Search

Veilig wonen met Smartblinds

Smartblinds slimme raamdecoratie draagt niet alleen bij aan een betere wereld, ook zorgt Smartblinds ervoor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid van je huis. De handige smart home rolgordijnen hebben slimme bedieningsmogelijkheden waardoor jij de controle hebt over jouw raamdecoratie, wanneer en waar je ook bent. Hierdoor wordt jouw huis slimmer en veiliger. Hoe? We leggen je uit hoe het werkt!

Inbraakpreventie

Smartblinds bewegen wanneer jij dat wilt. Ben je op vakantie of op werk, en wil je inbrekers afschrikken. Dan kun jij je slimme rolgordijnen in beweging zetten vanuit jouw kantoor of vakantiebestemming. Doordat jouw rolgordijnen over de dag heen open en dicht gaan krijgen inbrekers het gevoel dat er iemand binnen is. Dit wordt aanwezigheidssimulatie genoemd. Hierdoor zullen ze niet snel geneigd zijn om alsnog jouw huis binnen te dringen, maar zullen ze op zoek gaan naar een huis wat wel onbemand lijkt.

Privacy in huis

Vaak plannen inbrekers een inbraak doordat ze weten wat er te halen valt. Door regelmatig naar binnen te kijken en goed onderzoek te doen naar de inboedel van jou kunnen ze erg gericht te werk gaan. Bescherm je waardevolle spullen door slimme rolgordijnen van Smartblinds in huis te halen. Door goede raamdecoratie voor je ramen te hangen kunnen inbrekers niet langer naar binnen kijken. Zo weten ze niet wat er te halen valt, waardoor ze zullen afzien van een poging om in jouw huis te breken.

Kind- & diervriendelijk

Veel raamdecoratie bevat koorden die een lus vormen, waarmee de raamdecoratie geopend en gesloten kan worden. Echter vormen deze lussen een gevaar voor kinderen. Spelende kinderen in het speciaal, hebben niet door hoe hun omgeving eruitziet. Hierdoor zit een ongeluk, waarbij een kind verstrikt raakt in de lus van een rolgordijn in een klein hoekje. Ook huisdieren hebben vaak niet de gevaren door die de lus van een rolgordijn met zich meebrengt. Omdat er in het verleden meerdere dodelijke ongelukken hebben plaatsgevonden met kinderen en dieren die verstikte in de lus van een rolgordijn hebben we ons slimme rolgordijn voorzien van een handige pull functie. Hierdoor is het niet langer mogelijk voor kinderen om verstikt te raken in gevaarlijke lussen, maar is er slechts 1 koord wat met een simpel rukje het slimme rolgordijn in beweging zet. Veiliger en handiger! Meer weten over de bediening van onze slimme rolgordijnen? Ontdek dan al onze bedieningsmogelijkheden!

Gegevensbescherming

Smart home apparaten zijn vanzelfsprekend altijd verbonden via internet of de Cloud. Hierdoor kan het voorkomen dat gegevens die thuis worden uitgewisseld via een hack of data lek op straat komen te liggen. Bij Smartblinds willen we dit voorkomen. Daarom hebben we de motor zodanig ontwikkeld, dat gegevens niet langer in de Cloud worden opgeslagen, maar lokaal op de motor van jouw rolgordijn. Hierdoor verlaten de gegevens je huis niet, waardoor er dus ook geen gevaar is van het verliezen van je gegevens!

 

Smartblinds zorgt ervoor dat jij en je huis veiliger zijn! Wil je meer weten van de vele voordelen die de slimme raamdecoratie van Smartblinds te bieden heeft? Kijk dan verder op onze website!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen