Search

Met een elektrische BMW iX naar de Noordkaap voor het goede doel: KWF-kankerfonds

Vanuit BMW Renova zijn drie Nederlandse mannen voor 16 dagen naar de Noordkaap vertrokken in een elektrische BMW iX. Zij leggen 8000 kilometer af zonder snelwegen en navigatie. Hiermee willen zij aantonen dat elektrisch rijden geen grenzen kent én halen zij in de tussentijd zoveel mogelijk geld op voor het goede doel: het KWF-kankerfonds.

Op 20 februari zijn ze vertrokken vanuit Hamburg. De route is zo’n 8000 kilometer en zij rijden hierbij door 10 landen. Volgens Dion VOS maakt het rijden zonder navigatie het juist spannend. Het vermijden van snelwegen doen zij door middel van een ouderwetse landkaart. Dit kent zo zijn uitdagingen, maar volgens Dion werkt de kaart heel goed! Het doel van de reis is om 5000 euro op te halen voor het KWF-kankerfonds. Er kan al vanaf 1 euro worden gedoneerd. Bij donaties vanaf 50 euro mogen de doneerders een opdracht verzinnen die de drie mannen tijdens de reis moeten uitvoeren.

Wij van Smartblinds willen het gebruik van schone, elektrische en milieuvriendelijke apparaten stimuleren. Hier willen wij graag ons steentje aan bijdragen! Daarom hebben wij een bijdrage gedaan die terechtkomt bij het KWF-kankerfonds. Met Smartblinds zijn wij op weg naar beter leven, want je eigen gezondheid is ook zeer belangrijk!

Tijdens de reis zijn er een aantal foto’s gemaakt van de BMW en de omgeving. Hieronder krijg je een impressie van hoe de reis eruit heeft gezien.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen