Search

Met een elektrische BMW iX naar de Noordkaap voor het goede doel: KWF-kankerfonds

20 Februari 2022, in Hamburg. 3 Nederlandse mannen en tevens beste vrienden starten hun avontuur. De opdracht: De Noordkaap bereiken. Maar niet op de gebruikelijke manier. Deze reis is uniek.

BMW RENOVA

Vanuit BMW Renova zijn drie Nederlandse mannen voor 16 dagen naar de Noordkaap vertrokken in een elektrische BMW iX. Zij hebben 8000 kilometer afgelegd, zonder gebruik te maken snelwegen en navigatie. Hiermee willen zij aantonen dat elektrisch rijden geen grenzen kent én halen zij in de tussentijd zoveel mogelijk geld op voor het goede doel: het KWF-kankerfonds.

Op 20 februari zijn ze vertrokken vanuit Hamburg. De route is zo’n 8000 kilometer en kruist door 10 landen. Volgens Dion Vos maakt het rijden zonder navigatie het juist spannend. Het vermijden van snelwegen doen zij door middel van een ouderwetse landkaart. Dit kent zo zijn uitdagingen, maar volgens Dion werkt de kaart heel goed! Het doel van de reis is om 5000 euro op te halen voor het KWF-kankerfonds. Er kan al vanaf 1 euro worden gedoneerd. Bij donaties vanaf 50 euro mogen de doneerders een opdracht verzinnen die de drie mannen tijdens de reis moeten uitvoeren.

Renova BMW

Smartblinds draagt bij

Als Smartblinds zijnde, zoeken we constant naar manieren om het dagelijks leven een stukje beter, veiliger en duurzamer te maken. Ook het stimuleren van elektrisch rijden en het zorgen voor gezondheidsoplossingen via doelen zoals het KWF-kankerfonds, zijn onderwerpen waar Smartblinds zich dagelijks hard voor maakt. Samen, naar een betere wereld

De gehele reis naar de Noordkaap, is te zien op het Youtube-kanaal van Renova BMW

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen