Search

Samen voor een betere wereld

Smartblinds draagt op verschillende manieren bij aan een duurzame, schone en innovatieve wereld. Zo steunen wij goede doelen, worden onze producten duurzaam geproduceerd en nog veel meer! Benieuwd naar wat wij allemaal doen? Klik dan op een van onderstaande thema's en ontdek alles over Smartblinds!

Gerecyclede stoffen

Door gerecyclede PET-flessen om te zetten in raambekleding textiel dragen wij bij aan het verminderen van plastic afval in de wereld. Zo creëren wij duurzame slimme producten die woningen ook nog eens duurzamer maken.

Duurzame productie

Tijdens de productie van Smartblinds wordt efficiënt omgegaan met het gebruik van water. Niet alleen het efficiënt omgaan met water draagt bij aan een duurzaam productieproces. Ook wordt er gebruik gemaakt van groene energie tijdens de productie.

Hoe slimme raambekleding bijdraagt aan verduurzaming

Slimme raamdecoratie draagt bij aan het verduurzamen van je woning. De combinatie met smart home maakt het namelijk mogelijk dat je elektrische rolgordijnen of elektrische plisségordijnen een eigen leven gaan leiden. Zo laat je de raamdecoratie in jouw woning automatisch omhoog- en omlaaggaan bij verschillende weersomstandigheden, waardoor je bespaart op energiekosten. Door slim om te gaan met de kracht van de zon draag je bij aan een aangenaam klimaat in huis. Zo laat je in de zomerperiode je rolgordijnen automatisch zakken als de zon sterk schijnt, waardoor je de warmte zoveel mogelijk buitenshuis houdt en je airco minder gebruikt hoeft te worden. In de winter daarentegen regelt je raamdecoratie dat de zon juist je woning opwarmt, zodat je minder warmte hoeft te stoken.

Samenwerkingen

Elektrisch naar de Noordkaap voor het goede doel
Elektrische oplossingen zijn de toekomst. Door een samenwerking met Renova BMW toonden we aan dat je met een elektrische auto in staat bent om naar het meest noordelijke puntje van Europa rijden. En dat voor een goed doel, namelijk om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.
Samen naar een schonere wereld met Trashpackers
Het is voor ons common sense dat je er als mens en bedrijf naar streeft om goed te zijn voor de wereld om je heen, voor medemens, natuur en milieu – en daarin je verantwoordelijkheid neemt. Daarom proberen wij samen met Trashpackers een positieve impact te maken op de wereld om ons heen en het behoud daarvan.
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen