Search

Smartblinds werken samen met de Apple HomePod Mini

Smartblinds kunnen samenwerken met andere slimme apparaten. Dit zorgt ervoor dat je jouw Smartblinds volledig onderdeel uit kan laten maken van jouw smart home! Sinds kort is het mogelijk om bij ons een Apple HomePod Mini te bestellen. Smartblinds werken namelijk goed samen met een deze slimme luidspreker! Wij gaan je de mogelijkheden van Smartblinds en de Apple HomePod Mini vertellen.

Wat is een Apple HomePod?

Een HomePod Mini is een slimme luidspreker die multi-inzetbaar is. Zo kan hij gebruikt worden voor het afspelen van muziek, maar ook voor het aansturen van jouw slimme apparaten in huis. Daarnaast kan een HomePod Mini dienen als een hub voor alle apparaten die worden bediend via Apple. Zo dient de slimme luidspreker als het hart van jouw smart home. Hij werkt namelijk naadloos samen met al jouw Apple apparaten. Zo kan de HomePod Mini alle slimme apparaten van Apple aansturen die zich in jouw huis bevinden. Het design van de Apple HomePod Mini is klein en rond. Wij hebben hem in twee kleuren beschikbaar, wit en space gray. Een Apple HomePod Mini is een ideale toevoeging aan jouw smart home.

Apple HomePod Mini
Functies

Voice control via de HomePod Een HomePod Mini kan aangestuurd worden via Siri. Dit betekent dat jij Siri aan kan spreken met je stem en de opdracht die je uitspreekt wordt uitgevoerd. In het geval van Smartblinds kan jij een slimme scene instellen via de woning app van Apple. Geef de scene een naam, bijvoorbeeld ‘’Hey Siri, goedemorgen’’. Wanneer je ’s ochtends de spraakopdracht ‘’Hey Siri, goedemorgen’’, uitspreekt stuurt Siri de apparaten aan die jij voor de scene hebt ingesteld. Zo gaan bijvoorbeeld je lampen aan, je radio aan en de Smartblinds omhoog. Je kan zelf via de woning app alle apparaten selecteren die onderdeel uit moeten maken van de scene.

Voice control met Siri
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen