Search

Elektrische plisségordijnen op maat

Op zoek naar op maat gemaakte elektrische plisségordijnen die je kunt bedienen wanneer en waar je ook bent? Bekijk onze collectie elektrische plisségordijnen en breng jouw woning tot leven met Smartblinds. Met onze elektrische honingraat plissées geniet je van een overvloed aan comfort, duurzaamheid en veiligheid. Neem een kijkje door onze collectie en bestel jouw favoriete Smartblinds plisségordijnen elektrisch en volledig op maat!

Honingraat plisségordijnen

De elektrische plisségordijnen van Smartblinds zijn voorzien van een dubbele stofbaan waardoor er een honingraat patroon ontstaat. In dit honingraat patroon zitten zeshoekige cellen waar lucht in komt. De lucht in deze cellen zorgt ervoor dat de elektrische plisségordijnen isolerend en geluiddempend zijn. De cellen van de honingraat zorgen ervoor dat je binnenshuis een aangename temperatuur behoudt, en er weinig 's winters weinig warme en 's zomers weinig koele lucht jouw huis verlaat. De elektrische plissés van Smartblinds zorgen voor een aangenaam klimaat in huis. Naast de isolerende en geluiddempende functie zijn de elektrische plisségordijnen van Smartblinds brandvertragend. Dat is wel zo veilig, mocht er iets gebeuren. De dubbele plisségordijnen van Smartblinds zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen met verschillende transparanties.

Elektrische plisségordijnen
Transparante plisségordijnen
Transparante Plisségordijnen

Zorg voor veel natuurlijk licht met de transparante elektrische plisségordijnen van Smartblinds. Ideaal voor in de woonkamer!

Lichtdoorlatende plisségordijnen
Lichtdoorlatende Plisségordijnen

De perfecte verhouding tussen privacy en toch veel natuurlijk licht. De lichtdoorlatende plisségordijnen passen perfect in jouw keuken of thuiskantoor!

Verduisterende plisségordijnen
Verduisterende Plisségordijnen

Verduister jouw huis en geniet van sfeer en privacy. De verduisterende rolgordijnen van Smartblinds zijn geschikt voor iedere kamer in elk huis!

 
Waarom elektrische plisségordijnen een must-have zijn voor jouw huis

Met elektrische plisségordijnen van Smartblinds creëer je sfeer en diepte in je huis. Met de verschillende soorten stof en de ruime kleurkeuze is er altijd een kleur die goed in jouw interieur past. Daarnaast biedt Smartblinds verschillende opties voor jouw rolgordijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen of je alleen een motor aan de bovenkant van het plisségordijn wilt hebben (Top Down), of dat je je plisségordijnen elektrisch kunt bedienen aan de boven- en onderkant (Top Down Bottom Up). Met deze optie kun je licht doorlaten aan de beide zijdes van het plisségordijn. Hierdoor krijg je veel verschillende natuurlijke lichtinval in je huis, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

plisségordijn elektrisch

Onze stoffen zien en voelen in het echt?

Vraag gratis stofstalen aan
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen