Koel in huis

Nu de zomer in zicht is, zal het steeds een beetje warmer worden. Hierdoor ben jij straks weer druk bezig met je huis zo koel mogelijk houden. Slimme raamdecoratie kan hierbij helpen! Smartblinds doen het werk namelijk voor je. Wil jij weten hoe je jouw huis het beste koel kan houden met Smartblinds slimme raamdecoratie? Lees dan verder!

Warmte in huis
Wanneer het weer warmer wordt, is de kans groot dat jouw huis ook warmer wordt. De zon zorgt er namelijk voor dat er continu warmte naar binnen straalt. Deze warmte kan alleen je huis uit als je ramen en deuren open zijn. Maar waarschijnlijk ben jij niet de hele dag thuis om je ramen en deuren open te laten staan en je wil ook niet de hele dag van huis zijn met alle ramen open! Wij gaan je uitleggen hoe jij ervoor zorgt dat je huis koel blijft, zelfs als je niet thuis bent.
Koel in huis
Houd je huis koel
Er zijn natuurlijk meerdere manieren om je huis koel te houden. Zo kan je bijvoorbeeld een airco aanschaffen die je huis koel houdt. Maar je kan er ook voor zorgen dat de zon niet zo fel naar binnen schijnt door middel van slimme raamdecoratie. Waarschijnlijk wil jij in de winter de warmte juist naar binnen halen en in de zomer wil je de warmte juist buiten houden. Met Smartblinds in huis kan dit!
warmtewerende rolgordijnen

Met Smartblinds je huis koel houden

Met de slimme raamdecoratie van Smartblinds is het heel makkelijk om je Smartblinds naar beneden te doen als de zon hard naar binnen schijnt. Je kan dit zelf doen, met behulp van slimme scenes of door bijvoorbeeld samen te werken met de Eve Wheater. Dit is een slim weerstation dat meet hoeveel graden het buiten/binnen is. Wanneer de Eve Wheather meet dat het binnen bijvoorbeeld 20 graden is, dan kan jij instellen dat je Smartblinds een trigger ontvangen waardoor ze naar beneden gaan. De trigger kan je naar eigen wens instellen. Hierdoor houd je de warmte buiten zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen! Je hoeft er niet eens voor thuis te zijn.

Smartblinds slimme raamdecoratie

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Smartblinds? Klik dan op onze site. Heb jij vragen over onze slimme rolgordijnen of andere producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ben jij bijna zeker van je aankoop, maar wil je nog advies van onze experts? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan!