is geen prijsverschil. De montagehandleiding heeft voor beide opties een duidelijke beschrijving.

Plisségordijnen

Meetinstructie - Plisségordijn

Installatiehandleiding - Plisségordijn

Het monteren van onze plisségordijnen is erg eenvoudig. Bij je bestelling krijg je een montagehandleiding meegeleverd, die stap voor stap uitlegt hoe je jouw plisségordijn(en) kunt monteren. Je vind de installatiehandleidingen hieronder.

Installatiehandleiding Smartblinds plisségordijnen (top down).pdf

Installatiehandleiding Smartblinds plisségordijnen (top down & bottom up).pdf

Jaloezieën

Meetinstructie - Jaloezie

Installatiehandleiding - Jaloezie

Binnenkort volgt hier onze installatiehandleiding.

Gordijnrails

Meetinstructie - Gordijnrail

Installatiehandleiding - Gordijnrail

Het monteren van onze gordijnrails is erg simpel. Bij je bestelling krijg je een montagehandleiding meegeleverd, die stap voor stap uitlegt hoe je jouw gordijnrail kunt monteren. Je vind de installatiehandleiding hieronder.

Installatiehandleiding Smartblinds gordijnrail.pdf

Persoonlijke meethulp

Graag hulp bij het inmeten? Stuur ons eenvoudig foto's via WhatsApp of de chat en krijg advies op maat! Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Buiten deze uren contact met ons opnemen? Stuur dan een mail naar service@smartblinds.com.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen