Search

Elektrische plissé gordijnen op maat

Op zoek naar op maat gemaakte elektrische plissé gordijnen die je kunt bedienen wanneer en waar je ook bent? Bekijk onze collectie elektrische plissé gordijnen en breng jouw woning tot leven met Smartblinds. Met onze elektrische honingraat plissé gordijnen geniet je van een overvloed aan comfort, duurzaamheid en veiligheid. Neem een kijkje door onze collectie en bestel jouw favoriete Smartblinds plisségordijnen elektrisch en volledig op maat!

Honingraat plisségordijnen

De elektrische plissé gordijnen van Smartblinds worden niet zonder reden honingraat plissé geneomd. Ze zijn namelijk voorzien van een dubbele stofbaan, die samen een honingraat patroon vormen. Dit honingraat patroon bestaat uit zeshoekige cellen waar lucht in komt. De lucht in deze cellen zorgt ervoor dat de plissé gordijnen isolerend en geluiddempend zijn. De cellen van je honingraat plissé gordijn zorgen ervoor dat je binnenshuis een aangename temperatuur behoudt, en er weinig 's winters weinig warme en 's zomers weinig koele lucht jouw huis verlaat. De elektrische plissés van Smartblinds zorgen voor een aangenaam klimaat in huis. Naast de isolerende en geluiddempende functie zijn de elektrische plissé gordijnen van Smartblinds brandvertragend. Dat is wel zo veilig, mocht er iets gebeuren. De honingraat plissés van Smartblinds zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen met verschillende transparanties.

Elektrische plissé gordijnen
Elektrisch bedienbare plisségordijnen

Onze elektrische plisségordijnen zijn snel en makkelijk te koppelen met je smartphone, waardoor bediening op afstand en zelfs automatisering mogelijk is. Al onze producten werken naadloos samen met de bekendste smart home platformen en zijn bovendien helemaal klaar voor de toekomst. Toekomstige updates doe je eenvoudig via de app, waardoor je Smartblinds binnenkort zelfs geschikt zijn voor Matter, de nieuwste en revolutionaire verbindingsstandaard binnen de smart home wereld.

elektrische plissegordijnen
Lichtdoorlatende Plissé gordijnen

De perfecte verhouding tussen privacy en toch veel natuurlijk licht. De lichtdoorlatende plissé gordijnen passen perfect in jouw keuken of thuiskantoor!

Verduisterende Plissé gordijnen

Verduister jouw huis en geniet van sfeer en privacy. De verduisterende rolgordijnen van Smartblinds zijn geschikt voor iedere kamer in elk huis!

Waarom elektrische plissé gordijnen een must-have zijn voor jouw huis

Met elektrische plissé gordijnen van Smartblinds creëer je sfeer en diepte in je huis. Met de verschillende soorten stof en de ruime kleurkeuze is er altijd een kleur die goed in jouw interieur past. Daarnaast biedt Smartblinds verschillende opties voor jouw rolgordijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen of je alleen een motor aan de bovenkant van het plisségordijn wilt hebben (Top Down), of dat je je plisségordijnen elektrisch kunt bedienen aan de boven- en onderkant (Top Down Bottom Up). Met deze optie kun je licht doorlaten aan de beide zijdes van het plisségordijn. Hierdoor krijg je veel verschillende natuurlijke lichtinval in je huis, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

plissé gordijn elektrisch

Onze stoffen zien en voelen in het echt?

Vraag gratis stofstalen aan

Veelgestelde vragen over elektrische plisségordijnen

Hoe werken elektrische plisségordijnen?

Elektrische plisségordijnen worden aangedreven door een elektrische motor. Smartblinds plisségordijnen bevatten een Eve MotionBlinds motor met draadloze accu. Deze is op te laden met een USB-C kabel en koppel je eenvoudig met de bekendste smart home platformen. Zo tover je jouw plisségordijnen om tot slimme plisségordijnen, die je kunt laten samenwerken met andere smart home accessoires.

Hoe vind ik de juiste afmeting voor mijn plisségordijnen?

Het inmeten van elektrische plissé gordijnen is heel makkelijk. Meet simpelweg de breedte en hoogte van je raamvenster en geef deze door bij het samenstellen van je Smartblinds. Indien gewenst, tel je een bepaalde overlap bij de breedte van je venter op. Volg onze meetinstructies om de juiste afmetingen voor jouw elektrische plisségordijnen te vinden.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen