Zo richt je een slim interieur in met slimme raamdecoratie

Het inrichten van je interieur is voor sommigen een hobby en voor anderen een zware taak. Met slimme accessoires maak jij het inrichten van je interieur leuk en maak je je dagelijks leven wat makkelijker! Wij gaan je vertellen hoe je een slim interieur inricht met slimme raamdecoratie van Smartblinds.

Wat is een slim interieur?

Een slim interieur bestaat vaak uit meerdere slimme apparaten. Denk aan slimme apparaten als verlichting, stekkers, raamdecoratie en nog veel meer. In een geheel slim interieur kunnen al deze slimme apparaten aan elkaar worden gekoppeld waardoor zij volledig samen kunnen werken in jouw huis. Een voordeel hiervan is dat dit je veel tijd en moeite bespaart en het zorgt voor veel gemak!

Slimme raamdecoratie

Raamdecoratie heb je in allerlei soorten en maten. Bij Smartblinds hebben wij slimme rolgordijnen en binnenkort ook slimme jaloezieën en plisségordijnen. Slimme raamdecoratie betekent dat je raamdecoratie op afstand kan bedienen via je smartphone. Hierdoor hoef jij niet meer van je bank af te komen om je rolgordijnen naar beneden te doen, maar doe je dit gemakkelijk met een paar clicks via je smartphone. Daarnaast is het mogelijk om slimme scenes in te stellen waardoor je raamdecoratie op bepaalde tijden omhoog en omlaag gaat. Bovendien kan je Smartblinds laten samenwerken met andere slimme accessoires. Smartblinds horen daarom ook echt thuis in een slim interieur!

Smartblinds in een slim interieur

Zoals wij hierboven al hebben verteld passen Smartblinds perfect in een slim interieur. Door de automatisering zorgen Smartblinds voor ultiem gemak en comfort in huis. En door de mogelijkheid om Smartblinds samen te laten werken met andere slimme apparaten kunnen zij perfect onderdeel uitmaken van jouw slimme interieur. Daarnaast zorgen Smartblinds voor extra veiligheid in huis. Wanneer je niet thuis bent blijft jouw raamdecoratie in beweging zodat het lijkt alsof er iemand thuis is! Deze beweging verkleint de kans op inbrekers. Benieuwd naar de andere voordelen van Smartblinds? Klik dan hier.

Voor welke slimme raamdecoratie kies jij?

Bij Smartblinds hebben wij meerdere soorten slimme raamdecoratie. Op dit moment hebben wij duo en normale rolgordijnen in ons assortiment. Ons assortiment wordt binnenkort uitgebreid, omdat wij jaloezieën en plisségordijnen erbij krijgen! Vind jij het lastig om te kiezen welke slimme raamdecoratie jij in jouw interieur wilt? Vraag dan eerst gratis stalen aan en bekijk de stalen bij jou thuis! Wil jij graag advies van een van onze adviseurs? Plan dan een gratis adviesgesprek in en krijg de mogelijkheid om al jouw vragen aan ons te stellen!