Search

Dupligordijnen: Elektrisch en op maat gemaakt

Dupligordijnen is de benaming voor dubbele plisségordijnen, ook wel bekend als de honingraat plisségordijnen. De honingraat van de dupligordijnen vormt zich doordat deze gordijnen bestaan uit 2 stofbanen. Deze zigzaggen als het ware langs elkaar en sluiten in het midden op elkaar aan, waardoor er holtes tussen de 2 stofbanen ontstaan, in de vorm van een honingraat. We leggen je wat uit over de voordelen van dupligordijnen en waarom deze soort raambekleding perfect is voor jouw ramen!

Soorten dupligordijnen
Dupligordijnen zijn er in 2 verschillende soorten. Zo heb je lichtdoorlatende dupligordijnen en blackout variant, de verduisterende dupligordijnen. Beide hebben elk hun gebruiksvoordelen. Lichtdoorlatende dupli plissé gordijnen laten zoals de naam het zegt licht door. Hierdoor kun je met gesloten plisségordijnen alsnog genieten van natuurlijk licht in je huis. De lichtdoorlatende dupligordijnen zijn wel kijkdicht. Dat wil zeggen dat je niet door de stof heen kunt kijken.

De verduisterende dupligordijnen hebben een speciale werking. Lees daarvoor vooral verder.
dupligordijnen dupligordijnen
Verduisterende dupligordijnen zijn isolerend
Verduisterende dupligordijnen van Smartblinds zijn speciaal. Alle verduisterende stoffen hebben aan de binnenkant een aluminium coating. Deze coating vormt een extra barrière tussen de koude lucht van buiten en de warme lucht in huis. In de cellen van je dubbele plisségordijn verzamelt zich lucht. Door de aluminium coating wordt deze lucht beter vastgehouden, waardoor koude lucht niet goed door deze luchtbarrière heen komt. Daardoor kun je dus makkelijker de temperatuur in huis blijven reguleren, zonder dat je hiervoor veel stookkosten hoeft te betalen. Dupligordijnen zijn dus niet alleen stijlvol, maar ook nog een functionele investering!
raamdecoratie raamdecoratie
Top down dupligordijn
Top Down Dupligordijnen
Met top down bediende dupligordijnen bestuur je jouw dupligordijnen net als een rolgordijn. De bak bevindt zich aan de bovenkant en je kunt je plisségordijn laten zakken. Super makkelijk en doordat dit dupligordijn maar 1 motor heeft ook voordelig!
TDBU dupligordijnen
Top Down Bottom Up Dupligordijnen
Top Down Bottom Up dupligordijnen zijn voorzien van 2 slimme motoren, waarmee je zowel de boven- als onderkant kan bewegen. Zo kun je dus aan beide kanten van je plissé licht doorlaten, waardoor je dus veel meer opties hebt qua lichtinval.
Dupligordijnen op maat en naar wens

Bij Smartblinds heb je talloze mogelijkheden waarmee jij je dupligordijn volledig naar wens kunt maken. Allereerst heb je de mogelijkheid om je plisségordijnen exact in of op je venster in te meten. Daarnaast bepaal jij zelf de transparantie, kleur stof en tevens de kleur van het systeem, zodat die past bij de stofkleur. Bepaald vervolgens nog de grootte van de honingraatcel en de soort motor die je wilt en je hebt jouw plisségordijn volledig naar wens geconfigureerd.

dupligordijn op maat
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen