Search

Tips: vergelijk je stalen thuis

Iedere staal is anders. Zo heb je stalen van rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen en jaloezieën. Omdat de kleuren, materialen en categorieën verschillen, hebben we hier voor jou een aantal tips hoe je per categorie jouw stalen kunt vergelijken!

Tips voor Rolgordijnen & Duo rolgordijnen
Tip 1: Houd je stofstalen voor een raam en bepaal of de stof goed bij kleur van je muur past. Heb je stofstalen die niet passen bij je muren? Leg deze dan weg.

Tip 2: Leg de overgebleven stofstalen één voor één op je meubels die het dichtst bij je ramen staan. Passen één of meerdere stofstalen niet bij je meubels? Leg dan ook deze stalen weg.

Tip 3: Bekijk de overgebleven stofstalen zowel bij daglicht als 's avonds bij je interieurverlichting en bepaal welke stof jij het mooist vindt!
rolgordijn stalen rolgordijn stalen
Tips voor plisségordijnen
Tip 1: Trek de plisségordijn stalen open en kijk of er voldoende licht, door de stof heenkomt, of in het geval van een verduisterende stof, het licht voldoende wordt geblokkeerd.

Tip 2: Check of de kleur van je staal goed past bij de kleur van je muren rondom je raam en eventuele meubels die dicht bij het plisségordijn komen te staan.

Tip 3: Bekijk het verschil tussen de 25mm en 45mm honingraatcel en oordeel zelf welke cel je het mooist vindt!
plissegordijn stalen plissegordijn stalen
Tips voor jaloezieën
Tip 1: Houd de stalen van je jaloezie tegen de muren rondom je raam en check welke kleur het beste bij je muren past.

Tip 2: Houd je jaloezie stalen tegen meubels die in de buurt van je raam staan en kijk of de kleur ook bij de meubels past.

Tip 3: Bekijk het verschil tussen de living (bamboe) en timeless (hout) look en oordeel zelf welke soort het beste bij jou en je interieur past.
jaloezie stalen jaloezie stalen
Hulp via een adviesgesprek
Kom je er met behulp van de tips niet uit en wil je graag met één van onze experts in gesprek. Vraag dan een online adviesgesprek aan. In deze online meeting helpt één van onze adviseurs jou met al je problemen. Helemaal gratis en wanneer het jou uitkomt!
adviesgesprek adviesgesprek
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen