Search

Tips: vergelijk je kleurstalen thuis

Iedere staal is anders. Zo heb je kleurstalen van rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen en jaloezieën. Omdat de kleuren, materialen en categorieën verschillen, hebben we hier voor jou een aantal tips hoe je per categorie jouw kleurstalen kunt vergelijken!

Tips voor Rolgordijnen & Duo rolgordijnen
Tip 1: Houd je kleurstalen voor een raam en bepaal of de stof goed bij kleur van je muur past. Heb je kleurstalen die niet passen bij je muren? Leg deze dan weg.

Tip 2: Leg de overgebleven kleurstalen één voor één op je meubels die het dichtst bij je ramen staan. Passen één of meerdere kleurstalen niet bij je meubels? Leg dan ook deze stalen weg.

Tip 3: Bekijk de overgebleven kleurstalen zowel bij daglicht als 's avonds bij je interieurverlichting en bepaal welke stof jij het mooist vindt!
rolgordijn kleurstalen rolgordijn kleurstalen
Tips voor plisségordijnen
Tip 1: Trek de plisségordijn kleurstalen open en kijk of er voldoende licht, door de stof heenkomt, of in het geval van een verduisterende stof, het licht voldoende wordt geblokkeerd.

Tip 2: Check of de kleur van je staal goed past bij de kleur van je muren rondom je raam en eventuele meubels die dicht bij het plisségordijn komen te staan.

Tip 3: Bekijk het verschil tussen de 25mm en 45mm honingraatcel en oordeel zelf welke cel je het mooist vindt!
plissegordijn kleurstalen plissegordijn kleurstalen
Tips voor jaloezieën
Tip 1: Houd de kleurstalen van je jaloezie tegen de muren rondom je raam en check welke kleur het beste bij je muren past.

Tip 2: Houd je jaloezie kleurstalen tegen meubels die in de buurt van je raam staan en kijk of de kleur ook bij de meubels past.

Tip 3: Bekijk het verschil tussen de living (bamboe) en timeless (hout) look en oordeel zelf welke soort het beste bij jou en je interieur past.
jaloezie kleurstalen jaloezie kleurstalen
Hulp via een adviesgesprek
Kom je er met behulp van de tips niet uit en wil je graag met één van onze experts in gesprek. Vraag dan een online adviesgesprek aan. In deze online meeting helpt één van onze adviseurs jou met al je problemen. Helemaal gratis en wanneer het jou uitkomt!
adviesgesprek adviesgesprek
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen